Хороскоп за 18 август, неделя

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на преобразяването. Марс навлиза в знака на Девата, където стимулира творческата изява, технологиите на всички нива и възражда занаятите. Започват да се материализират на практита идеите, които са ви хрумнали или сте видели реализирани от друг. Разгръща се творческият ни потенциал. Някой ще започне занимания с новото си хоби, друг ще намери приложение на позабравени теории и техники. Изпълва ви желание за трансформация. Не ви трябват консултанти, не следвайте пасивно чуждото мнение. Реализирайте идеите си сами.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес получаваме това, което сме заслужили в предните дни на старание или излежаване. Ще бъдете изправени пред болезнен избор. Околната действителност е отражение на ставащото в нас. Изправяте се срещу страховете си, започвате да мислите и действате много по практично и в тон с изискванията на идващата есен. От днес Марс ще ви гледа в брилянтен аспект от  Девата. Това е аспектът на златните ръце, на професионалиста, който ще ти свърши много добра работа и ще се справи с належащите ремонти.  

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Тежък ден за родените в третата декада. Вървим по тънък лед в отношения и връзки. Не следвайте пасивно нечии идеи и разпореждане. Гонете от съзнанието си мрачните мисли. Не си позволявайте компромиси и не отивайте там, където не ви се ходи независимо настойчивите подканяния на някого. Ден на леденото сърце. Трудно е да разбереш чуждата гледна точка. Деца и родители се разминават в желания и очаквания. Някой ще си поплаче. Всичко се вижда изкривено през призмата на собствените ни желания и илюзии.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

В деня на преобразяването е добре да се откажете от старите си илюзии и надежди и да погледнете реалноста такава каквато е. Нужен е обективен подход и преценка на ситуацията, в която се намирате. Не позволявайте някой да ви води за носа и да ви казва кое е добро или лошо и вредно за вас. Добро е това, което вътрешно усещате за правилно, независимо чуждото мнение. Този ден е свързан и с подражанието, с надеждата, че и ти ще имаш късмет и ще успееш, ако станеш като някой друг. Всеки има своя път, намерете вашия.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Марс напуска вашия знак. Ставате някак пасивни и латентни, позволявате намеси, които при други обстоятелства не бихте позволили и сте склонни на активен мързел. Това ще даде възможност на подопечните ви да се развихрят. Когато котките мързелуват, мишките лудуват и правят пакости. Старайте се да не изпускате юздите. Може да се наложи да прекратите отпуската си или да упълномощите някой да действа от ваше име. Първото е по-добрия вариант. В този ден ще получите това, което сте заслужили в миналото.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Навлизащият във вашия знак Марс ще ви активизирна и подпали фитила да действате многопосочно и да реализирате на практика идеи, планове и намерения. Хващате се за някаква работа, намирате си занимания и хоби дори и на морето. Този ден ще стимулира желанието ви за действие, ще активизира личния ви професионализъм и ще ви извади от застоя. Някой  ще започне ремонт, друг ще преустрои работата си в синхрон с променящите се изисквания на средата. Не е ден за пасивност и излежаване.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Бъдете готови на промени. В следващите дни ще бъдете изправени пред непредвидени ситуации и обстоятелства. В днешния ден маските падат. Виждате някого в истинската му светлина и е добре да си направите изводите. Очертават се разкрития и съобщения, които ще изискват адекватна реакция. Отстрани ви гледат и наблюдават очи, които тестват личната ви реакция и в бъдеще може отново да ви приложат същия номер. Нека стремежът да е към обективност. Оставете страстите и чувствата, мислете повече за себе си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Силен и успешен ден, в който налагате правилата и определяте маршрутите, по които ще се движи фамилията ви. Ще има мълчалив отпор, но нещата ще се развият така както ги планирате и искате. Все пак не забравяйте, че днес е денят на леденото сърце. Ако не усетите чуждата гледна точка и не влезе в положението на близките и любими хора може да загубите една важна за бъдещето ви връзка. Този ден увеличава дистанциите, сваля маските, показва истинското лице на проблема, пък който може нека го види, прецени и отстрани.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в третата декада се изправят пред проблема, който отдавна влачат. Този път нещата изискват бързата ви реакция и взимането на отговорни решения. Ден на преобразяването. Каквото било, било. От днес е важно всеки да си поеме отговорностите и инициативата и да задвижи важните за него проекти и начинания. Не се оправдавайте с другите. За утре не планирайте важни и отговорни срещи. В момента получавате това, което сте си заслужили, така че дайте си сметка къде грешите и как да се коригирате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да се видиш от страни и да преценеш в каква ситуация си попаднал. Не отлагайте промените, които трябва бързо да се направят. До обед късметът ще ви следва, но към края на деня неприятностите връхлитат като буря, влизате в конфликти за дреболии и може да си докарате здравословен проблем. Чака ви тежък понеделник, в който не бива да взимате важни решения. Не тръгвайте с голямата кошница. Тази вечер съставете програмата си минимум и я следвайте без промени. Смирете апетитите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на кривите огледала, на илюзиите, от които трудно ще се отървете и днес ще ви преследват неотклонно. Не следвайте пасивно нечии съвети и разпореждания. От особено значение е да имаш своята гледна точка, да си преценел и подредил приоритетите, за да владееш положението и да не се осланяш на друг. Често ще сменяте пасивно с активно поведение и мъжка с женска реакция. До края на деня е важно да вземете окончателно решение по даден въпрос. Нищо отговорно не планирайте за утре. Ще се действа силово.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е важно да спазвате дистанция, да ограничите контактите с хора, за които разбирате, че са ви подвеждали и поставяли в неблагоприятни положения. Маските падат, сметките се разчистват. От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. Ще се казват болезнени истини. Някой ще си тръгне, а друг ще подготвя заминаването си. Всеки за себе си трябва да направи нужната рекапитулация, да реши каква посока ще следва и с кого ще спеделя живота, нуждите и отговорностите. Не продължавайте с илюзиите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве