Хороскоп за 20-и септември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят носи победи и неочаквани придобивки. може да сключите равностойни и дълготрайни договори, да получите нужните заверки и разрешителни и да уредите изгодна сделка. Планирайте пътувания, водете директни преговори. Може да се пласира полуготова продукция. Направете нужните покупки за дома, офиса и обзавеждането. Не отклонявайте покани за уикенда.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ще ви се предложат два варианта. Не е нужно да избирате. Не се страхувайте да използвате и двете възможности. До обед уредете документи и финансиране, а за следобед планирайте огледи, срещи с посредници, мениджъри и търговци на едро. Печелят тези, които започват паралелни дейности и се опитват да затворят производствения си цикъл. Посетете пазари и панаири, пазарете се.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за преместване, пътуване и предприемаческа дейност. Посетете панаири и изложби. Проведете консултации с хора вещи в интересуващата ви област. Може да осъществите важна сделка и голяма покупка. Водете директни преговори с производители. Вечерта внимавайте и не нарушавайте правилата. Не лъжете, днес се дава клетва за вярност в бизнеса и в любовта.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Може да си позволите умерени рискове. Пътувайте, преговаряйте. Позволете си това, от което в миналото сте се лишавали. Важното е да знаеш до къде може да стигнеш и колко да останеш, че да може да се върнеш без проблеми и навреме. Ще имате два варианта. До обед сте на едно място, но после и на нещо друго е добре да се обърне внимание. Всеки контакт и среща ще са ви от полза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на неудържимо движение напред и нагоре към върха на постиженията и славата. Ще направите силен ход, ще сключите изгодни договори, ще уредите покупки и продажби. Направете огледи на места и терени. Пътувайте, преместете се на нова работа или в нов дом. Едното ще донесе и другото. Не се съмнявайте в успеха си. Ще си проличат родените да побеждават.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще се наложат непредвидени пътувания и срещи, които ще ви изнервят, но от всяка ще имате ползи. В този ден е важно да знаеш докъде може да стигнеш. Може би някой чака сигнал от ваша страна. Активизирайте се максимално, поставете условията си. Ще си проличат умеещите да побеждават. Ден за изцеление в духовен и физически план. Край на безнадеждна връзка.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната от Близнаци сключва брилянтен аспект с Венера и Меркурий от вашия знак. Ще направите изгодна покупка и вложение на сили, средства и таланти. Публичните ви изяви ще завършват с предложения и ръкопляскания. Очертава се изгодна сделка и подновяване на стопирани в миналото договорни отношения. Вечерта внимавайте с храната и алкохола. Спазвайте закона.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

20-и ще ви донесе победи, ще ви предложи изгодни варианти за съвместна дейност с фирми от страната и от чужбина. Някой ще получи и уреди нужното му финансиране. Стартирайте паралелна дейност. Пътувайте, преместете се на ново място и подредете приоритетите. Не се отказвайте, пробвайте пак и ще получите това, което желаете. Изпробвайте различни методи за въздействие.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Луната ви гледа в опозиция. Обединете усилията си с колектива, с който ще вървите напред. Не е ден за солови изпълнения. Печелят тези, които умеят да работят екипно и да насочват действията на колектива в желаната от тях посока. Соловите играчи ще бъдат елиминирани и парирани. И за уикенда планирайте семейна разходка и почивка. Не е време за изневери.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ако се предложат две линии на избор и работа, следвайте ги по възможност и двете. Днес не се отклоняват покани, независимо за какво. Опипвайте почвата, вижте кой какво предлага и сами се рекламирайте по всички възможни начини. Денят се свързва с колесницата на победата, с възможността да намерите най-доброто и изгодното за работата, за вас, за близките и децата.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

20-и ще бъде един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Ще направите изгодна сделка и инвестиция. Ще ви се реваншират длъжници, ще спечелите конкурс, ще направите изгодна сделка и ще си издействате необходимите ви екстри. Действайте активно, проведете разговорите, които ще ви донесат пари и привилегии. Не се отказвайте от целта. До вечерта ще постигнете замислите си.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

За родените в първата декада ще има повече спънки и проблеми, но за останалите денят ще предложи низ от възможности за изгодни инвестиции, сделки и договаряне. Внимавайте и не споделяйте докрай идеите си, особено ако водите двойна игра. Ще се наложи да покривате високи нормативи и да се доказвате. В този ден се дава клетва за вярност, която не бива да се нарушава.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве