Хороскоп за 15 май, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес Венера напуска вашия знак, а това утрезвява връзките и поставя на нова база отношенията ви с партньори. Отнесете се сериозно към професионалните си задачи. Не си позволявайте действия извън закона. Луната ви гледа в опозиция от Везните-знака на Темида. Облечете в точни договори отношенията си на работното място. Вечерта се приберете с подарък и за утре планирайте участие в благотворителни дейности. Преди да поискате нещо за себе си, помогнете на някой да постигне една своя мечта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес Венера навлиза в знака на трона си Телеца. Някак живвате, усещате прилив на сили, емоция и енергия. В следващите дни може да направите неочаквана и за себе си крачка към някого и да изживеете чудесна любовна емоция. На 18-и Венера ще бъде в магичен съвпад с Уран, а този аспект ще задвижи неподозирано привличане, чувства и емоции. Може да насочете целия този магнетичен потенциал към работи и дейности в областа на модата, дизайна и изкуството. Бъдете сигурни, че ще създадете шедьовър чрез любовта.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Енергията ви напира и търси поле за изява. Включете се в работи и дейности, които са ви по сърце, с които смятате да привлечете внимание и полезно съдружие. Не си позволявайте пасивност, когато се решават и случват сериозни неща засягащи лични и обществени интереси. Започнете диета до пълнолунието. Време е да пренаредите и връзките си. Изключете от живота и дейноста си хора и фирми, които не спазват уговорките. Вечерта се изявете като спонсор и покровител. И вашите амбиции ще бъдат подкрепени.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Любовта се връща в живота ви, а с нея идва и грижата, която ви липсва. Може да привлечете полезни връзки и покровителства. Концентрирайте усилията си към участието в съвместни инициативи. Опитайте да стопите дистанциите, а не да задълбочавате конфликта. От днес Венера ви гледа в хармоничен аспект, но утре Марс ще навлезе във вашия знак и ще разбърка семейния ви живот. Тази вечер е време за прошка, а не за поставяне на ултиматуми. Не си позволявайте да започвате свещени войни у дома или на работното място.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Венера навлиза в знака на нехармоничния ви Телец и на 18 май ще бъде в съвпад с Уран. За родените в първата декада този аспект ще донесе експлозии в чувства и стрести, които може да развалят дори дългогодишни връзки и бракове. Енергията ви търси поле и обект за изява и привличане. Натоварете се с повече задачи и не поглеждайте към забранения плод. Ще бъдете изкушени с примамливо предложение, което в бъдеще ще ви ангажира с опасни връзки. Тази вечер обгрижете някого. За утре планирайте участие в благотворителни изяви.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Шест планети вече ви гледат в брилянтни аспекти от другите да земни знака. Това положение ще ви заземи и обезпечи на удобно и добре платено място, ще ви срещне с подходящите хора и ще донесе обезпечаване в любовните връзки. От утре и Марс ще притъпи негативното си влияние към вас с навлизането в знака на Рака. Но да не забравяме, че остават Нептун и Юпитер, които ще ви дадат урок, ако позволите на фобии и фикс идеи да ви въздействат и отказват от досегашното ви поведение и от спазването на закона.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес Венера навлиза в знака на Телеца, където също е на трон. Любовният ви живот навлиза в нова фаза. Опитайте да се сближите. Поставете отношенията си на изгодна и за двете страни основа. Пасивността е нежелателна, енергията ви търси поле за изява и като го намери ще ви помогне да дадете всичко от себе си, да бъдете щастливи и да направите някой друг щастлив. Работата може да остане времено на втори план, но човек не може да работи качествено, когато не е споекен и удовлетворен от семейните си и лични връзки.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Тенденцията е на всяка крачка да срещате спънки и опозиция. От днес и Венера ще ви гледа предизвикателно от знака на Телеца. Навлизате в период на емоционални изкушения, на невъзможни и провокативни отношения. В следващите дни бъдете много внимателни с кого и по какви поводи се запознавате и срещате. Очертават се наравностойни любовни връзки с меркатилен привкус, особено за родените в първата декада. Енергията ви търси поле за изява, задръжките падат, а вие падате в капана на страста.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще свършите много добра работа, ще направите добро впечатление на хората, с които влизате в професионален и личен досег. От утре поне една забрана ще изчезне от живота ви. Марс вече няма да ви гледа в опозиция и дистанциите ще се стопят. Случващото се в този ден е прелюдия към ползотворни връзки и договаряния. До два дни може да станете и обект на спонсорство и юридическа подкрепа. Хора с възможности може да финансират проектите ви. Рекламирайте се по всички възможни начини. Енергията ви е на макс.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ледовете се топят. Вече четири планети ви гледат в хармоничен аспект от знака на Телеца. Може да постигнете максималното в една професионална ситуация, в която и емоционални връзки се зараждат. Козирогът е умник, често смятан за „сухар” в чувствата, но в тези дни и вие ще се подадете на импулса за любов. Няма лошо, дано сте свободни, а и да не сте ще се освободите и ще изживеете вълнуващи моменти. Родените в първата декада може да бъдат ударени от любовна мълния около 18-и, когато Венера и Уран са в съвпад.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес и при вас може да дойде любовта, но облечена в премяната на сметкаджийството. Ако сте човек с добро материално положение със сигурност ще привлечете ловци на любовни трофеи, ще влезе в ограбващи връзки и ще платите за предоверяването си. Не може, а и не трябва да сте пасивни, но към всичко трябва да се отнасяте много внимателно. Не се обвързавйте с непроверени хора, но и проверените ще се опитат да ви приложат номер. Вечерта се приберете с подарък за тези, които наистина го заслужават.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

В организма ни се събуждат мощни сили и ако не внимавате къде влагате енергията си може да пострадате. Не е добре да си пасивен и да изчакваш по добри времена, защото те така и няма да дойдат, но във всяка своя инициатива трябва да сте пределно внимателни. Спазвайте разпоредби и обещания, практикувайте прочистващи процедури и на всички нива се оглеждайте и проверявайте много внимателно всичко. От утре, с навлизането на Марс в знака на Рака ще получите не само подтик за действие, но и така нужната ви защита и протекция.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве