Хороскоп за 26 август, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

26-и е ден на голямата говорилня. Спорим и се блъскаме с лакти, нападаме се един друг и взаимно си вредим с думи и дела. Не насрочвайте делови срещи и събрания. Стойте далече от местата, където се събира агресивна тълпа. Не водете преговори за делба на наследства и имоти. Очертават се нервни сривове, не се напрягайте, дистанцирайте се от споровете на работното мяст

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

На 26-и ще се хаби много енергия в празни приказки и спорове. На всички нива ще има пререкания и конфликти. Където се съберат много хора и има пушка тя със сигурност ще гръмне и дано е на театрална постановка. Ще гръмнат и новини, които ще разпалят страстите и може да докарат протести. Планираните публични изяви ще минат на високи обороти и ще се нуждаят от контрол.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

26-и е свързан с преразход на време, сили и енергия. Където се съберат много хора ще избухнат скандали и редът няма да се спазва. Бъдете избирателни във връзките, посетете учителите си и намерете учители за децата. Този ден сваля маските, помага да се разграничат лагерите и всеки да намери своето място. Направете инвентаризация, не започвайте нищо ново и важно.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

26-и ви дава предимство докато другите се карат, спорят и не могат да разделят неделимото. Не взимайте страна, поговорете с шефовете и с хора, от които зависи работата ви, но насаме. Ще получите предложения и разрешения, които ще помогнат да направите силен ход и да спечелите повече от очакваното. Ден за среща с учителите и с тези, на които вярвате. Прекратете вредна връзка.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

26-и е денят на високопарните слова, на излишното бърборене, след което няма да има решителни действия в правилната посока. Спорещите ще се изпокарат и дистанцират. Трудно ще обедните колектива. Не се и опитвайте да прокарвате нови идеи. Ще ви провокират и апострофират, ще се изтощите прекалено, работата ще изостане. Нужен ви е нов катализатор, нова идея и подход.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

26-и е един от критичните дни за месеца. Хората лесно влизат в конфликти, набеждават се, ругаят и вдигат скандали, които може да се разраснат и да придобият застрашаващи работата и семейните отношения размери. Препоръчва се въздържание и пост, отказ от всякаква активна дейност. Не участвайте в екстремни състезания и спортове. Влиза се лесно в преразход на сили и пари.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

26-и може да се окаже най-неблагоприятният ви и конфликтен ден за периода. Може да се отложат публични изяви и съвместни делови или артистични участия. По незначителни поводи пламват скандали. Конфликтът ще се разрасне и може да опре до съд. Не взимайте важно решение, без съвет от специалист. Информирайте близките, на които може да стоварите част от личната си отговорност.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

26-и е ден, който ще разбърка доста планове и намерения, но точно това ще ви даде възможност да се внедрите на овакантена или незащитена позиция. Ще се говори много, малко работа ще се върши, особено ако действате в екип. Съвместните инициативи зациклят. Влезте в час с изискванията на момента, окопайте се на ново място. Не взимайте страна в колегиалните разправии.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

26-и ден, в който се опияняваме от собствения си глас и не искаме да чуем и разберем мотивацията, гледната точка и доводите на другите. Ще изхабите много нерви и енергия в спорове. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. Намерете си тихо местенце и си действайте по задачите. Ще спечелите и от консултантска дейност. Смешно и опасно е да съветвате и двете спорещи страни.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

26-и е ден на утрезвяващи разговори, на посегателства срещу свободата и личното ви пространство. Някой ще се опита да завладее територията ви на работа и влияние. Ще влезете в остри конфликти. Работата и семейните дела са противопоставени. Не споделяйте свои и чужди тайни. Ще ви подведе желанието, да се покажете информирани и с високо ниво на достъп.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

26-и носи объркващи сигнали. Хората се блъскат, спорят и трудно подреждат приоритетите си. Потърсете капацитет за съвет, но и към вас ще се обръщат с молба за съдействие и подкрепа. За всичко ще се спори, няма да има мирно разрешение в кризисни моменти. Ще се пускат провокиращи слухове и приятели лесно може да станат врагове. Не взимайте важни решения. Отлагайте за утре.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

На 26-и се препоръчва въздържание и пост. Не се включвайте в чужди игри, организирайте си така работата, че минимално да зависите от чуждо влияние и чужди грешки. Не се впускайте в излишни спорове. Днес не е нужно никому нищо да доказвате. Постарайте се да приключите с обещаното, особено ако от това зависи и работата на някой друг. Нищо ново да не се започва.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве