Хороскоп за 14 август, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес печели съвместната инициатива. Имате два пътя за действие. Единият е да влезете в нова среда, където по-лесно ще постигнете замислите си, а другият е да оглавите нова група по интереси и да направите полезни за другите собствените си амбиции и желания. И в двете посоки е добре да се изявите като водач, така както само един борбен Овен го може. В утрешния ден ще се действа безмилостно. Не очаквайте да ви правят отстъпки и компромиси. Препоръчва се смирение в деня на Богородица, но просто няма да ни се получи.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ще направите грешен ход, ако не действате синхронно с близки, колеги и приятели. Всичко направено на своя глава, без обмисляне и обсъждане в кръга на засегнатите от действията ви хора ще ви вкарва в неприятни положения, в преразход на сили и средства. Ще трябва нещо да се преправя, ще се дават излишни пари, ще се карате с хората, които сте пренебрегнали или те по някакъв начин са вършили нещо на своя глава. Дистанциите ще се увеличат, а утре напрежението ще ескалира в нова посока. Не поемайте рискове.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не пропускайте нито една възможност за преговори, за нови делови и творчески инициативи и за важни представителни срещи в този ден. Всичко предприето ще тръгне с успех и в бъдеще ще привлече благоприятни хора и щастливи случайности. Сега е момента да сформирате новия си екип, да влезете в нова група по интереси и да стартирате нов добре обмислен проект. Уплътнете максимално деня, не отлагайте нито една важна среща за утре, когато апетитите ще са огромни и никой на никого няма да направи компромис.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Не се претоварвайте. Не планирайте операции на вени и менискус, не си слагайте силни парфюми. Днес сетивата са изострени до краен предел. Лесно може да привлечете някого, но и да отблъснете с прекалено активно въздействие. Препоръчително е да се работи в екип, да се задвижват дейности и задачи, които са важни не само за вас, а и за кръга, в който се движите, живеете и работите. Проблемът в този ден е, че ще бъде провокиран личния ви егоцентризъм. Не се опитвайте да доминирате, съобразете се с другата гледна точка.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес и утре с пълна сила ще разцъвти вроденият ви нарцисизъм. Слънцето е в точен съвпад с Венера, а този аспект ви кара да се опианявате от себе си и от думите на ласкателите, които ще ви галят „по посока на косъма”. Не мислете как да изтъкнете себе си, а как да съберете и организирате екип за бързо реагиране в нужната ви посока. В този ден се съдържа някакъв особен призив, който ще ни събере под знамената на съвместната инициатива в битката за по-добър живот. Родените в първата декада може да попаднат в рискова ситуация.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Потърсете подкрепата на групата ви по интереси, включете се в колективни инициативи и обединете интересите си с доказани във времето колеги, приятели и партньори. Ден на тръбача, който свири сбор и ни събира под знамената на общите ни нужди и инициативи. Не очаквайте да печелите предимства като действате солово. Ще ви „подрежат крилцата” дори и своите, ако не сте намерили някой под чието крило да се скриете. Добре е да се спазва диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената шлака.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес с успех може да влезете и да ви приемат в нова среда, в нов колектив или на ново работно място. Кандидатствайте във всички интересуващи ви посоки и позиции. Всичко предприето ще тръгне по правилата и ще ви вдигне нивото. В деня преди пълнолунието често ни връхлита необяснима печал. Не оставайте сами тази вечер, заобиколете се с любими и близки хора или се обадете на приятел, който знаете ще страда сам. Засилват се маниакалните депресии. За утре не планирайте нищо важно. На всички нива назряват конфликти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Нещо неприятно е тежко напира да се случи в живота на родените до 1-и ноември. Луна, Уран и Меркурий образуват кръст с рожденното ви Слънце. Не си поставяйте тежки задачи, не поемайте допълнителна отговорност, разпределете задачите в семейството и на работното място. Започнатото днес ще донесе ползи и придобивки, но ще ви напрегне много и ще ви изтощи. Направете си добре сметката каква цена сте готови да платите. В утрешния ден ви чакат тежки разговори и удари под кръста. Нищо няма да ви се даде без бой.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще свършите много добра работа и с успех ще организирате работата на колектива. На всички нива успявате да обедините сили, ресурси и интереси в името на една взаимно изгодна и обща цел бъдете сигурни, че някой ви наблюдава и оценява и в бъдеще ще ви възложи престижни и отговорни проекти. Действайте активно и покажете на какво сте способни, когато ви дадат възможност за творческо развитие. Не споделяйте прибързано идеите си, за да не ги видите реализирани от друг. Утре е ден на тежки битки. Пазете си гърба.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес личната ви инициатива привлича и увлича последователи. Влезе в нов екип или сформирайте своя група в посока на общи цели и бизнес интереси. Такъв благоприятен за работата ви ден дълго може да чакате. Не отлагайте разговорите, които може да проведете днес. Утре агресията ще е повсеместна, конкуренцията няма да ви остави на мира, ще обърква намерения и програми. Започнете диета. Лесно се свалят килограми около пълнолунието. Дано успеете да свалите от плещите си и натрупаното неудовлетворение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените до 1 февруари ще изживеят тежки и мъчителни моменти. Бъдете внимателни на пътя и в отношенията. Меланхолията ви се засилва. Луната от вашия знак образува нехармонични аспекти с Уран и Меркурий. Добре е да се работи в екип, но да не се споделят лични планове и намерения. Ще ви трябва голяма доза дипломатичност и лавиране, за да избегнете конфликтите. За утре не планирайте важни срещи и подписване на нови договори. Ще ви притискат от няколко страни с претенции и изисквания.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Благоприятен ден за подписване на нови договори, за старт на нови инициативи в бизнеса и в личния живот. Не се колебайте да направите крачката, която дълго сте подготвяли. Може да убедите да ви съдействат хората, с които работите и живеете съвместно. Не се занимавайте с магични дейности, не се оглеждайте дълго в огледало и не си слагайте силен парфюм. Вместо да привлечете може да отблъснете нужните ви хора с предозиране в изявата, в думите и впечатленията, които правите. Ще сънувате пророчески сън тази вечер.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е седмица. Вероятно е да намерите нова работа, да ви повишат и по някакъв начин да смените средата. Ще се наложи дълго да се доказвате в новата и да парирате атаки. Седем е човешкото число. Сам идваш на този свят, сам си отиваш и сам трябва да намериш начин да се оправяш в живота.

Родените днес на пълнолуние ще бъдат посрещнати с пълно, ще получават повече придобивки и екстри от другите, ще се радват на приемане и разбиране и на много приятели. Проблемът на тези деца родени на точния съвпад на Слънцето с Венера е, че ще са доста нарцистични, а с времето може да станат егоцентрични и егоистични. Ще бъдат модни корифеи, артисти и художници.

Заченатите днес няма да загубят връзката със света на душите и често на пълнолуние ще ги обхваща една непреодолима тъга по нещо изгубено.