Хороскоп за 23 април, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Предстои преобразяване, промяна в нагласата и благоприятно стечение на обстоятелствата позволяващо да постигнете важна цел и да реализирате печалби. Чакайте придобивки и покани за делови участия в престижни проекти. Ще има опити да ви стоварят по-голяма част от работата. Скрепете споразуменията с юридически издържани договори. Сега е момента да се откажете от някои илюзии и да си преследвате целите. Не вярвайте на голи обещания, всичко да се проверява. Не е време да се предоверявате.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Изискването на деня е за повече обективност в преценката. Опитайте да видите отстрани ситуацията, в която сте попаднали и вземете безпристрастно решение. Препоръчват се преговори с настоящи и бъдещи клиенти, спонсори и бизнес партньори. Изяснете отношенията си на всички нива и не влагайте емоция в разговорите. Ден на леденото сърце, на добре пресметнатите ходове, които ще ви осигурят контрол в ситуацията. В утрешният ден ще доминирате и ще печелите в момент, когато другите ще губят позиции и пари.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Тежък, рисков и проблемен за отношенията ви ден. Родените във втората декада може да бъдат обект на клюки, скандали и компроматна атака. Луна и Юпитер ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца, а Нептун от Риби допълнително ви разконцентрира с вредни и ненавременни идеи. Не слушайте какво ви шепнат на ушенце. Днес всеки си гони целите и едва ли ще направи жестове за другия. Ще видите някого в истинската му светлина. Вземете си бележка, не позволявайте да ви лъжат втори и трети път. Оглеждате се в криво огледало.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес ще разберете кой доколко ви цени и на колко оценява труда ви. Дайте си точна сметка за отношенията у дома и на работното място. Ако днес не поставите ребром болезнените въпроси и не предявите претенции утре ще бъдете поставени в по неблагоприятно положение. Ден на ледното сърце, на неравностойните връзки, които целят единствено да ви използват. Бъдете себе си, не подражавайте на никого и не следвайте пасивно чужди наставления. Ще загуби този, който няма мнение или остави друг да действа вместо него.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Успешен ден, особено за родените в третата декада. Може да получите повече пари и екстри при преговори, в момент когато на другите им се отказва или им се пречи по някакъв начин. Намирате спонсор за проектите си, привличате инвеститори, уреждате наемни отношения. Може да спечелите дела, да уредите собственост и наследство. Този ден носи награда за миналите ви старания, така че може да отчетете доколко сте били активни и действени. Каквото сте повикали, такова ще се обади.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в третата декада може да направят нарушение, което ще им коства пари и загуба на време. Внимавайте в изказванията. Някой може да ви потърси сметка за думите, особено в публичното пространство. Не коментирайте чуждия живот и постъпките на околните. Точно днес не влизайте в конфликти и не вярвайте на обещания. Може да загубите много водени от една илюзия в интимен и професионален план. Днес всичко се вижда изкривено и отразено в криво огледало. И за утре не планирайте никакво обвързване.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди мисли, съвети и амбиции. Ще ви обещават печалби и екстри, ще ви свалят звезди и в любовта, а накрая може да останете сами и ощетени. Не правете компромиси. Навлизате в тридневен рисков период. Намалете натоварването, не планирайте нищо ново и значимо, смирете амбицията и отложете подписването на новите договори. Би било чудесно, ако може да си вземете отпуск от утре. Не се занимавайте със сериозни дела и не позволявайте да ви предизвикват.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

С някакво шесто чувство ще доловите кой ви лъже или прави опит да ви манипулира. Край с една илюзия. Случайността ще помогне да разберете кой какви намерения има към вас и къде ви поставя в личната си или професионална класация. Денят носи награда за положените в миналото старания. Каквото сте си постлали на такова ще си легнете и в любовта. Опитайте да се видите отстрани. Днес не може да си купиш с пари любов и други екстри, но някой ще се опита да ви изкуши. За всичко уговорено и получено днес ще се плаща в бъдеще.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

 Днес с лекота може да направите полезни, удобни и желани от друг собствените си амбиции и намерения. Обадете се на евентуален спонсор и бъдещ покровител. Ще успеете да убедите някой да ви подкрепи материално, морално или юридически. Родените в третата декада са в силна законова позиция. Може да спечелите дело и да придобиете собственост. Този ден носи награда за старанията ви от доста дълго време. Околната действителност реагира на това, което става в душата ни. Ще се радваме и на променливо време.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят преразпределя пари и собствености. Печелите в една посока, но може да загубите в друга. Благоприятен момент за преговори с покровители. Ще спечелят тези, които имат точна и обективна преценка и оценка на ситуацията, в която се намират. Край с илюзиите. Днес трябва точно да знаеш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Не следвайте чужди съвети. Дайте си сметка в какво е силата ви и къде има шанс да спечелите от нея. Нужна е обективна и точна оценка на реалностите. Една любов си отива.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес чуждите хора ще работят във ваш интерес, а близките ще ви забравят и ще се дистанцират. Един от дните, в които сърцето се е вледенило и отношенията се виждат изкривено. Родените в третата декада ще имат успех при публични изяви, но в личен план ще се почувстват самотни и недооценени. Пътувайте, уредете си командировки, вижте ситуацията, в която се намирате от друг ъгъл и гледна точка. Ще се намери кой да инвестира в творческите ви проекти и да покрие разходите ви. За утре не планирайте нищо важно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в третата декада да бъдат внимателни и да не си превишават правата. В момента всяко ваше нарушение може да се открие и санкционира. Мерете си приказките, не засягайте болни за някого теми при публични изказвания. Не се препоръчва активен натиск и прекалени претенции. Трудно ще спечелите дело. Може да получите някакви обвинения. Ден, в който трябва да се откажем от илюзии и инстинкти и да погледнем в очите реалноста. Маските падат. Няма да ви е леко. Дано успеете да изчистите отношенията си с някого.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве