Хороскоп за 25 юни, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект със Сленцето. Предстои битка на авторитетите. Никъде на отивайте неподготвени, не претендирайте и не приемайте работа, за която нямате нужната квалификация. Ще успеят само дебре подготвените и информираните, тези които са в час с новите изисквания в съответната област. Може да се издъните по незначетелни поводи. Не участвайте в състезания и конкурси без стабилна подготовка. До 27-и по възможност не вадете зъб и отложете интервенции в областа на главата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Препоръката на деня е да се подготвите много добре преди да се явите където и да било по какъвто и да било повод или въпрос. Тези, които са в час с изискванията на момента и с естеството на работата, с която се захващат ще спечелят повече от другите. Включете се в нова група по интереси и запишете децата на някакъв курс. Сега е момента да се търсят методисти, учители и треньори в посоката на личните ви интереси. Трудно смилате и предъвквате новата информация. Препоръчва се и растителна храна в големи количества.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ако ви предстоят преговори или важни делови разговори, подгответе се добре. В момента към вас е насочена агресия от две страни, че и трета може да се появи. Но ако поднесете дадена информация преди другите ще спечелите съюзници и лесно ще се справите с враговете. Постарайте се да повишите квалификацията си с опреснителен курс по език или друго, което не владеете добре. Ден и на тайното знание, на възможноста да влезете в нова среда и да се ползвате от екстри, до които другите нямат достъп. Печелят информираните.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Тежък ден за родените в първата декада. Очертават се конфликти с родители и деца предимно по повод на учебната програма и предстоящите изпити. В този ден печелят хората, които залягат над личната си квалификация решени да променят положението, което не ги удовлетворява. Търсете допълнителна информация, ако ви предстои кандидатстване и за работа. Подайте документи, започнете нов курс по език или по новата ви специалност. Предстоят мъчителни разговори на работното място.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес ще намерите съюзници, ще попаднете на хора с подобни на вашите интереси и ще спечелите аудиторията, пред която ще се изправите и ще говорите. Всяка информация ще е ценна и ще помага да реализирате отлагани от доста време проекти. От две страни ще получите обнадеждаващи новини, които ще позволят да влезете в среда, до която в момента нямате достъп. Ще ви помагат личните ви съветници, ще намерите парламентьор и посредник, който да ви представи и предложи на важни места и участия.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден за среща на учителите с техните ученици. Лесно се предават и усвояват знания, независимо по какво и от кого. Тече обмен и на скривани факти, които ще извадят на показ нечии действия и намерения назад във времето или в момента. Възползвайте се от създадените условия и кандидатствайте за нова служебна позиция, за която сте по-добре подготвени от титуляра. Явете се на конкурси в страната или в чужбина. Случващото се в този ден може да отсее лаиците от знаещите и можещите.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

На всяка крачка ще срещате прегради. Днес и утре в хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. Някой ще напипа слабото ви място и ще се опита да ви елиминира. Постарайте се да стигнете до основата на нещата и позициите, които заемате или защитавате. Ако сте си спестили работа или сте се довериле на неточните хора ще се появят компрометиращи ви факти. Проверявайте всичко преди да реагирате, да кажете или направите нещо прибързано. За утре не планирайте отговорни срещи и участия в публични мероприятия.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на тайното знание и на хората умеещи да го намерят, да се сетят и направят нужните асоцииации откъде да се сдобият с необходимите им факти и информации. Имате два дни, в които добре трябва да проучите нещата, за да не бъдете изненадани на 27-и с промените, които предстоят. Влезте в нова група по интереси и сформирайте свой екип. Постарайте се да спечелите съмишленици и да намерите информатори в местата, където достъпът ви е ограничен. Предстоят тежки битки за територии на влияние.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

В този ден ще ви се отплащат знанията, които сте получили в предните месеци и години. Имате шанс за повишение и преназначение. Кандидатствайте по нови програми и проекти, явете се на конкурси. Не се съмнявайте в себе си, в дарбите и възможностите си. Случващото се в момента ще ви помогне да заемете удовлетворяващото ви място в работата и в живота. Ако вече сте получили заветния пост направете някои проверки, сравнете факти и данни и се постарайте да бъдете в час с новите изисквания. Ден на знаещите и можещите.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в първата декада може да се разсеят и да изпуснат ценни информации и моменти за действие. Всичко, което правите трябва да е добре обмислено. Повърхностната работа ще изкара на повърхността компрометиращи материали. Всичко предложено подлагайте на проверка. Проблемите ви ще се разраснат в утрешния ден или ще се появи нещо, с което трудно ще се справите. От различни страни ще ви атакувмат и стремят да ви изместят от заеманата позиция. Изпозвайте посредници и силата на колектива, с който работите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Във вашия лагер печелят не само знаещите и можещите, но и хората доверяващи се и вярващи на интуицията си, която също може да се възпитава. В този ден може да се досетите за неща и положения, до които нямате достъп. Ще ви помогат асициациите по съседство и сходство. Внимавайте какво се случва наоколо, то ще ви даде отговор на въпроса, който ви вълнува. Влезте в нова група по интереси и стартирайте нова учебна програма. Не си губете времето в празни приказки. За утре не планирайте отговорни срещи.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Не се доверявайте на непроверени източници. Днес е важно да знаеш, да си добре информиран и да избереш точния екип, в който да се внедриш, да учиш или работиш. Доверете се на вътрешното си усещане и проверете информацията, която ви се струва съмнителна. Всичко, в което се предоверите ще ви хване в капани, от които трудно ще се измъкнете. Не планирайте за утре участия в конфликти и демонстрации на сила. Може да бъдете използвани като оръдие на чужди интереси. Днес може да намерите своята защитна ниша.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве