Хороскоп за 11 септември - сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят на сърцето и сърдечните работи. Никъде на отивайте без подарък. Помислете кой от близките и приятелите ви се нуждае от грижи и внимание и го посетете. Всяко добро дело ще ви се връща. Намерете начин да предразположите важните хора в живота ви, да разберете от какво се нуждаят и да им го осигурите. Чакайте висока оценка за всяко проявено старание и грижа.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

На 11-и преди да поискате каквото и да било дайте, обгрижете някой изпаднал в нужда. Посетете болен приятел или роднина, направете дарение и участвайте в благотворителни инициативи. Ще видите как всеки жест ще ви връща изгубените в миналото позиции и в следващите дни ще ви помогне да стигнете мечтания връх. Раздайте ненужни вещи, отървете се от тежките спомени.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

На 11-и колкото дадеш двойно ще получиш. Ден на сърцето. Включете се в дарителски кампании и сами ще станете обект на благотворителност и съдействие. Може да привлечете вниманието и на чуждестранни спонсори с личната си кауза, принос и позиция по въпроси, които вълнуват обществото. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате за нужно в момента или на някого.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за прояви на милост, любов и състрадание не само към ближния, но и към природата. Направете едно добро дело. Дарете от сърце, а ако нямате възможност просто проявете състрадание. Постойте край леглото на болен. Противопоказно е да се товари сърцето. Не яжте груба храна, не казвайте груби думи. Амбициозните начинания ще потънат в прахта на забравата.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят изисква смирение и отказ от активна игра на борсата и на пазара. Ден на сърцето, амбицията оставете за утре. Осъществете топла връзка с някого и ще си осигурите защити за бъдещето. Направете едно добро дело, помогнете на някой, който ви моли за услуга. Не се притеснявайте и да поискате нещо за себе си. Ще си проличат хората, с които сте си близки по чувства, мислене и преценка.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден за смирение и благотворителност. Включете се в спонсорски инициативи и ще получите лесно това, което е важно и нужно за вас, за работата и личните ви стремежи. Разменяме си жестове на внимание. Не се сърдете и не се карайте с никого. После много трудно ще се сдобрите. Вечерта ще преобърне отношения и връзки, а утре и в работата чакайте промени.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за прояви на милосърдие и състрадание. Направете едно добро дело, подкрепете една отчаяна душа и стимулирайте децата за учене. Раздайте ненужни вещи. Намерете начин деликатно да подкрепите инициативите на близки и приятели и да окажете съдействие на някого в критичен за него момент. И за вас някой ще се погрижи и ще ви спонсорира. Тази вечер чакайте важно обаждане.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят изисква да даваш, да проявиш състрадание, съчувствие и смирение. Ще ви е трудно да вървите по тази линия на поведение, особено ако се чувствате ощетени на работното място или пренебрегнати в любовта. Дайте си сметка, че има хора в по-трудно положение и с каквото можете помогнете. Вечерта не взимайте прибързани решения за раздяла. Утре всичко ще се оправи.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят на сърцето. Включва се каналът на космическата любов, милост и състрадание. Не може да се правиш, че не забелязваш нищетата на някой, който върви до вас. Направете едно добро дело, обадете се и на родителите си, независимо колко много сте заети. Поне за момент забравете за амбицията и намалете темпото. Започнатото с големи очаквания ще потъне в прахта на забравата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Отделете поне част от времето си за нуждите на другите. Ден на сърцето. Не отминавайте протегнатите ръце по пътя си, за да не изпаднете в бъдеще в подобно положение. Сега е момента да обгрижите някого, към когото чувствате дълг. Раздайте ненужни вещи и дрехи. Включете се в благотворителни инициативи и сами ще станете обект на подкрепа и съдействие. Благодарете.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят изисква първо да дадеш, а после да поискаш. Никъде не отивайте без подарък. Бъдете готови на компромис в името на бъдещото сътрудничество. Може да срещнете личните си покровители и спонсори и сами да влезете в подобна роля. Връзките от този ден са кармично обусловени. Ако чувствате дълг към някого, непременно се издължете с пари, работа или друго, което е нужно в момента.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

11-и стимулира сърдечната чакра. Дайте всичко от себе си в името на разбирателството и любовта. Подкрепете инициативата на близки и колеги. Не вредете. Правете това, за което ви помолят. Подайте документи за стипендии, участвайте в благотворителни изяви и сами ще станете обект на подкрепа. Сега е момента да се срещнете с тези, които могат да ви осигурят протекции и защити.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве