Хороскоп за 12 юли, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за активни действия в посока на важните и неотложни задачи. Целта е лесно постижима. Навлизате в тридневен силен период. Гответе се за среща със спонсори, с неочаквани покровители и хора, с които ще установите тесни и близки отношения в бъдеще. Насочете силите си и към благоустройството на дома, подредете офиса функционално и в тон с изискванията на дейността ви. Ако тръгвате на почивка ще намерите най-доброто за вас и децата. Тази вечер се приберете с подарък. Тръгналото наопаки ще се оправи.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на битки за устройване в нова среда или на ново място. Препоръчват се пътувания, срещи на четири очи и по-малко коментари преди работата и уговорката да стане. Сънищата ви може да са били като приказка, но няма да се сбъднат. В живота ви нахлува като вихрушка опасен дразнител. Очертава се голяма конкуренция на работното място и неразбиране у дома. Направете нужните компромиси. Още вечерта ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Неприятностите бързо ще отшумят. Усмихвайте се повече.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес няма значение от каква позиция ще тръгнете. Важното е, че имате шанс да стигнете върха, да получите максималното при преговори и да се почувствате удовлетворени. Ще намерите подкрепа и съдействие за ремонтите и делата, които ви предстоят. В този ден всеки трябва да си оправи къщичката, да подреди нещата у дома, във връзките и на работното място. Направете нужните компромиси, подайте ръка, не се сърдете излишно. В следващите три дни Луна и Юпитер ще ви гледат в опозиция. Ще ви дебнат за нарушения и грешки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес позитивните аспекти ще надделеят. Каквото и да се случи бързо ще се справите и ще продължите пътя си нагоре към върха. Вероятно е да получите повишение или да ви възложат печеливш проект. Не отлагайте срещи и делови разговори. В момента може да получите максималното в ситуацията, в която се намирате. Заемете се с преустройства. Не се опитвайте да откривате топлата вода, правете нещата по традиционния начин и ще си спестите грижите в бъдеще. Неизпитани продукти ще ви създадат грижи. Но старата любов ръжда не хваща.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тежък ден за родените в третата декада. Всеки си гони интереса и не е склонен да се съобразява с вашия. Децата са неуправляеми, подчинените също. Ще трябва да действате от позиция на силата. Включва се каналът на кармичната родова памет. Забранявате това, което на времето са ви забранявали. До вечерта ще излезете от трудната ситуация и в следващите два дни ще извлечете максималното от всичко, с което се захванете. Проблемите от този ден бързо ще се забравят, така че не им отдавайте голямо значение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

От всяко свое действив и ангажимент ще имате полза. Концентрирайте се и свършете работата, която сте обещали или за която са ви платили. Ден за ремонти, но не само в интериора, а и в отношенията. Вечерта стъпвате на нова позиция, срещате любовта или решавате да се преместите другаде. Чакат ви три тежки и неблагоприятни в юридически план дни. Спазвайте закона и предписанията, особено ако ще пътувате и ще се устройвате в нова среда. Конкуренцията ще се активизира, ще се опита да ви извади от играта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Колкото и да е трудно, не оставайте в пасивно изчакване нещо да се случи и получи или някой да се задейства вместо вас. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Вземете юздите в свои ръце и според обстоятелствата се изявете на работното място или се докажете пред партньорите. Денят е добър за приключване на дълготрайни проекти. Сложете точка и на вечните ремонти и се стягайте за морето. Отговорете с усмивка и любов на всяка гримаса и опит да ви навредят. Има някой, който стои в сянка, наблюдава и ще ви оцени.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Един от силните ви дни за месеца. Ще се справите с всеки проблем, независимо колко е тежък. Пътувайте, уточнете на място ремонти, поправки и дейности, които пряко засягат работата и личния ви живот. Поставете на мястото му всеки, който се опита да ви контрира. Със сигурност ще има опити да бъдете отстранени от пътя, но не бива да се предавате. Говорете по-малко, действайте активно и опитайте да привлечете съюзници. Ден на градежа и съзиданието. Не рушете, а градете и във връзките. Купете желан подарък.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят се свързва с благоустройствените дейности. Време за поправи и ремонти. Ще намерете точните хора и всичко бързо ще се свърши. Не стойте в изчакване. Навлизате в тридневен силен период, в който може да свършите работата за цяла седмица. Идва време за пътувания и за мечтаната почивка. Енергията ви блика като фонтан. Само се решете и започнете и ще видите как нещата ще се подредят и напаснат. Предстои ви да изкачите важен връх и в любовта. Някой се готви за сватба, а друг разбира, че и бебето е на път. Чакат ви придобивки.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на фонтана от преливаща енергия, която говори и за духовна самостоятелност. На прага сте на важен избор, който трябва да направите до пълнолунието в Козирог на 16-и. Случващото се в момента ще покаже накъде да насочите сили и внимание, за да не изгубите контрола в ситуацията. Действайте в посока на семейните нужди, уредете ремонти, погрижете се за родители и деца и за вашите нужди някой ще се погрижи. Вложете сили и средства в недвижим имот, който може да използвате в бизнеса или в пряката си дейност.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес пътят ви е като бягане с препятствия. Трудностите ще се на всяка крачка. Само не се отказвайте и независимо преградите опитайте да постигнете своето. Ще минете през недоверието на колеги и близки, през стопиращите действия на шефовете и неразбирането на половинката. До вечерта ще изкачите своя връх задъхвайки се и пъшкайки под тежестите на живота. Бъдете сигурни, че от напрежението няма да остане и следа в следващите дни. Предстои ви среща с важен покровител, насрочете я за събота вечер.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Уплътнете максимално работното си време и часовете след него. Каквото свършите днес ще ви донесе ползи, пари и придобивки и ще ви изкачи на по-висока степен на развитие. Постарайте се да огреете навсякъде, да запушите всички дупки, да задвижите ремонти и да приключите дейностите, които влачите отдавна. В следващите три дни ще ви дойде нанагорно от работа и непредвидени случайности, които ще изискват смяна на посоката. Ще се окажете в капана на собственото си предоверяване и неангажираност.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве