Хороскоп за 20 август, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят е благоприятен за всяко начинание, независимо дали е незначително или ще промени кардинално живота ви. Енергетиката дава възможност за духовно израстване, за справяне с проблемите и задачите. Направете своя ход. Започнете нова работа или развийте паралелна дейност. Няма да ви е лесно, но сега е момента да се започнат промените и реорганизациите. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите развитието на дадена ситуация, в която до момента не се справяте или друг се намесва.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Концентрирайте се над най-важната си цел и действайте неотклонно, независимо пречките по пътя. Още утре ще се похвалите с постижение и придобивка, с нов договор или добра печалба. Този ден ще помогне да вземете важно за бъдещето си решение, да прекрачите преградите, които сами сте си създали или някой друг ви е вменил като лична отговорност, мисия и цел в живота. Чакат ви три успешни дни. Разпраделете действия, задачи и отговорности. Планирайте пътувания, отговорни срещи, визити и консултации за утре.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Случващото се в момента ще ви помогне да преодолеете преградите по пътя, да привлечете спонсори и покровители и да постигнете напредък в начинания и дейности, на които ще разчитате в бъдеще. Постарайте се да не се разпилявате в много дейности и в различни посоки. Карайте нещата по степен на важност и като приключите с едно, тогава започнете друго. Може да не ви стигнат силите да действате едновремено във всички направления, а и така губите перспективата и трудно ще следите как вървят нащата.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес всичко при вас ще става по трудния начин. Ще ви връщат за допълнителни сведения и документи, ще ви правят спънки при получаване на сертификати, разрешителни за работа или фирмена дейност. Не се отказвайте, няма значение колко време ще загубите по пътищата и пред гишетата. Утрешнитя ден ще ви донесе благоприятната развръзка и печалба. Ще заемете по-добра позиция в бизнеса и на работното място. Ще си струва днес да се поизпотите и да работите извънредно. Ден за гладуване и духовно прозрение.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес с лекота ще преодолеете всяко препятствие, ще се справите с личните си колебания, ще уредите важен за бъдещето ви човек да ви съдейства, да бъде с вас и да ви подкрепя в предстоящите инициативи. Не се съмнявайте, че бариерите възникнали пред вас са лесно преодолими. Някои от тях са само във въображението ви. Пътят пред вас е свободен или проправен от друг, с когото в бъдеще ще се срещнете, ще живеете и работите съвместно. Биоенерготерапевти да не лекуват, ще се изтощат прекалено и няма да могат да помогнат.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Зелегнете над задачите, концентрирайте се над работата, която трябва да се привърши в срок. В утрешния ден ще получите награди, повишение или най-малкото потупване по рамото. В момента пред вас се отварят широки хоризонти, може да бъдете избрани и предпочетени за позиции, за които отдавна кандидатствате. Планирайте за утре сключване на нови договори и срещи с хора способни да ви заплатят адекватно за труда и уменията. Намирате се на прага на важни събития, които ще ви издигнат на по-добри позиции.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в третата декада ще се сблъскат с нелоялна конкурениця, с агрсивно настроени колеги, шефове и съседи. Тази вечер ще преобърне някои отношения, а през деня ще качвате кръвното по различни поводи. Важното е да не се отказвате от замислите си, независимо на кого и за какво пречите. Намерете друг път и посока, ако трябва преместете се на друго място или направете друго разместване, което ще ви осигури нужния покой и стабилност. В този ден може да надвиете обстоятелствата, себе си и тези, които ви пречат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да преодолеете с лекота всяка преграда, да разчистите пътя в личните си и делови отношения и да се спазарите за по-добри договори и заплащане. В утрешния ден това ще става по трудния начин, но днес шансовете са на ваша страна, независимо пречките по пътя. Ще се случват събития, които ще показват доколко сте в час с нуждите на момента и можете да се справите с непредвидени обстоятелства. Енергията и страста ви са достатъчни, за да завоювате победа. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в третата декада ще постигнат поне една важна за бъдещето им цел и ще се доближат до важен източник на сила. Сега е момента да подпишете нови договори и да си осигурите защита от нелоялната конкуренция. С взимането на важни решения ще се издигнете на по-висока позиция в бизнеса и в обществото. Концентрирайте се над най-важната си цел, не се разпилявайте. Когато постигнете едно, тогава започвайте друго. Предстоят рокади на работното място, които ще се отразят благоприятно на замислите ви. Действайте.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Тежък и рисков ден, особено за родените в третата декада. Ще бъдете стопирани на всяка крачка, ще получавате откази, ще се движите в среда на нелоялна конкуренция и по различни поводи може да качите кръвното. Не вадете зъб и не напрягайте очите. Каквото отложите за утре ще мине с много по-малко усилия и ще ви донесе това, към което се стремите на ниска цена. Днес се разпилявате в детайли и в срещи, които не покриват нуждите и не носят нужната ви информация. Спестете си усилията за следващите два успешни за вас дни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ако днес не успеете да влезете през вратата, опитайте през прозореца или от друго място. Няма сила, която да ви спре и ограничи, стига да искате много нещо важно за вас и за бъдещето ви. Тази вечер ще преобърне много животи, ще се случват непредвидени събития и обстоятелства. Утре забраните ще са повече и на прозорците ще има решетки. Но днес може да минете между капките, да си уредите печеливш договор и поръчка и да проведете уточняващите разговори. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес лесно се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват. Насочете силите и вниманието си в най-важната за вас посока. Не поглеждайте встрани докато не свършите обещаната работа. Не давайте напразни надежди и обещания. Време е да вземете важно решение, да отхвърлите съмненията и утре да поемете в нова посока. Тези два дни ще ви донесат шансовете, които чакате отдавна. Някой ще се уреди с нов догор, друг ще купи еднопосочен билет, а трети ще подреди семейството си с повече екстри. Доверете се на интуицията.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве