Хороскоп за 25 август, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

На 25-и не започвайте нови инициативи, независимо колко изгодни условия ви предлагат. Очертават се срещи, на които ще си дадете дума да се подкрепяте в следващите дни, в които ще търпите лишения и работата ви трудно ще върви. Пазете се от случайни контакти, не е ден за нови запознанства. Не се женете, не поемайте излишни рискове. Преследвайте крайни цели.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

25-и зарежда родените в първата декада с любовна агресия и желание да се уточняват отношенията. Не е ден за нови запознанства. Има някакъв особен фатализъм във връзките ви, особено ако водите двойна игра или двойно счетоводство. Време е да се прочистите от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво. Тази вечер може да сложи край на една връзка. Обръщате си гръб, разминавате се.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

25-и е ден на покой, на доброволна или принудителна изолация. Дистанцирайте се от шума наоколо, проведете прочистваща диета и релаксиращи упражнения. Не се товарете с публични изяви и лични участия там, където се събират много хора. Ще ви чакат на едно място, а вие ще бъдете на друго и може да останете там. Проведете прочистващи процедури.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

25-и е денят на раковината, вслушвайте се в гласа на интуицията, която ще нашепва какво и как да направите, за да приключите успешно поетите ангажименти. Пезете се от случайни контакти и не позволявайте да ви въздействат при взимане на важни решения. Който бърза в този ден бавно ще стигне. Може да се наложи да се връщате за нещо забравено. Ще се охарчите повече от планираното.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

25-и е благоприятен за приключване и пристигане на определено място, а не за започване или за тръгване в нова посока. Действайте по старите проекти и до вечерта сглобете пъзела, така че в понеделник да сте готови с намерения, обяснения и разпореждания. Нищо да не се споделя. Един случаен контакт може да причини неудобства и да източи излишни средства от банковата ви сметка.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

25-и изисква приключване, но изкушението за вас е, че ще се опитате да започнете нова връзка или нови делови и партньорски отношения, които няма да може да поддържате и едва ли ще траят дълго. Не проявявайте никаква излишна активност. Постойте в тишина, на спокойно и благо място и обмислете ситуацията. Прочистете се от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво.

 

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

На 25-и не бързайте за нищо и за никъде, ако не искате да си докарате наприятности. Не проявявайте излишна активност и не си насрочвайте първа среща. Прочистете се от натрупаната шлака, обмислете належащите задачи и се опитайте да приключете важен проект независимо колко усилия ще ви коства. Утре ще ви засипят проблеми и отговорности.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

25-и е ден за приключване, а не за започване. Ако следвате този съвет ще си спестите разочарованията от новите срещи и ще избегнете неравностойните връзки. Гонете си целите, изпълнете дадените обещания и се върнете от почивка, ако деловата седмица ви предлага нови възможности за печалби. Противопоказно е да се бърза. Слушайте гласа на интуицията.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

25-и е денят на костенурката. Тя действа бавно, а това и помага да живее дълго и да стигне целта. Препоръчва се добре обмислена и подредена програма. Не взимайте моментни решения и не се отклонявайте от набелязаните преди маршрути и действия. Нищо ново да не се започва, ако не искате да загубите пари и време. Ще ви се обаждат с изкушаващи предложения, не реагирайте.

 

 

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

25-и изисква да намалите темпото, но да не губите посоката и целта. Не се препоръчва да променяте планове и уговорки в желанието да угодите на някого. Бъдете сигурни, че с други двама поне ще се скарате и влезете в конфликт. Една случайна среща ще преобърне в неблагоприятна посока живота и отношенията ви. Не проявявайте никаква активност. Изолирайте се от шумните купони.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

На 25-и ще стигнете до финала на важна за вас работа, дейност или връзка. Символ на деня е вашият личен талисман-костенурката, така че бързайте бавно и далече ще стигнете. Нищо ново да не се започва, но довършеното и доведено до успешен финал ще ви донесе почести и слава. В следващите дни насочете вниманието си към новото, което предстои. Стартирайте нова дейност.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

На 25-и не позволявайте да ви отклоняват от целта и личните ви намерения. По пътя си може да срещнете някого, с когото ще обмените информации и да си помогнете в пътя напред. Вървите натам, откъдето той се връща. Спестете си опити и грешки. Но не забравяйте, че днес случайните контакти са нож с две остриета. Приемайте съвети, но следвайте своите мечти.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве