Хороскап за 21 септември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

21-и. Всяка среща в този ден е от значение. Потърсете капацитет за съвет по въпросите, с които не може да се справите сами. Намерете учител за децата за страничните дейности, с които ще се занимават и тренират. Добре е да съберете повече информация за тези, с които планирате да започнете съвместна работа, да обедините усилия и интереси или да заживеете заедно.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

21-и. Ден за овладяване на допълнителни знания и умения. Потърсете учител за децата, запишете се за нов информационен и професионален курс, намерете си нов треньор и инструктор във фитнеса. Не преговаряйте, ако нямате допълнителна информация по въпросите, които ще се дискутират. Проучете добре тези, с които влизате в досег или ще се срещате по важни лични и делови въпроси.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

21-и. Луната от вашия знак образува тежки аспекти. Не се захващайте с работа и дейности, от които не разбирате или още не сте усвоили. Добре е да имате до вас инструктор или капацитет в областа, в която се изявявате за пръв път. Ден на тайното знание и на поверителната информация. Всичко, с което се похвалите ще ви създаде проблем, особено ако с това засягате нечий интерес.

4

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

21-и. Ще се доберете до важни информации, които е добре да не споделяте. Не се хвалете с личните си постижения и ресурси. Може да намерите лекарство за тежка болест или специалист, който да ви ориентира в посоката на бъдещата ви работа, чувства и връзки. Запишете се и за опреснителен курс. Напредвате в личното си хоби и до края на годината може вече да печелите от него.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

21-и. В този ден хоризонтът ни е ограничен. Нужен е съвет от капцитет, за да се вземе правилното решение. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе в работа и ще помогне да намерите точните специалисти. Повишете личната си квалификация като се запишете за някакъв курс или се включите в нов екип или група по интереси. Вечерта може да получите достъп, до места където не всеки е приет.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

21-и. Родените около 10-15 септември да спазват закона. Вероятно е да влезете в нарушение, което ще ви струва скъпо. Не се съгласявайте на работа в сивата икономика. Сами си слагате примката на вредни зависимости, от които трудно ще се отървете и отскубнете. Потърсете капацитет за съвет. Не се впускайте в необмислени начинания. Не се хвалете, ако рибата ви е още в морето.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

21-и. Този ден ще ви зарадва със срещи на учителя с ученика. Може да намерите методично ръководство, личен треньор за себе си или за децата. Опрете се на доверено рамо, както за учене, така и за работата, която предстои. Проучете с какви спициалисти може да се свържете по отношение на болестен проблем. И сънищата ви предлагат решение на някои проблеми.

4

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

21-и. Един от дните, в които лесно стигаме до корена на нещата, на проблемите и отношенията. Ще се доберете до инфирмации и знания, които не се дават на всеки. Това ще помогне в следващите дни да изпреварите конкуренцията. Ще срещате прояви на щедрост. Проявете такава. Ученикът среща учителите си. Срещите са белязани от една взаимна творческа и социална близост и доверие.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

21-и. Ден на алтруиста, на хората отделящи от времето си в полза на другите. Лесно се усвояват нови знания и умения. Включете се в нов творчески екип или създайте своя група по интереси. За родените в третата декада ще се наложат болезнени преустройства, премествания и ремонти, които ще глътнат спестеното за нещо друго. Спазвайте правилата на пътя, не се разсейвайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

21-и. Днес имате два пътя и две посоки ще се отворят. Не избирайте, а намерете място и време за всичко. Ще ви е от полза и едната среща и другата. Ще разрешите спорове и ще получите лично удовлетворение от проведените срещи и разговори. Ден на поверителната информация. Нищо важно да не се споделя, особено ако касае трети лица. В ръцете си държите силни козове.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

21-и. Ден за предаване опит и знания. На едно място ще се изявите като покровител и обучаващ фактор, но на друго може да покажете недостатъчно умения и да се наложи да търсите подкрепа. Днес съдбата свързва този, който има нужда от нещо, с този който може да му направи услуга и да го подкрепи в личната му кауза и интерес. И сънищата ви носят важна информация.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

21-и. Спазвайте закона и разпоредбите. Вероятно е да направите нарушение и да навлезете в чужда територия на влияние. Липсата на достатъчно информация ще ви вкара в преразход на сили и средства. Нищо важно да не се предприема без предварително проучване. Правете големите покупки с помощта на вещ консултант. Ще платите не само своя обяд, но и този на мошениците.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве