Хороскоп за 27 юни, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден с огромна регенерираща сила. Всичко се променя, особено в местата, където ножът е опрял до кокала. Разчистете терена на връзките и заложете базата на нещо ново. Всичко, което предприемете днес ще е важно за бъдещето ви, затова трябва да се прави здраво, надеждно, законово издържано и целесъобразно. Не пестете труд и материали. Дайте най-доброто от себе си и   ще се радвате на най-добрия за вас вариант след време. Пробужда се и сексуалната ви енергия. Ден за стимулиращи физически упражнения.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на революционни промени, независимо дали сте ги планирали или не. От днес Меркурий ще ви гледа в агресивен аспект от знака на Лъва. Шефовете ще ви поставят нови задачи и изисквания, ще идват информации налагащи бързата ви и адекватна реакция. Сменят се приоритетите. Може да отложите отпуската си. Ще се наложи да се включат резервите на всички нива и да се започне нов проект, ако старият вече не отговоря на променящите се условия. Вечерта е нестандартна и за любовните ви връзки.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

За вас това ще е запомнящ се ден, с много промени и повишени изисквания. Време е за коренна реформа, за изграждане на нова база, на която ще стартирате новите си дела и дейности в бъдеще. Активизирайте се максимално, водете преговори за нови бизнес проекти, предложете нещо ново и по отношение на старите. Бъдещи и настоящи партньори ще променят офертите си. Ще се наложи да реагирате бързо. Поставете на място и своите условия. В този ден се пробуждат скритите ни сили.  Явете се на конкурси и състезания.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от дните, в които се променя нормативната база, изискванията и поетите задължения. Сега е момента да излезете от неравностойни договори и да си потърсите правата. Ден с огромна регенерираща и стабилизираща сила. Ще постигнете много, ако знаете какво искате и от кого. Ще получите прозрение как да се излезе от конфликтна и объркана ситуация. Ще намерите и кой да ви съдейства или да ви направи важна услуга. Вечерта се очертава пик в сексуално отношение, но и много нестандартни реакции.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес планетата на бизнес инициативите Меркурий навлиза във вашия знак. Тенденцията е да се съживи и най-заспалият бизнес, да се получат нови оферти и да се дадат такива. Разчистете терена, организирайте работата си по нов начин, включете нови хора, нови асортименти и критерии в дейността си. Пътувайте и уредете срещи на място. Вечерта се приберете навреме и бъдете внимателни. Очертават се рискови положения и компроматна атака особено за родените до 1 август. Не планирайте пътувания в петък рано сутринта.

 

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Навлизате в период, в който старато се руши. Не може да задържите старите отношения и връзки, вероятно е да приключите и със старата работа или да излезете от заробващи отношеня. Сега е момента да заложите нова база за бъдещето. Някой ще започне строежи и ремонти, друг ще се премести в нова среда, а треги просто ще планира всичко това. Но каквото и да се случи в този ден, то със сигурност ще ви отдалечи от досегашните ви партньорства, начини и методи на работа и живот. Посрещнете промените и активно ги използвайте.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на тежка равносметка за родените в третата декада. До вечерта животът ви коренно може да се преобърне. Очертават се промени на работното място, в отношенията и в играта на чувствата. Хубавото е, че планетата на бизнеса Меркурий вече ще ви гледа в стимулиращ аспект от знака на Лъва. Представете, планове и проекти за одобрение и шефовете с голяма вероятност ще ги разпишат. Контролирайте емоционалните си изблици, не си позволявайте прибързана и неадекватна реакция. Вечерта ще е любовна и магнетична.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят дава старт на строителни и ремонтни дейности в офиса или у дома. Работата ви може да зацикли поради навлизането на Меркурий в нехармоничния ви знак на Лъва. В такъв момент е добре да се ориентирате към създаване на нова база за бъдещия ви бизнес. Вземете отпуск или заемете изчаквателна позиция докато ситуацията на работното ви място се избистри и позволи да вземете решение с кого и накъде ще вървите. Ден на революционни промени. Вечерта сте на прага на нестандартна любовна авантюра.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Един успешен и творчески ден за родените в третата декада. Ще получите някакво особено озарение и вдъхновение и ще предприемете решителна крачка към успаха, новата си работа или връзка. Ден на фундамента. Правете всичко здраво и функционално, за да издържи проверката на времето. Всяко запознанство днес ще е дълготрайно, а сключените договори ще радават и носят късмет и на двете страни. Заемете се с ремонти и разширения, създайте си повече удобства у дома и на работното място.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Градусът на непрежението нараства за родените в третата декада. У дома и на работното място започват промени независимо доли ги искате и планирате. Децата надигат глава, родителите имат нужда от помощ, а на работното място шефовете планират размествания и ремонти. Ще се изнервите, но вечерта ще се случват нестандартни ситуации, които ще ви вадят от конфликтите, ще ви даряват с щестие и с нови надежди. Предложената тази вечер работа или среща не бива да се отказва. В нея има нещо важно за вас.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Активизирайте се максимално и свършете важната работа по най-бързия начин. Денят се свързва с коренната реформа, с желанието да се промени начина на работа и живот и да се излезе от зациклянето. Включете резервите на пълна мощност. Сега е момента да уредите нови договори, да подпишете повишението и преназначението си и да започнете на ново място с нови надежди и ангажименти. С напредването на деня се натрупва някаква особена експлозивна енергия. Вечерта вървите към грешки и изневери.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на базата и фундамента. Нищо не бива да се прави как да е и само, за да се отбие номера. Това, което построите или уредите днес трябва да издържи проверката на времето, защото ще се окаже особено важно и обзепечаващо за вас. Тази вечер може да спечелите нещо особено ценно и важно. Подпишете новите си договори в края на работното време. Преговаряйте по цени на стоки и услуги и ще получите отстъпки. Ден на озарение за пътя напред, за бъдещите ви връзки и отношения. И сексуалната ви енергия се пробужда.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве