Хороскоп за 18 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Във всичко, което ви предложат днес ще има някаква уловка целяща да ви обсебват и използват. Ограничете контактите в мрежата, не сключвайте нови договори и не се съгласявайте с неприемливи за вас и семейството ви условия. Преговорите ще се водят от позиция на силата. Заложени са капани за наивници, а вие сте си такива независимо смелостта и борбения ви дух. Не се обвързвайте.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес може да постигнете много, да убедите някой да ви подкрепи в намеренията и решенията, а друг да изостави работата си и да ви съдейства в изпълнението на поетите лично от вас ангажименти. Щракват заложените преди време капани. Хващате някого на тясно и му поставяте условията си. За вас ще са екстрите, а за другите извънредната работа и усилията. Днес вие разпределяте и парите.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на неприятно прилепване, на опити за влизане в личното ви пространство с реклами, обяви и всевъзможни изкушаващи съобщения. Ограничете контактите в мрежата, но сами може да объркате конкуренцията с подвеждащи коментари. Лош ден за запознанства и обвързване. Време е да се отървете от една илюзия и губеща връзка. Постойте край огън, обмислете бъдещите проекти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Не рискувайте с контакти и запознанства в мрежата. Лесно може да бъдете зарибени с примамливи обяви и реклами. Днес и най-мъдрият ще покаже, че си е малко прост и наивен. Всичко казано и предложено да се проверява по различни канали. Хората с първо сигнална реакция ще клъвнат веднага и ще направят губеща инвестиция. Нищо ново да не се започва, ограничете покупките.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Опасен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Както и да се завърти ситуацията вие ще плащате, ще попадате в мрежите на нелоялната конкуренция и на хитреците, които сте допуснали до личната си поилка и хранилка. Най-лошият ви ден за обвързване независимо дали в посока на чувствата и любовта или в делови и професионален план. Отклонявайте предложения.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Опасен ден, в който печалбите се превръщат в загуби, но по-късно ще го разберем. Не подписвайте нови договори, не изпадайте в лична и финансова зависимост от никого. Ограничете контактите в мрежата. Ще имате възможност да заработите нещо в сивата икономика, но и за това в бъдеще ще се плаща. Отлагайте за следващите дни важните си срещи и делови разговори и всичко ще е наред.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на неприятно прилепване, на намеси в отношенията и в личната ви територия на работа и личен живот. Ограничете връзките и контактите в мрежата. Лесно ще се спретват компромати. Ще се действа с натиск, манипулация и изнудване. Нищо отговорно да не се започва. Подписаните днес двустранни договори ще се неравностойни и работещи за трета страна. Четете дребния шрифт.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Случващото се в този ден, а и необмислените ви действия ще ви докарат финансови загуби. Правите дестабилизиращ ход. Ограничете контактите до минимум. Ден на мрежата. Този път сте в ролята на заблудената муха. Всичко да се проверява. Не подписвайте нови договори и не упълномощавайте никого да действа от ваше име. Каквото загубите трудно ще си върнете.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

В този ден печалбата отива в чужди джобове, ресурсите ни просто изтичат към нелоялни търговски практики и взаимоотношения. Печели силният, комбинативният и този, който може да надхитри тълпата. Връзките в мрежата са завоалирани и фалшиви. Трудно ще разберете манипулацията, на която сте подложени. Спестете си рискови договаряния и обвързващи ходове.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на мрежата. В момента вие дърпате конците, независимо дали другите се досещат или не. Привидно сте в неизгодна професионална и лична позиция, но с действията си ще елиминирате конкурент и ще му отмъкнете не само клиентелата, но и любовта. Поставете на първо място работата. В интимен план не сте в стихията си. Вероятно е само временно да спечелите някого.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един от най-неблагоприятните ви дни, особено за сключване на нови договори, за работа в екип и за поемане на нови ангажименти. Ще бъдете оплетени в мрежа от лъжи в общуванията си с познати и непознати. Останете където сте, нищо съществено не предприемайте, не правете големи покупки и заявки. Ще ви атакуват на слабото място. Тъкмо ще разберете кое е то, ако още не знаете.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес няма прошка за наивниците независимо на каква възраст. Неблагоприятно за обвързване и сключване на брак, за всякакви ангажименти и подписване на съвместни договори. Работете на свой терен и със свои средства. Не влизайте в нова среда и не приемайте нови членове в своята. И познати и непознати ще ви изкушават. В момента тече заробваща и обсебваща програма.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве