Хороскоп за 11 юли, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Очертава се тежка и объркана сутрин и устройващ ви следобед, в който много неща ще се подредят. Ще се започнат или финализират ремонти, ще се направят планираните рокади осигуряващи стабилност на отношенията и на работата ви с партньори. От сега планирайте срещите си за петък вечер, особено тези, които ще ви донесат нови възможности в работата и в личния живот. Днес бавно и полека се отърсвате от неудобни присъствия и намеси. В момента е важно на каква база ще стъпите и как ще разширите бизнеса си.

4

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Тежка и мъчителна сутрин, в която плановете ви се променят по независещи от вас причини, а и нещата, които зависят от вас вървят бавно и мъчително. Не се изнервяйте, не бъдете настойчиви в исканията си. Следобед ще намерите нужната база и подкрепа, но пак ще се налага да започвате от нулата, да се обяснявате и правите излишни разходи. Не правете аборти. До утре вечер Луната ще ви гледа в опозиция. Трудно ще се измъкнете от дадените обещания и задължения, но в петък вечер ще имате каквото искате.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед се очертават конфликти и промени, в които е добре да не взимате участие и отношение. Следобед всичко ще се развие изгодно за вас и може да получите това, на което отдавна се надявате. До петък вечер проведете семейни разговори и срещи на екипа, обмислете промените и разпределете ролите. В тези дни е важно да се занимавате с базовите проекти, а не с дребни и маловажни задачи. Имате шанс да разширите територията си на влияние, да уредите имотна или наследствена придобивка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ако изчакате до обед ще бъдете свидетели на промени и рокади, които ще се отразят благоприятно върху личните ви инициативи и намерения. Ще се случват събития, които ще ви вадят от застоя, ще позволяват да си осигурите подходящите условия и нужната база за бъдещето. Вероятни са размествания, които ще ви изкачват на по-висока позиция в бизнеса и в живота. До петък ще получите утвърдителен отговор на молбите, които сте изпратили. Тази вечер ще ви донесе късмет и в любовта. Правете бебета, а не аборти.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Добре е до утре вечер да сте на защитено място, да работите и действате зад кадър и да не предприемате нови инициативи. Ситуацията се променя непредвидимо. Ще се наложат пътувания или посоката ще се промени. Конкуренцията търси слабите ви места. Следобед и близките ще го правят с цел лично облагодетелстване. Работете на свой терен, създайте си нужната база и подобрете условията си на живот. Добре е да се организират ремонти и реставрации. Чак в събота пътят пред вас ще се разчисти. Предстои среща със спонсор.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще имат успех срещите, които отложите за следобед. Започвате деня с неприятни моменти и разговори, в които има повече претенции и обвинения вместо правилна преценка и точни изисквания. На път сте да реставрирате стари отношения, които прибързано сте пренебрегнали и подценили. Новото не издържа проверката на времето. До вечерта се занимавайте с устройване на базата, в която ще се работи и живее. Подредете си нещата така както ви е удобно. Утре ще направите важна крачка и ще постигнете успех.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес е препоръчително да се спазва диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Утрото ще бъде натоварено с неприятности и конфликти, с проблеми при пътувания и откази за съдействие, както у дома, така и на работното място. Дистанцирайте се от всичко, което ви вреди и разболява. Важното за деня отложете по възможност за следобед, когато ще намерите своя източник на сила и ресурси и може да получите точни диагностики на заболявания. В организма ни работят енергии на фино структуриращо ниво.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да се излъжете и да не прецените реално своите възможности. До обед не предприемайте нищо важно или рисково. Следете знаците на съдбата. Може да се повтори ситуация, подобна на тази, при която в миналото сте имали проблеми. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би в нещо бъркате. Следобед завесата се вдига, виждате точно как стоят нещата и се коригирате. Добре е да насочите всичките си сили за благоустройството на дома и офиса. До петък свършете обещаното и тичайте към морето.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед довършете изостаналата работа, не планирайте важни срещи и поръчки. Подгответе се за преместване и преустройство в дома и офиса, което да ви улесни работата и живота. Отложеното за следобед ще мине без притеснения. Ако несъзнателно завиете в непланирана посока, продължете и вижте какво ви е подготвил живота. Енергията ви нараства. Навлизаме в деня на фонтана. До два дни обезпечавате нужните помещения и ресурси за работата, която ви предстои. Ще се появи и неочакван спонсор.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не бързайте, не тръгвайте рано сутринта по опашки и гишета. Почти в края на работното време с лекота ще свършите определената работа за деня. Ще получите и повече екстри отколкото се надявате. Денят има своята тъмна и светла половина. Не започвайте със скандал, който може да ви разболее и притесни. Насрочвайте важните си разговори и преговори за следобед. Вечерта решавате съвместно семеен проблем. Някой ще ремонтира кухненски уред, друг направо ще купи нов. Предлага се вариант за пътуване и съвместна работа.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Стресов ден за родените във втората декада. До обед правите необмислен и рисков ход. Бъдете особено внимателни, не си нарушавайте спокойствието и спазвайте правилата. Не поемайте чужди ангажименти, независимо желанието ви да направите впечатление. Не правете аборти. работете методично и не претупвайте нещата. Някой ви наблюдава и ако отговорите на изискванията му може да ви предложи бъдеща работа и съюз. Ако усетите едно болезнено чувство в гърдите, обърнете се към по-духовна храна.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед печелите от грешките на другите, а следобед обирате овациите с личната си инициатива и промоциите, които правите. Както и да се завъртят нещата ще имате печалби, които може да не се разберат веднага, но вие ще ги усетите по джоба и по сърцето. Каквото не успеете да довършите отложете за утре, когато отново ще доминирате. Медитирайте над личната си карма и тази на рода. Днес напипвате тази линия на поведение, която е максимално удобна, важна и благоприятна за бъдещите ви инициативи и успехи.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве