Хороскоп за 15 септември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната навлиза в Овен, а Меркурий и Венера от вчера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Настава време да се уточняват позиции и намерения. Оформят се лагерите. Ще се срещат различни интереси и дано уредите спорните въпроси по дипломатичен начин. Пътувайте и на място проведете уточняващите разговори. Препоръчва се да делите всичко по равно.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

15-и е ден с хармонична енергетика. Всеки спор ще се разреши, ще се намерят нужните думи, които ще сплотят семействата и ще ангажират децата с повече отговорности и задачи. Препоръчват се тихи семейни занимания. Ограничете контактите с непознати. Кръвта се обновява, обновяват се и кръвните връзки. Ще намерите решението и по отношение на предстоящите имотни делби.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Най добрият ден в месеца за сключване на брак. Препоръчват се физически упражнения водещи към релакс и хармония. Крясъците и скандалите разболяват. Заемете се с почистване. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Прочистете душата от неудовлетворението и тежестите на миналите дни. Ще получите предложение за работа или допълнителен бизнес.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Старайте се да не отивате в крайности и да не взимате отношение към споровете на другите. Денят се свързва с човешката душа. Опитайте да разберете другата гледна точка. Оставете и децата да направят своя избор като контролирате ситуацият на незабележимо отстрани. Не си позволявайте скандали, може да се разболеете. Днес и утре по възможност не вадете зъб.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден с хармонична енергетика. Всичко може да разрешите и уредите. Ако се наложи нещо да се дели, нека е по равно, независимо заслугите или претенциите. Природота се стреми да запази равновесието на пълнолунието. Нека и вашият стремеж е да се запазва равенството в отношенията и пред закона. Ако всеки направи своя компромис много дела ще се разрешат.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Светъл и спокоен ден, в който е добре да обърнете повече внимание на себе си, на нещата, които ви правят щастливи и силни. Работете в градината, започнете нов цикъл физически упражнения водещи към релакс и хармония. Подредете приоритетите, задачите и срещите за понеделник. Вечерта ще ви се обадят с важна вест и покана, които ще предложат нова цел и посока.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Препоръчва се умереност, но трудно ще я постигнете. Луната е в опозиция на Венера и Меркурий от Везни. Вървите по тънък лед в отношенията. Овладейте първо сигналната си реакция. Делете всичко по равно. Поемете част от задълженията на партньора. Може да се наложи да се откажете от важно светско събитие и изява. Ще се разбере кой на кого и доколко държи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. В този ден крясъците вредят повече отколкото си мислим. Постарайте се да разделите неделимото. Бъдете обективни, ако се налага да разрешавате спорове в семейството. Препоръчват се физически упражнения водещи към душевна хармония. Планирайте важните си срещи за утре до обед, ако искате да минете тънко в сметките.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Спокоен и лежерен ден. Намалете натоварването, посетете места за развлечения и релакс. Препоръчват се физически упражнения водещи до духовна хармония. Старайте се да не си пречите взаимно. Може да проведете спокойни и уточняващи разговори и да се разберете по спорни въпроси. Вечерта чакайте изгодно предложение, което ще активизира ума и амбициите ви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Луна, Меркурий и Венера ви гледат в пречупващи аспекти. Внимавайте да не се скарате с роднините и децата. Не противопоставяйте ценните си и любими хора един на друг. Ден на душите ни човешките. Една добра дума и жест на обич ще бъдат необходимата смазка, за да не се получат търкания, конфликти и скандали. Бъдете дипломатични и разбиращи и всичко ще е наред.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Чист, светъл и балансиран ден, в който не бива да си нарушавате спокойствието и да се занимавате с проблемите на другите. Символ на деня е умереността във всичко и към всички. И ако животът ви предложи два варианта, непременно търсете третия, който стои отстрани и чака да бъде забелязан и оценен. Не взимайте страна в споровете наоколо, водете компромисна политика.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Меркурий и Венера вече не ви гледат в опозиция. Ще намерите балансираното и изгодно за всички решение. Ден, в който може да разделите неделимото преди, да постигнете семеен и професионален консенсус и да си осигурите нужната подкрепа и съдействие за бъдещите инициативи. Разпределете семейните пари, без да ощетявате никого независимо нуждите и възрастта.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве