Хороскоп за 19 август, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Тежък и опасен ден. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома или в местата където почивате. Не се занимавайте с нищо сериозно и значимо за бъдещето. Бъдете внимателни в отношенията с околните и в личните си връзки. Каквото се развали днес трудно ще се оправи, ще ви коства много усилия и средства да го възстановите. Ограничете посещенията си в мрежата. Може да станете обект на хакерска атака или въздействие. Денят е неблагоприятен за обвързване в каквато и да било форма.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Каквото и да разберете и узнаете днес ще съдържа повече фалшиви и провокиращи новини. Ще се правят опити за манипулация, ще се тества общественото мнение по различни канали и ще се оказва натиск в различни посоки. Не предприемайте нищо сериозно и важно за бъдещето ви. Не се обвързвайте, не подписвайте нови договори и не се женете. Денят е свързан с нравствената чистота, която напоследък рядко срещаме. Полезно е да поседите край огън и мислено да изгорите в него всичко вредно и фалшиво в живота си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на двойнствени игри. Тенденцията е да влизаме в роли, да прикриваме намерения и мотиви за действие. Но да си знаете, че днес няма друга роля освен тази на паяка и мухата. Винаги единият ще бъде прецакан и употребен. Не се препоръчва да сключвате нови договори и да наемате персонал. Може да въздействате на някого с цел лична облага, но друг ще се опита да ви въздейства и употреби. Няма равностойност във връзките и намеренията не са открити. Ден на фалш и лицемерие, на прикрита и открита атака.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден с тежко и манипулативно излъчване. Очертават се опити за прилепване и привличане с цел употреба и използване на личните ви средства, данни, умения и финансови възможности. В такъв момент е противопоказно да се обвързваш по какъвто и да е повод. Най-неблагоприятният ден за сключване на брак в този месец. Единият със сигурност ще използва и манипулира другия. Не бързайте да подписвате новите си договори. Четете внимателно дребния шрифт, отложете за 21-и важните си срещи и начинания.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

3

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да уловите в мрежата на личната си инициатива наивници на всякакви възрасти. Лесно ще поставите някого в зависимост и ще го подчините на волята си, но не е изключено и сами да попаднете в капана на хитри мошеници. В този ден не се знае кой стои насреща ти, кого представлява, какво мисли и за какво се бори. Не прибързвайте с взимането на важни и отговорни за бъдещето ви решения. Проучете добре бъдещите си партньори. Отложеното за утре ще стъпи на много по честна и справедлива основа.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес пороците ни вкарват в мрежите на хитри мошеници. Внимавайте с кого и за какво влизате във връзка. Лесно се прилепва към всякакви видове дрога. По различни пътища и канали ще ни се упражнява въздействие, ще се правят опити за източване на личните ни ресурси, а в чувствата няма да има равностойност и искреност. Контролирайте децата, внимавайте с алкохола и стимулантите. Има опасност от раздвоение на съзнанието. Бъдете в час с реалностите и проверявайте всичко по различни канали.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес ще се сблъскаме с измамата във всичките и форми и проявления. Ще се тестват защитните ни и съпротивителни сили. Мошеници на различни нива ще залагат капани за наивници на всякакви възрасти. Не предприемайте нищо важно за бъдещето ви и това на децата. Всеки е с маска, всичко е декор. Реалностите лъсват чак като попаднеш в капана. Бъдете внимателни, не сключвайте нови договори и не се обвързвайте с никого. Не вадете зъб днес и утре, но който ви има зъб ще се опита да ви постави на тясно.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Вие сте изключителни психолози, но днес трудно ще разберете мотивацията движеща околните. Лесно може да ви излъжат. Ще се учудите колко изобретателни могат да бъдат някои хора в желанието да получат каквото искат. Не реагирайте на реклами и обяви, не предприемайте ход в нова посока и не се съгласявайте с предложените оферти. На всички нива са заложени мрежи и капани. Колкото и да внимаваш може да се излъжеш. Не е ден за първа среща и целувка. Отложете за утре важните си делови разговори.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Препоръчително е днес да нямате много контакти и и да не планирате важни и отговорни срещи. Работете на свой терен и със свои средства. Опитайте да се справите без чужда помощ и без теглене на кредити. Не се съгласявайте с чуждата оферта, ако ви се струва неясна и неизгодна. Не правете никакъв избор. И двата предложени ви варианта ще са вредни и изнудващи. Третият изгоден вариант ще остане скрит и чак утре ще ви се предложи. По възможност отлагайте преговори и сключване на нови договори за следващите дни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес лесно се прилепва към порока или се завъртаме в порочния кръг на неравностойните и манипулиращи връзки. Не е ден за запознанства, особено случайни. Ще ви рекетират на всички нива. Дори близките и децата ще правят опити да ви манипулират и притискат. Не взимайте важни за бъдещето решения. Останете където сте, не тръгвайте в нова посока и бъдете внимателни със здравето. Не пробвайте нови продукти, на палете първа цигара и не отивайте на първа среща. Стойте далече от хора в нетрезво състояние.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес може да се измъкнете от един проблем и да затънете в друг. Лесно се попада в подвижните пясъци на неравностойните връзки и порока. Търсете скрит смисъл във всяко предложение. Нищо не се прави случайно и без задни мисли. Сами ще се опитате да поставите някого в ситуация на невъзможен избор. Както и да постъпиш в крайна сметка ще бъдеш излъган и надхитрен от хора и обстоятелства. Капанът щраква. Утрешният ден ще ви донесе много по-добри и изгодни варианти и ще открие истинския смисъл на една ваша връзка.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието и различни отравяния. Не посягайте към дрогата и алкохола. В момент на опиянение може да вземете грешното решение или да попаднете в кризисни ситуации. Всяко невнимание и предоверяване ще се използва. Не давайте никому пълномощия да се разпорежда с парите, собствеността и бизнеса ви. Не назначавайте персонал и нови счетоводители във фирмата. В местата с несигурна защита ще се правят опити за проникване. Отлагайте преговори и сключването на нови договори за утре.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве