Хороскпо за 9 октомври, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ще се похвалите поне с една победа. Ще се развият по най-добрия възможен начин новите ви дела и начинания. Някой ще дочака заслужена награда или обещаното повишение. Ден на високите енергии. Гонете високи цели и не се отказвайте ако получите първоначално откази. Ще спечелят знаещите, можещите и упоритите, тези които си знаят цената и възможностите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес и родените в третата декада ще се поизпотят, ще се наложи да научат бързо болезнените уроци как се работи в екип. Дори и да не ви се иска ще трябва да разделите работа, заплащане и екстри с някой друг. Смирете апетитите и амбицията. Вечерта навлизаме в деня на сърцето. Приберете се с подарък, помислете с какво можете да зарадвате близките и си простете.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Един от най-силните ви и успешни дни. Ще постигнете поне една цел, ще прокарате амбициозни проекти, ще получите нужните ви документи и разрешителни. Чакайте обаждане, което ще промени живота ви в положителна посока и може да донесе благоприятни за вас служебни рокади. Дори и негативните новини днес са за добро, защото ще разчистят терена на връзките.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес може да изкачите висок връх в кариерата, да получите повишение или изгодно делово предложение. Всеки на своето ниво ще се похвали с някаква победа. Идват свежи пари, презареждате батериите, а това ще помогне да се справите с нерешимите вчера проблеми. Енергийният ви потенциал нараства. Нужен е и самоконтрол във всеки момент. Използвайте всяка възможност.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на съзиданието и градежа, не разваляйте отношения, а градете и надграждайте. Родените в третата декада ще срещнат открито и прикрито противопоставяне, но то ще ги амбицира. До вечерта всеки ще изкачи своя връх, но някой ще влачи и тежкия си кръст до горе. Задълженията ви притискат, но наградата за положените усилия ще си заслужава труда. Чакайте подаръци от съдбата.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на върхови постижения. Ще вземете изпит, и може да се класирате за престижни позиции в работата и в живота. Мощни сили се събуждат в организма ни, а с тях шега не бива. Действайте внимателно, за да извлечете всички ползи и екстри в ситуацията, без да плащате висока цена за това. Днес всеки може да покори своя връх на славата, но трябва да помисли и за слизането после.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

До обед с лекота се справяте със задачите. Ще се сблъскате с нежеланието на другите да ви оказват съдействие, ще се наложи сами да изкачите своя връх, но така ще привлечете погледите на бъдещите си спонсори и работодатели. Не се отказвайте от намеренията си, независимо трудностите по пътя. Подпишете нов договор, започнете нова работа и търговска дейност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Битката за кокала са изостря. Печелят хората със силен гръб и протекции. Един от най-мощните дни в месеца. Някой ще ви провокира, за да разбере истинските ви намерения. Увеличете самоконтрола. Не си позволявайте да избухвате и влизате в конфликти по незначителни поводи. Вечерта и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес.

4

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

За вас този ден има своята светла и тъмна половина. Колкото по-бързо свършите възложената или наложителна работа, толкова по добре. Явете се на конкурси и прослушвания. Може да бъдете одобрени за престижна работа и делови участия спонсорирани от чужбина. Вечерта непременно се приберете с подарък и за утре нищо амбициозно не планирайте. Не споделяйте планове и идеи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес всеки има шанс да изкачи своя мечтан връх към постиженията и славата. Един ще бъде закаран там с лимузина, а друг мъчително ще се изкачва по козите пътеки на общественото признание. Може да сключите изгоден договор и да привлечете спонсори, нови съюзници и партньори. Вечерта се вкючва каналът на космическата любов. Помогнете и на друг, ако сте получили достатъчно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на творчески успехи и постижения, особено за родените в третата декада. Ще получите предложения, които ще обезпечават бъдещите ви дейности и връзки. Може да влезете в престижна среда и да си осигурите нужното финансиране или базата за развитие на отдавна планираните дейности и проекти. И случайността ще работи във ваш интерес. Гърнето може да срещне похлупака.

6

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Пред вас се открива широка перспектива. Уредете си отговорни срещи и подпишете нови договори. Очертават се пътувания, възможности за странична дейност и повишаване на личната ви квалификация. Явете се на конкурси. Посетете изложби и панаири, рекламирайте се. Вечерта Луната навлиза в Риби и бърза на среща с Нептун-символът на творческото ни вдъхновение.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е четворка. Натоварването ви идва в повече, но на хоризонта се задават промени. Планирайте пътувания и преместване в нова среда. Нека за рожденния ви ден или за Нова година близките да ви подарят шапка, чанта и куфар- телисманите на пътуванията. 2020г. ще бъде за вас година на преход в нова среда, към нови професионални и лични върхове и постижения. Променяте посоката на развитие.

Родените днес притежават регенериращи и раставраторски дарби. Ще възродят стопирани и забравени дейности и производства, ще намерят липсващото звено в отношенията с околните и ще са много добри психолози, анестезиолози и учители. Ще се изразяват поетично и красиво. Родените на залез слънце не бива да се обвързват с кредити.