Хороскоп за 15 август, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес може и да изпитате краткотрайно удоволствие или блаженство, но след това за всичко ще си платите с лихвите. Трудно е да се смириш, да не се лакомиш и да не поглеждаш в паницата на другия. Стремете се да защитавате справедливи каузи, а не такива, от които имате някаква полза. Разпределете отговорностите, не се нагърбвайте с всичко в желанието да придобиете повече власт, пари или възможности. В този ден може да се стигне до прекалявания във връзките, с храната и с алкохола.  Движете се в златната среда.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес ще ви е трудно, ще срещате хора с огромни апетити и сами ще се опитвате да заемате позиции, които не са ваши или за които ще трябва още да почакате. Може да отпаднете от една класация, а и в любовта нещата ще се усложняват след един скандал. Ако днес се скарате с някого дълго няма да се сдобрите и помирите. Родители и деца не се разбират, а намесите от трета страна ще се изтълкуват още по-зле. Трудно ще балансирате между свои и чужди желания. Смирете се. Дано в деня на Богородица получите защита и подкрепа.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес вместо смирение агресията непрекъснато нараства, както в отношенията, така и на пътя. Ще се наложи да играете роля на арбитър, ще ви замесват в конфликти и скандали и ако поискате нещо ще трябва да го платите с лихвите. Не влизайте в преговори, не започвайте нови дела и не сключвайте нови споразумения. Конкуренцията също ще ви захапе, а и близките няма да ви окажат подкрепа заети със своите проблеми и семейни войни. В този ден сънищата са пророчески. В тях ще видите проблемите, които трябва да се решат.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

В деня на Богородица се препоръчва пост, смирение и въздържание, но трудно ще ни се получи. Заложени са капаните на страста и лакомията. Не посягайте към забранения плод и към неща, от които и друг път сте си патили. Не правете никакъв избор, независимо какви изгодни  условия ви предлагат. Проблемът е, че на всички нива в живота си ще срещате изкусители, ще се правят опити за измама и за влизане в личното ви пространство. Каквото отложите за утре ще стабилизира отношенията и работата ви.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Имате някакво усещане, че много хора и фактори са срещу вас, работят против интересите и желанията ви. Денят на Божията майка изисква смирение и търпение. Не бива да се действа агресивно и с остена на принудата. Контролирайте апетита, не само по отношение на храната, но и на връзките и стремежите. Конкуренцията ще се опита да ви изтика от софрата. Не очаквайте отстъпки от цени на стоки и услуги. Вечерта ставате лениви и лесно се подавате на съблазни. Отложете за утре важните си срещи и делови разговори.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Старайте се днес да не излизате на пътя на по-силните. Не се намесвайте дори и с поискани съвети в работата на шефовете. Контролирайте децата. Денят може да донесе щастливи мигове последвани от разочарования и любовни раздели. Не е ден за запознанства, за сключване на нови договори и кредитиране. На всички нива ще действат измамни и манипулативни фактори. Каквото отложите за утре ще донесе хармония и ще балансира нещата. Спазвайте диета, не яжте ябълки, плодът на изкушението.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за смирение и уединение, за посещение на свети места в деня на Божията майка. Ще ни е нужна подкрепа от светлите сили. Денят е зареден с агресия, с желание да се наврежда и да се действа от позиция на силата. Препоръчват се всякакви форми на аскетизъм и отказ да се участва в каквито и да било инициативи, преговори или фирмени мероприятия. Не подписвайте нови договори, особено ако не сте прочели дребния шрифт. Сънищата от тази сутрин дават подсказка как да си решите основите проблеми.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на изкушения и астрални битки. Активизира се змеят на желанията. Трудно ще издържите напора на страстта и амбицията. Сякаш нещо ви изгаря отвътре, подтиква ви да направите грешен избор, да излъжете и да стоварите вината си на чужд гръб. Не подписвайте нови договори, не сключвайте сделки, които не са изпипани юридически и не са съгласувани със засегнатите в ситуацията. Днес и най-умният и интуитивен човек може да сбърка и да се излъже в преценката. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Контролирайте се във всеки момент.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

И докато другите се карат и си вредят вие може да свършите добра работа на саме, далече от шумотевицата на града и на свой терен. Не се претоварвайте, спазвайте диета. Не взимайте страна в спорове и не давайте непоискани съвети. Денят отваря огромни апетити и желание за доминиране на всяка цена. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги. Интересите ви ще се сблъскат с тези на хора, от които по някакъв начин сте си позволили да зависите. На късмет е, ако ви залае куче.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Тенденцията на деня е благите помисли да срещат агресия там, където се събират много хора или се преплитат различни интереси. На тихо, спокойно и свято място ще се почувствате добре и ще вземете правилните решения. Не позволявайте на негативни мисли и помисли да ви завладеят и да въздействат на избора ви. Вземете справедливите, а не изгодните в ситуацията решения. По възможност отложете важните си делови срещи за утре. Днес апетитите са изострени до краен предел. Никой не е склонен да прави компромиси и услуги.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Не планирайте активни мероприятия и публични изяви. Пълнолунието във вашия знак противопоставя Луната на Слънцето, изостря страстите и провокира личната ви амбиция. Не е нужно никому нищо да доказвате. Смирете претенциите към когото и да било за каквото и да е. Не се включвайте в провокативни разговори и не подхващайте болни за другите теми. Стремежът трябва да е към усамотение и ненамеса, към по-духовни и творчески занимания. Вечерта ще балансира отношенията и в любовта.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Почитаме Богородица. Нужно е пречистване иначе се разрушава астрала и връзката ни с духовните светове. Казано е, че „ние всички сме в калта, но някои от нас гледат към звездите”. В този ден е важно да се смириш, да не позволиш да ти въздействат агресивните фактори от живота, който сме принудени да водим. Ограничете рисковите връзки. Не отвръщайте на провокации, не се занимавайте с важни делови задачи и не влизайте в битки. Отложеното за утре ще донесе придобивки, а тази вечер ще дойде с мир и любов.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве