Хороскоп за 24 април, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома, не се занимавайте с нищо сериозно и важно за бъдещето ви. Ограничете контактите в мрежата и контролирайте употребата на стимуланти. Трудно ще се справите с пороците си. Може да попаднете в рискова компания и да ви ощетят. Родените в първата декада да не си насрочват първа среща, а и за останалите важи съветът да не се обвързват с никого за нищо. Денят е неблагоприятен за старт на нови търговски обекти, особено ако ще имате и съдружник. Не смесвайте и любовта с работата.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес печелят самотните творци и тези, които работят самостоятелно, които нямат съдружници и сами си разпределят задълженията и парите. Ще ви хрумнат чудесни идеи, които не бива да се споделят преди да се реализират и то лично от вас. Всяко разширяване на кръга на достъп ще ви се отразява вредно и болезнено. Пазете се от фатално привличане и влияние. Не се включвайте в съвместни инициативи на работното място и там, където отивате за релакс и удоволствия. Работата в екип ще ви донесе само проблеми.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не си позволявайте да изпадате в каквито и да било зависимости. Ограничете контактите, внимавайте с алкохола, лекарствата и стимулантите. Не търсете съвети и съветници. Отнасяйте се с подозрение и проверявайте всяка идея, която ви предложат. Ден на мрежата. Умелите рибари ще уловят своята златна рибка. Денят се свързва с нравствената чистота и съвестта. Обмислете действия и постъпки, откажете се от замисли, които знаете, че ще навредят на някого, а друг ще извадят от равновесие. Препоръчва се солова игра.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в първата декада може да попаднат на опасни връзки и да си създадат проблеми с новите запознанства, към които отиват. Ден на фатално влияние и привличане. Ще ви компрометират и любовните ви връзки, особено на работното място. Една лъжа ще създаде проблеми не само на вас, но и на странични хора. Не правете поръчки и не подписвайте нови договори. И утрешния ден няма да ви поднесе нещо особено благоприятно, така че ако можете вземете си отпуск. Не се занимавайте със сериозни дела и отговорна работа.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тежък и нещастен ден. Ограничете до минимум страничните контакти. Не водете преговори по важни дела, дейности и търговски инициативи. Това, което ви кажат или узнаете днес с голяма вероятност може да е лъжа и открита манипулация. Не пийте и се пазете от хора в нетрезво състояние. Стойте далече от изкушаващи връзки, особено такива, които и друг път са ви създавали проблеми. Не е ден за нови запознанства. Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет и печалби. Денят носи полет на творческата ви фантазия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес напипвате златна ниша, хрумват ви чудесни идеи, но всичко това може да ви бъде откраднато и присвоено, ако споделите, ако потърсите съвети и ако работите съвместно с някого. Денят носи печалба и богат улов за самотните ловци, за хората, които работят на свой терен и със свои средства. С пълна сила върви зарибяваща програма. Доверчивите души ще бъдат уловени в примката на умели играчи. Работете над проектите си, не се отказвайте, обмисляйте всичко и в следващите два дни направете своя силен ход.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не се опитвайте да поставяте всичко под контрол. Днес работа и семейни задължения са противопоставени. Ако наблегнете прекалено на работата може и да ви използват шефове и колеги и да лишите близките от присъствието си. Ако отделете време само на близките работата ви ще закъса и изостане. Намирате се в патова ситуация, но важното в този ден е да не позволявате на някой да се възползва от труда, чувствата и парите ви. Животът ще подложи връзките ви на изпитание. Неблагоприятен ден за всякакво обвързване.

 

 

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес с лекота правите удобни и желани от другите собствените си амбиции и намерения. Като добър психолог ще усетите кой към какво се стреми, какво желае и за какво мечтае. Ще му го дадете, но при известни условия. Днес щраква капанът за наивници на всякакви възрасти. Един ще се предоверите в любовта, друг в работата или в стремежа си да властва. За вас се очертават придобивки, но незаконните ще се оспорват в бъдеще. Внимавайте и не отивайте в крайности. Днес и ловецът може да бъде уловен.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Забраните в този ден са по отношение на партньорските връзки и колективната работа. Не се доверявайте дори и на старите си партньори, а за новите да не говорим. На всички нива върви програма за обсебване, за манипулиране и използване на чужд физически и умствен труд. Не очаквайте равностойна игра, отложете преговорите и подписването на новите си договори за следващите дни. С всяко влизане в мрежата рискувате да попаднете на ловки мошеници. Не теглете и не давайте заеми.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Един от най-неблагоприятните дни за любовните ви и делови връзки. Луната от Козирог, сключва пречупващи аспекти с Венера и Меркурий, но пък творческият аспект със Слънце и Уран ще ви помогне да напипате златна жила и да намерите благоприятното за вас решение на спорен въпрос. Печелят индивидуалистите, а Козирогът по принцип си е такъв. Ако влезете в съвместна инициатива със сигурност ще ви използват. Ограничете правото на достъп на странични лица по отношение на личните ви проекти и делови задачи.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес ще ви помогне в живота и връзките максималната дистанцираност. Не си определяйте срещи и не влизайте в обвързващи отношения. Не сключвайте договори и не правете големи поръчки. Отложеното за следващите дни ще тръгне в една взаимно изгодна посока. Днес изгодата е само за един. Разговорите ще протичат неравностойно, парите и енергията ще текът от единия към другия. Едва ли ще се започне успешна и дълготрайна съвместна работа. Опитайте да се справите сами, залегнете над задачите и проектите си.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на соловата игра. Ако влезе в колективни действия и споразумения, ще се почувствате ограбени и ощетени. Тенденцията е някой умело да се възползва от дейността на групата. Късметът ще следва творците-индивидуалисти. Ще потръгнат работи и дейности, в които сами сте си господари, не зависите от никого, с никого на споделяте и не делите нищо. В този ден е опасно да се предовериш, особено в мрежата от връзки. За хората с комплекси предстоят два тежки дни. Но тези, които си знаят цената ще успеят.

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве