Хороскоп за 23 август, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят се свързва с насилието, с желанието за коренни реформи и промени там, където повече не се издържа и ножът е опрял до кокала. Очертават се изблици на агресия и неадекватна реакция по незначителни поводи. Не провокирайте околните. Не се знае на кого колко му трябва, за да избухне и да ви засипе с обиди и обвинения. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Ще се водят уточняващи и обвиняващи разговори. Трудно ще запазите добрия тон в семейните и приятелски връзки. Не се подавайте на провокации.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на нанаситните апетити. Забравяте за диетата, за дадените обещания към себе си или на някой друг и лесно отивате в крайности. Тенденцията е да се влиза в скандали и авантюри, да се поемат непремерени рискове и да се предявяват претенции към своето и чуждото. Денят се свързва и с изгнанието. Някой зарязва всичко тук, за да търси късмета си другаде. Не се подавайте на гнева, не изказвайте крайни мнения и становища. Решете кой ще се грижи за дома и ще полива цветята, ако ще отсъствате за няколко дни или за по-дълго.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Луната навлиза във вашия знак, а Слънцето в нехармоничната ви Дева. Нагнетява се напрежение както на работното място, така и у дома. Децата ще се възползват. Всеки ще дърпа чергата към себе си и ще иска повече отколкото заслужава и може да получи. Отношенията ще се обтягат до точката на конфликта. Днес и тълпата е неуправляема, а сексът е причина за нападки и неприятни разкрития, които може и да ви разведат. Стойте мирни, не искайте много от живота и от другите, опитайте да разберете другата гледна точка.

4

Работа

3

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е зареден с агресия и недоволство. Правете отстъпки, търсете примирието и баланса в отношенията. Колеги и близки ще ви провокират с претенции и изявления, които в момента е невъзможно да удовлетворите. Не е нужно никому нищо да доказвате. Отложете срещи с роднини по имотни или други конфликтни въпроси. Не тръгвайте на път изнервени и в недобро здравословно състояние. Време е за приключване. Разпределете прецизно всички екстри. Ден на саможертвата в името на мира и разбирателството.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените в третата декада ще попаднат на по-големи лъвове от тях. Ден на зверските апетити. Никой нищо не дава доброволно, не поддава на увещания и сладки приказки, освен ако не види дебелия край на тоягата. Ще се действа с принуда, ще се размахват компромати, ще се води тактическа война и ще се използва всяка грешка на противника. Отлагайте важните разговори и ще си спестите време, нерви и пари. Нищо ново и отговорно да не се започва. Не се подстригвайте и не си режете ноктите, ще ви потрябват.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Важното уредете по най-бързия начин. В първите часове на работното време ще наложите личното си мнение и ще получите лесно каквото ви е нужно. С навлизането на Слънцето в Дева в 10ч. 03 мин. по Гринуич навлизате в неблагоприятен и рисков период. Попадате в изолация, притискат ви с непосилни отговорности шефове, близки и колеги. Ще се окажете необходимият грешник и може да се наложи да изкупвате чужда вина. Не поемайте нови задачи, особено в екип с хора, които и друг път са ви подвеждали и вкарвали в капани.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не бързайте. В началото на деня се очертават опити за манипулация и въздействие, но до вечерта ще се вземете в ръце и сами ще въздействате и манипулирате тези, които застават на пътя ви. Ще се води безкомпромисна игра и политика. Дайте си сметка какво и кого сте склонни да жертвате, за да постигнете нужните ви цели и успехи. Днес всичко е с етикет за съответната цена, няма непродаваеми неща. Дано и любовта ви не е предложена за продан в името на кариерата и личните облаги. Не поемайте излишни рискове.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Родените в третата декада ще попаднат на по-големи хитреци от тях и може да направят рисков ход или губещо вложение до обед. Следобед палачинката се обръща. Ще действате активно и разпоредително, ще притискате околните на слабото им място, което предварително сте проучили. Приключвайте, но не започвайте нищо ново. Ще ви предложат два варианта, а теритят, печелившият ще оставят за себе си. Не се съгласявайте на нищо, което ви изглежда подозрително. И сънищата тълкувайте на обратно.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят започва агресивно, с атака от страна на конкуренцията и с проблеми в семейството. С напредването на деня битките се ожесточават. Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до утре ще сключва тежки и рискови аспекти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Внимавайте с храната, вероятни са стомашни разстройства, но и в семеен и професионален план нещата ще излезат от контрол, ще се ядосвате и може да си докарате здравословен проблем. Намалете темпото, не подписвайте нови договори.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес печелите от грешките на другите, от разсеяните и некомпетентни действия на колеги и шефове и от нечие отсъствие, което ще ви позволи да се развихрите и да покажете на какво сте способни. Ще ви хрумнат спасителни варианти. Може сами да си направите и някакво лекарство. Събужда се огромен потенциал, който е добре да насочите към приключване на започнатите в миналото дейности и инициативи. Не се изкушавайте да подпишете нови договори. Днес се предлагат рискови и губещи варианти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

За родените в третата декада денят носи агресия, проблеми във връзките и опити за влизане в личното ви пространство. Ограничете контактите, не започвайте нови дейности и не подписвайте нови договори. Очертават се изнудващи и манипулиращи положения и опити за намеса в личния ви избор и в отношенията ви с някого. Ако се скарате дълго няма да се сдобрите. Отложете преговорите за следващите дни и ще избегнете кризите. Не искайте и не претендирайте много. Спазвайте диета и се грижете за здравето си. Приключете вредна връзка.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед имате повече свобода на действие и възможност да доведете до край започната работа. Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Девата, а Луната в нехармоничните ви Близнаци. Ще се задейства кръст на планетни сили, който ще оказва негативно въздействие в отношенията и в личния ви избор в следващите дни. Съветът е да се изолирате максимално от публичноста, да не започвате нова работа и дейност и да сте внимателни към здравето си. Очертават се опити за активна намеса в живота ви. Качвате кръвното и адреналина.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве