Хороскоп за 19 юни, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Спазвайте неутралитет не само на работното място, но и в отношенията с околните. Родените в третата декада трудно ще контролират емоциите. Не коментирайте чуждата работа, пари или връзка. Пазете свои и чужди тайни и покажете лоялност в службата. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония и релакс. Контролираийте сърдечната дейност в пряк и в преносен смисъл. Не е време за изневери. Водете преговори, търсете компромисните варианти и планирайте за утре подписване на новите договори.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес ще разделите неделимото вчера, ще подпишете изгодни договори и нещата може да си дойдат вече на мястото. Ден с хармонична и ведра енергетика, с възможност да се съберете и разберете по всички спорни въпроси. Насрочете събрания на екипа. Не си позволявайте да влизате в конфронтации и скандали. Природата се стреми към равновесие, направете го и вие. Преговорите ще са успешни, стига да се направят взаимни компромиси и отстъпки. Да не се убиват птици. Не яжте диворастящи гъби.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ще спечелят тези, които водят политика на компромиса и баланса в отношенията. Не се препоръчва нито прекална активност, нито пасивно изчакване. Сега е момента да заемете златната среда в преговори и отношения, да уточните действията с партньорите, с които сте или смятате да привлечете. В утрешния ден късметът ви ще се развихри. Още тази вечер може да получите вест, за която ще почерпите. Напредвайте бавно и методично в полето на компромиса. Бъдете обеднител и покровител на общите интереси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените около 5-15 юли се движат по ръба на риска, особено ако отговарят на предизвикателства или се включват в екстремни състезания и конкурси. Не позволявайте на трети лица да ви противопоставят на близки и приятели. Вероятна е компроматна игра. Не предприемайте нищо преди да сте проверили как стоят нещата. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Природата утихва в желанието да запази статуквото на пълнолунието. Постарайте се и около вас да е мирно и тихо. Спазвайте диета.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес ще си проличи истинската ви сила в умението да водите дипломатична игра, да печелите предимства и да привличете силни съюзници. Ще помирите и обедините враждуващите страни на работното място и у дома. Гответе се за скок в следващите дни, в които ще има опити да бъдете притиснати и ограничени. Днес е важно да си защитиш гърба, да направиш нужните съюзи и да се споразумееш за цената на услугите и лукса, който ще ползваш. Ще ви правят отстъпки на всички нива. Направете нужните разервации.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Очертава се силен и успешен ден за тези, които владеят законите на дипломацията, които знаят как да погалят един, да разсмеят друг, а трети да похвалят и предразположат към взаимност. Може да влезете в ролята на обединител и вдъхновител на съвместни проекти. Бавно и методично, без много афиширане и приказки си вършете работата. Ще спечелите повече, ако не действате силово и не притискате никого. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония и баланс на енергиите в организма.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес кръвта се обновява, отношенията също. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви вдигат кръвното и да ви вкарват в конфликти. Родените около 5-15 октомври ще бъдат обект на провокации, на които не бива да реагират. Не правете излишни коментари. Затваряйте си устата за тайните и намеренията на другите. Ще бъдете обект на вербална атака, на която точно днес не бива да отговаряйте. Утрешният ден ще донесе допълнителни информации и съюзници, които ще помогнат да излезете с чест от всяко положение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес с малки крачки ще постигнете големи и отговорни цели и дела. Опитайте да привлечете съюзници, действайте обединяващо и стимулиращо на колеги и близки. Разпределете поравно задачи и екстри. Не толерирайте никого. Бъдете сигурни, че ви наблюдават и оценяват и в следващите дни ще трябва да защитавате личните си действия, перпоръки и политики. С една дума може да постигнете това, което другите не постигат с цял роман. Вроденото ви чувство на психолог ще ви отвори път към нужните ви хора и среди.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно да балансираш умело на въжето на личните и професионални отношения. Още по важно е, кой е опънал въжето и кого сте сложили в двата му края. Неразумните и вредни връзки може да доведат до провал на планове и намерения. Подложени сте на тест по пригодност за справяне с екстремни ситуации. Не отивайте в крайности, постарайте се да разпределите правилно ролите и личното си участие в игрите на живота. Не давайте никому излишни предимства, ако влезете в пролята на арбитър. Водените дела завършват с примирие.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не правете забележки. Ако успеете да овладеете нервите и да не влезете в конфликти този ден ще ви донесе възможност да подредите отношенията, да разберете кой от какво има нужда и как смята да се устрои в бъдеще. Един скандал може да предизвика болезнени раздели, критични отношения с близките и децата. Запазете добрия тон на масата на преговорите, независимо какво ще ви коства това, защото иначе загубите ще са много по големи и болезнени. В утрешния ден ще се намери изход от проблемите и ще се тръгне по верния път.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Хармоничен ден, в който изисква да пазим равновесието както в семейството, така и на работното място. Спестете си критиките към околните, усмихвайте се повече, играйте балансираща роля и туширайте възможноста за избухване на конфликти. Символ на деня е човешката душа, често изобразявана като гълъб. Не убивайте птици. С една дума може да развалиш или оправиш дадени отношения. Бъдете отговорни в думи и дела. Денят е благоприятен за пътувания, за покупка на животни и инвентар.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на помирение, на опит да се успокоят отношенията, да се преговаря у дома и на работното място и да се постига разбирателство по спорните въпроси. Дайте си втори шанс, не бързайте да отивате в крайности, да скъсвате отношения или от първата среща да отивате направо в леглото. Може да си кажем тежки думи, които разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Направените компросмиси ще позволят на връзките ви да се стабилизират и обновят. Което не става утре само ще си отиде.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е еденица. Сега е момента да стартирате нови дейности и проекти, да започнете допълнителна работа, да разширите и обновите дейноста и личната си инициатива. Обединете сили и интереси с качествени партньори. 2020 г. ще изисква съвместни инициативи с новите партньори. Спазвайте закона. Вероятно е да имате юридически проблеми през ноември.

Родените днес ще имат бърз и услужлив ум, гъвкав език и остро перо. Ще печелят спорове и дискусии, но често ще ги смятат за конфликтни личности. Ще се изявяват добре като адвокати, журналисти и писатели.

Заченатите днес ще са мирни и спокойни деца, ще имат лечителски дарби. Ще пътуват много във вечно търсене на идеала.