Хороскоп за 13 юни – четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес може да излезете от неприятен кръг на зависимости и ограничения и да следвате личните си стремежи. Насочете усилията си към дома, семейството и всички подсигуряващи спокойствието и уюта ви дейности. Подредете си нещата от живота преди да се занимавате с чуждите. Сега е момента да подновите родовите връзки, да се обадите на роднини, да реагирате на покани за семейни и лични тържества. Представете си ярко тази линия на поведение, която ще следвате, която е добра и изгодна за вас.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ще се случват събития, които може да отложат пътувания, да наложат срещи с роднини по важни семейни и лични въпроси. Върнете жестове на внимание и обич. Ставате посредник при решаване на имотни и наследствени дела. Не отлагайте ремонти и възстановителни дейности. Очертават се нови приоритети и в нуждите на децата. Луната от вашия знак е в опозиция на Уран от Телец. Попадате в нестандартни отношения и положения, които трудно ще се решат по стандартния начин, а това ще ви коства загуба на пари и време.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят залага капани на страстта, които ще ви вкарат в нестандартни ситуации. Ще се раждат и деца с нестандартна ориентация, които трудно ще разберем и оценим, докато не се променим като мислене, нагласа и стремежи. Старайте се да не отивате в крайности. Не излизайте не само от зоната си на комфорт, но и от позициите, които контролирате и в които сте защитени. Всеки опит да влезете в чужда територия на влияние и контрол ще носи неприятна ответна реакция. Проверяваме до къде може да стигнем и какво може да си позволим.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят ще отвори за вас заключени врати и ще поднови отношения, които сте считали за изгубени във времето. По незнайни пътища съдбата ще срещне тези, които се търсят и все не се намират. Насочете интересите си към дома, към семейните ценности и подобрението на живота на близките. Време е за ремонти и възстановителни дейности след лошото време. Поддържайте и укрепвайте традициите, независимо че точно този ден ни провокира към нестандартни връзки и отношения. Бързо ще се справите с всеки проблем.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не правете големи планове за деня. Тенденцията е всичко да се обърка. С голяма вероятност ще бъдете вкарани в нестандартни и рискови ситуации. Ще имате проблеми на пътя, както и при водене на имотни и наследствени дела. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция. Трудно ще запазите статуквото, ще правите болезнени промени и компромиси, за да запазите положението, което до момента сте овладели. Не излизайте от нормите и рамките, в които действате. Повторете направените изследвания.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще се наложи да излезем от зоната си на комфорт. Назряват промени, размествания у дома и на работно място. Не се противопоставяйте на промените, но се опитвайте и да спазвате традициите. Този ден ще сблъска новото и старото мислене и виждане за живота, за действията и отношенията ни. Някой ще изпадне в криза, друг ще се справи и ще започне живота си по нов начин, на ново място и с нови хора. Статуквото ще бъде подкопано и ще трябва да се търсят нови пътища и решения на старите и новите въпроси.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Внимавайте при пътувания рано сутринта. Проверете преди да излезете дали сте изключили всички уреди. Денят носи неочаквани обрати и проблеми. Не поемайте излишен риск и не давайте пълномощия никому. Не уреждайте имотни и наследствени дела. Добре е да се повторят направените изследвания и диагностики. В личен план ще ви се иска, а и ще ви се отвори възможност да кривнете от пътя и да изневерите. Днес изневерите вървят в комплект с компроматна атака. Трудно ще се спазват традициите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на предизвикателства особено за родените в първите дни на зодията. Ще се случват събития, които тотално може да променят начина ви на живот и личния ви избор. Предстоят остри битки на интереси, обрати в отношенията, неочаквани събирания и раздели. Ще се раждат деца с нестандартна ориентация и поведение в живота. Може да направите нарушение, което ще даде повод за атака или ще ви постави в някаква зависимост от случайни свидетели. Не водете дела по имотни въпроси. Не правете аборти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Не приемайте без обсъждане новости и нововъведения на работното място. Тенденцията в този ден е да се влиза в нестандартни връзки, да се правят опити за заобикаляне на закона и предписанията с цел нещо да си спестим. Това може да изложи на опасност тези, които ще станат обект на тестови програми. Ще се окаже в крайна сметка, че традициите са хубаво нещо, независимо, че прогреса непрекъснато се опитва да ги премахне и опровергае. Ще имате проблем с новата техника, но старата кола няма да ви подведе.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят носи решението, което до момента все ви е убягвало. Може да разделите неделимото преди, да получите разрешение и подкрепа от роднини по отношение на строежи и благоустройствени дейности. Някой ще намери своя източник на сила, енергия и пари, а друг просто ще се уреди с нова връзка и ще се премести на ново място, където нещата са доста по-уредени и подредени. Навлизате в период на подем. Всяка крачка ще ви приближава към отдавна гонената цел и позиция в личен и професионален план.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в първата декада да бъдат внимателни в действията си. Луна и Уран сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Може да предприемете неочаквани инициативи и да нагазите в непознати води. Ще си проличи нестандартната ви природа, но това повече ще ви затрудни, отколкото да ви облекчи. Не е изключено да влезете в конфронтация с досегашните си партньори, да изневерите или да изоставите планове, които сте правили съвместно с н5якого. Засегнатите в ситуацията ще ви създадат проблеми.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

За един брадва, за друг сватба в днешния ден. За вас сватбата е по-вероятна. Очертават се срещи и запознанства, които може тотално да променят живота ви. Ще бъдете предизвикани към промени, ще се появяват нови фигури в живота ви, около които предстои да се въртите и напасвате в следващите дни и месеци. Чакат ви изненади, които може и да създадат проблем, но ще променят в благоприятна посока живота ви. Благодарете за това, което съдбата ви дава, после ще правите равносметка какво ви носи и какво ви отнема това.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве