Хороскоп за 22 септември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят се свързва с коренната реформа. Ще се упражни насилие над тези, които не влизат в час, не си вършат работата, не разбират от думи и увещания. Ще се действа от позиция на силата, ще има обидени и дистанцирани, но утре работата ще потръгне и децата ще влязат в час с изискванията на момента. Не се подавайте на провокации и съблазни, контролирайте апетита за ядене и секс.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на невъзвръщенците. Ако заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Простете на тези, които са ви обидили и ощетили. Приключете връзка, в която не виждате перспектива. Приключете и подгответе за представяне пред комисия и публика свой работен проект или творба, които ще ви донесат популярност и слава. Окадете дома. Нищо ново да не се започва.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес тълпата, децата и половинката са неуправляеми. Може да възникнат конфликти. Не ходете по митинги и на места, където има опасност от агресивни прояви. Не е ден за поемане на състезателни рискове и участие в екстремни спортни изяви. Проведете укрепващи и оздравителни процедури. Приключеното ще донесе ползи. Започнатото ще зацикли и ще ви ограничи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Луната навлиза в Рак. Денят ще донесе разбъркване на програмата, намеси от страна на близки и непознати и проблеми при пътувания. Не се карайте с никого и не правете забележки. Туширайте склонността си към авантюри, които ще ви изложат на опасност и на които не им е дошло времето или вече е отминало. Сексуалната енергия подкопава здравето и връзките. Смирете апетита.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ако не нападнеш ще те нападнат. Не спестявайте истината, споделете съмненията си, колкото и да е болезнено. Тенденцията е към скандали и авантюри, които може да ви вкарат в неприятности. Не се поддавайте на провокации. Сексът също ще е причина за нападки. Денят е благоприятен само за приключване на връзки, дейности и отношения. Разчистете терена.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

В този ден имаме две положения на избор. Едното е свързано с прошката, с желанието и умението да простиш и да забравиш нечии лъжи и прегрешения, а другото е свързано със скандали и разправии, след които разделите са неминуеми и двете страни ще се почувстват ограбени и ощетени. Изберете първия път, простете и си дайте втори шанс. Приключете работата, която сте обещали.

5

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

От днес до 22-и на обед Луната от Рак ще задвижи кръст на конфликтни сили и тежки отговорности за вас. Бъдете внимателни. Апетитите са огромни. Не очаквайте някой да ви направи отстъпка или компромис. Ще е нужна коренна реформа и съвсем нов подход в създалата се ситуация. Не отлагайте болезнените решения, за да не добият отношенията ви хроничен характер.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ще спечелите предимства, ще „завъртите” главата на някого и ще получите каквото ви е нужно. Време е за реформи. В момента имате шанс да се измъкнете от неблагоприятна за вас среда и връзка и да се устроите на много по-добра позиция. Ще се наложи да направите някои компромиси, но екстрите ще си заслужават труда. Приключете с безперспективните си връзки от миналото.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ако заминете за чужбина в този ден дълго ще останете там. И обажданията от далече ще носят покани за работа или гостуване. Ден на огромните апетити. Склонни сте към неочаквани авантюри. С лека ръка може да развалите граденото до този момент в желанието да имате друго на всяка цена. Денят се свързва с изгнанието, с желанието да се махнеш от местата, където нямаш перспектива.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и утре ще си плащате за лъжите и увъртанията. Денят носи грижи на всички нива, опити за навлизане в личното ви пространство и здравословни проблеми. Внимавайте с храната. Не се доверявайте на никого да ви свърши работа или да ви пази и съхранява нещо ценно. Не замествайте колега и не се намесвайте в споровете на други двама. Нищо ново да не се започва.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на ненаситните интереси, на желанието да почиваш за чужда сметка, да се ползваш незаслужено от предложените или поверените ти ресурси. Бъдете внимателни в общуването. Не разтваряйте в голяма доза сърцето и портмонето, не отивайте към прекалявания в чувствата и увеличете самоконтрола. Ден на изгнаниците, предстоят раздели. Някой купува еднопосочен билет.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната навлиза в знака на хармоничния ви Рак и дори да се наложи да направите крачка назад, до вечерта може да направите и две напред. Конкуренцията в този ден е безмилостна, но вие интуитивно ще усетите слабите места на другите и ще постигнете своето. Въздържайте се от прекалена активност, препоръчва се въздържание и пост. Точно днес не сменяйте партньора.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве