Хороскоп за 12-и септември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за посещение при рехабилитатори, лечители и консултанти по болните въпроси, които ви измъчват. В този ден полезните вещества и дадените съвети лесно се усвояват. Погрижете се за себе си, за да може после и за другите да се грижите. Ако неглижирате и ходенето на зъболекар до два дни ще си имате проблеми с болен зъб и ще си развалите плановете за уикенда.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Сменяте тактиката, действате директно и правите нужните реформи. Предстоят важни делови срещи. Облечете новите дрехи, но избягвайте червения цвят, ако не искате да привлечете агресия. Тази вечер може да направите удобни и желани от другите личните си намерения и амбиции. Ще ви предложат изгодни договори. Чакайте поръчки и допълнителни плащания.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес чакайте нови информации, които ще помогнат да вземете правилното решение и да излезете с чест от трудна ситуация. Отнесете се спокойно към всеки възникнал проблем. Ден на колелото. Което е било отдолу ще тръгне към върха, ще намери решение и стимул за действие. Но което се е разполагало без необходимите права, ресурси и подкрепа ще се сгромоляса и ще ви отвори път.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на пръстена и колелото. Ще получите предложения и сами може да направите такива. Ще се възроди стара връзка, а и нова може да се появи. Това, което отдавна сте искали и ви е липсвало идва в двойна порция и помага да преодолеете неприятностите от миналото. Направете се красиви, никъде не отивайте неглиже. Съдбата ви е приготвила приятна изненада.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес не бързайте с деловите срещи. Идете на фризьор, отделете време за външния си вид. Към обед ви предстоят важни срещи, на които от първия поглед трябва да грабнете вниманието и да го задържите до края на преговорите. Ден на пръстена. Върви програма за обвързване, за предложения, годежи и признания. Ще решите старите проблеми, ако не се изнервите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

На 12-и полезните продукти и мисли лесно се усвояват. Тествайте и нова козметика. Към обед ще се задейства с пълна сила стар проблем. Променяте плановете си, за да го решите. Денят е магичен, някой ще получи прозрение, ще създаде гениална творба или проект, който ще му донесе добри доходи в бъдеще. Точно в момент, когато сте притиснати до стената идва решението.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на представителни срещи. Облечете новия си тоалет, постарайте се да изглеждате блестящо. Очертават се важни разговори, на които трябва да блеснете с целия си чар. Животът и личният ви бизнес може да се пренасочат в желаната посока. Което е вървяло наопаки ще се оправи и коригира. Този ден е магичен, повярвайте в себе си и ще успеете. Привличате нови клиенти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

12-и може да не започне според очакванията ви, но до вечерта ви очакват сладки победи. Може да получите предложения, които ще ви зарадват и вдъхновят. Ден на пръстена и колелото. Настава време за обвързване и предоговаряне. Предстоят разговори, които ще ви вдигнат нивото и авторитета, а с това ще се вдигне и личното ви самочувствие. Подпишете новите си договори.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят изисква да се стегнете и да свършите важното в първите часове на работното време. Малко преди обед може да получите неприятни вести или да ви бъде оказан натиск, който ще ви разконцентрира. Не приемайте и не правете прибързани предложения в бизнеса и в любовта. Колелото на съдбата се завърта и ви запраща в неизследвани посоки на опитност. Вечерта не оставайте сами.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Което е било отгоре и е притискало другите ще тръгне надолу, а който е бил приведен и подчинен ще се изправи и ще предяви претенции. Ден на колелото. Започват промени, на които бързо трябва да реагирате, за да останете актуални в средата си и на работното място. Ще успеят тези, които бързо яхнат вълната на напиращите събития или сами предизвикат революционни промени.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на трансформация. Нещо чакано отдавна ще се случи и получи. Господстващото до момента ще трябва да отстъпи от позициите си. Предстоят рокади на работното място и изгодни предложения. Ще е важно първото впечатление. Облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате магнетично на водените преговори. Отнесете се спокойно към старите проблеми. Днес поне един ще разрешите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за посещение при фризьори и козметици. Никъде на отивайте неглиже. Навлизате в период на засилена социална и рекламна дейност. Ще се наложат срещи с хора, които може да станат личните ви мениджъри и спонсори. Към обед Луната навлиза в Риби и обагря емоционално деловите ви отношения. Денят е магичен. Сега е момента да се отървете от тежестите на миналото.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве