Хороскоп за 18 юни, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Тежък и рисков ден особено за родените около 1 април. Пет планети облъчват в пречупващ аспект Слънцето ви. Вероятно е да попаднете под кръстосания обстрел на чуждите интереси. Не се намесвайте в игрите на другите, за да не се стоварят върху вас техните недоволства. Вероятни са разболяващи и травмиращи обстоятелства. Скандалите ще ви се отразят много по-зле отколкото предполагате, затова не ги и започвайте. Вечерта показва на всеки личните му слабости и комплекси. Движете се в позната среда.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес не се спирате пред нищо, не правите компромиси и си защитавате интереса със зъби и нокти. Родените в първата декада ще спечелят конкурси, ще изтикат конкурент от яслата, до която се е докопал и ще доминират в преговорите, които се водят. Съветът към другите е да не застават на пътя ви, да не се опитват да ви правят номера и да ви подливат вода. Има дни, в които се излежавате като свещенна крава, но днес ще работите като вол и ще се биете като бик за по-добри позиции в работата, бизнеса и в живота.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес използвате другите като билярдни топки, насърчавате битките им, противопоставяте интересите им с цел да спечелите играта, докато те идин по един отпадат от полето на битката. Хората с комплекси ще бъдат лесно манипулируеми. Само не прекалявайте, защото в много отношения денят ще донесе експлозивност, тенденция към неочаквани скандали и раздели, за които изобщо не сте помислили. Да не се водят преговори. Ще се намерят провокатори, ще избухне конфликт и работата ще зацикли. Важното отложете за утре.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ще изживеете мъчителни и рискови моменти. В този ден е концентрирана огромна агресия, която ще се излее залпово по неочакван начин и на неочаквано място. Стойте далече от демонстрациите на сила. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не участвайте в състезания и не водете спорове. Тенденцията е да пламне скандал, който може опасно да ви засегне. Семейните дела са противопоставени на професионалните. Едно ваше отсъствие ще провокира нежелани намеси. Дано успеете да огреете навсякъде.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на краткотрайни победи и удоволствия, за които дълго ще се плаща. Апетитите са огромни, конфликтите са неизбежни. Настройката е да се действа подмолно, като се заобикалят закони и разпоредби. Спестете си разправиите, днес скандалите разболяват и вредят с огромна сила. Каквото отложите за утре ще удовлетвори различните страни в исканията и намеренията им. Днес в най-неблагоприятна позиция са хората с комплекси. Силните няма да се поколебаят да се възползват от грешките на слабите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Роботете сами, на свой терен и със свои средства. Имате два дни, в които може да развиете и осъществите напълно планираните задачи и да получите повишение. В момента битката за кокала навлиза в решителна фаза, но шефовете ви ще си дадат сметка, че работите за трима и им спестявате доста разходи. Днес конкуренцията ви вади късата клечка, но ще направи опит нечестно, да постигне целите си. Не се предоверявайте, разчитайте само на себе си и си гонете интереса. Никой на никого няма да направи компромис.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

За вас се очертават два тежки, разочароващи и губещи дни. Днес лакомията ще развали не една връзка, ще се отрази негативно на здравето и професионалните ви отношения. Очаквайте опити за елиминация от престижни проекти. Ще се води нечестна игра, ще печелят хората с манталитет на бай Ганьо. Кадърните ще бъдат изтиквани към периферията и простащината ще взима връх. Нещата, които не търпят отлагане насрочете за утре. Все пак в сряда в отношенията ще има повече балансираност и законът ще се спазва.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не парадирайте излишно с положението си, с възможностите и придобивките си. Днес силен ход ще направят хората, които тихо си вършат работата, напредват безкомпромисно, но не вредят излишно на никого. Проблемът е, че ставате лесно податливи на всякакви съблазни, а това ще се използва от тези, които добре ви познават. Хората с комплекси ще бъдат изнудвани и вкарвани в схеми източващи емоции и пари. Сънищата от тази сутрин са пророчески и показват в символичен вид проблемът, който бързо трябва да решите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Още със ставането си тази сутрин си кажете, че каквото и да става няма да се ядосвате и да позволявате да ви вадят от равновесие. Очертават се провокации на работното място, конфликти с партньорите и децата, неприятности по отношение на документи и застраховки. Кой както може ще прецака другия. Родените в последните дни на зодията са в по-неблагоприятна позиция. Отложеното за утре ще позволи да се раздели неделимото днес, да се сключат изгодни сделки и договори и да се тръгне по пътя на компромиса.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят ще започне с победа и придобивка, с възможност да се наложите в преговори и да постигнете своето в отношенията с околните. С напредването на деня от различни страни може да се очаква атака. Тази вечер се приберете навреме, не оставайте в конфликтни компании. Скандалите не ви мърдат, но по-неприятното е че може да се стигне и до тежки размени на физически и психологически удари. Луна, Плутон и сатурн от Козирог са в опозиция на Марс и Меркурий. На всички нива ще срещате остра опозиция.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е добре да стоиш в сянка, да се изолираш от хорския шум, да не парадираш и да не привличаш погледите по никакъв начин. Апетитите се огромни. Може да възникнат конфликти по незначителни поводи. Контролирайте апетита, не изневерявайте и не давайте повод за изневери. В този ден върви тестова програма доколко сте се справили с пороците си и с нещата, които сте си забранили да правите. Ще си проличат хората с комплекси, а това ще даде възможност на по-силните да се възползват. Отлагайте важното за утре.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес няма шанс за дребните риби и за тези, които непредпазливо ще се изпречат на пътя на големите акули. Ден на плътски изкушения и астрални битки. И природните стихии се надигат. В работата и в отношенията ни ще има лавина от недоразумения, урагани от недоволство и заметръсна дейност, която ще разклати постове и връзки, ще доведе до фалити и поглъщене на малките от големите. Съветът е да си вършите работата без да се намесвате в чуждата и да влизате в конфликти. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве