Хороскоп за 22 април, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес всяко начинание ще е успешно, особено за родените до 1 април. Активизирайте се максимално, подпишете нови договори, организирайте срещи и делови разговори, предложете брак. Сами може да получите предложение и вест, за които в бъдеще ще почерпите. По някакъв начин попадате на точното място и получавате нужните ви пари, екстри и възможности. Внимавайте, не отивайте в крайности, за да не подплашите птичето на късмета. Нека не ви напуска чувството за мярка. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес с лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви помогне да хванете в движение влака на късмета, да се внедрите на престижна позиция и да направите срещи и уговорки с хора на високо ниво. Уреждате необходимите документи и разрешителни. Сега е момента да вложите всички сили, таланти и старания в една важна за вас посока. Подкрепете инициативите на децата и близките. Ще решите проблем, който отдавна ви мъчи. Ако сте сънували мъчителен сън, това е знак че мъката свършва.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Тежък ден за родените около 1 юни. Тръгвате с голямата кошница, превишавате си правата, правите нарушение в желанието да постигнете максималното. Ако днес ви напусне чувството за мярка или по някакъв начин отидете в крайности, нищо добро няма да последва. Ще настроите срещу себе си дори и хората, които са смятали да ви подкрепят. Печелят дипломатите и тези, които знаят до къде може да стигнат и къде да спрат. В утрешния ден ще срещате ледени сърца, ако днес направите грешката да вледените отношенията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Активизирате се максимално, търсите поле за нова игра и вратички за измъкване от натрупаните проблеми. Поне в една посока нещата ще потръгнат и ще се отпушат. Ще получите чакана вест, ще ви зарадва нечие обаждане и покана, ще се окажете нужни и търсени там, където в миналото сте получавали откази. Не се отказвайте, почукайте отново на заключената преди врата. В този ден е важно да дозираш нещата, да знаеш точно докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Ако сте сънували приятен сън, всичко ще е наред.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес и утре вие сте на ход, вие определяте правилата на играта и подреждате играчите на съответните им места. Ще ви бъдат дадени повече пълномощия. Може да получите странично финансиране и покана за участие в перспективни проекти и начинания. Този ден разширява възможностите и полето ви на влияние. Тези, които преди са се отказвали от вашата материална, интелектуална или морална подкрепа сега я търсят. Ще се сдобиете с ученици и последователи и ще направите силен ход в нужната ви посока.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и утре може да объркате нещата в желанието да носите две дини под една мишница и да огреете навсякъде. Ще ви търсят от няколко места за квалифицирана помощ, съвет или услуга. Ще се претоварите и може да направите грешка, която ще се отрази негативно на имиджа, на положението ви на работното място и в обществото. Изпипвайте нещата, не бързайте, не си позволявайте алкохолни и наркотични злоупотреби и контролирайте играта на чувствата. Подредете дейностите и работата си по степен на важност. Спазвайте разпоредбите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес и утре ще извлечете ползи от деловата си активност и от желанията на околните да имат нещата, които вие може да им осигурите. Чакайте предложение, за което ще почерпите. Вероятна е връзка с чужбина или покана от страна на чуждестранна фирма. Ще ви подлагат на тест по пригодност. Не отивайте в крайности както в обещанията за работа и услуга, така и в претенциите за заплащане и повече екстри. Печели този, който може да се пазари, което съвсем не е силното ви качество в този момент.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес сте лениви, трудно се активизирате след вчерашните празненства и трудно се навивате да свършите някаква работа. Може да ви събудят с предложение, което не бива да отхвърляте прибързано. Денят дава на всеки шанс за изява, свързва този, който търси нещо с този, който може да му го предложи. Ще изкарате добри пари и ще се уредите на престижна работа, ако отговорите на поставените условия и покажете какво можете. Чувството за мярка не бива да се губи във всеки момент, независимо дали те хвалят или критикуват.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Луната е в Стрелец. До вечерта образува кармичен кръст с Нептун и Марс. Аспектът е провокативен и рисков, стимулира алергични реакции и нетърпимост на различни нива. Съветът е да се контролирате максимално, да не губите присъствие на духа, независимо какво се случва и в какви ситуации попадате. Не пийте, намалете стимулантите. В състояние на афект може да направите грешен ход. Днес ще ви се отворят няколко възможности и дано не ги пропилеете с прибързани и неадекватни действия.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Всяко начинание ще носи ползи и успехи в бъдеще. С лекота придобивате една особена вътрешна сила, разкрепостявате се, държите се по-свободно и постигате повече в ситуация, в която другите се колебаят как да постъпят. Ако имате някаква идея реализирайте я така както сте я намислили. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви влияят, да променят казаното или направеното от вас. После само вие ще отговаряте, а те ще се измъкнат. Всичко да се прави по правилата и приетите нормативи.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за пътувания, за делови и приятелски срещи и гостуване, което ще ви донесе нови ангажименти и възможност за странични доходи в бъдеще. Ще имате повод да почерпите. Ще се радвате на внимание и работата ви ще бъде добре оценена. Планирайте за утре среща с евентуални спонсори. Предстоят преговори, за които предварително трябва да сте готови с предложения и изисквания. Възползвайте се от всяка покана и случайна среща. Вечерта носи емоционални изненади. В утрешния ден маските ще паднат, ще разберете кой ви лъже.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре три планети образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Бъдете внимателни, не отивайте в крайности, контролирайте се във всеки момент и не излизайте от личния си коловоз. Не се препоръчва да следвате чужда линия на поведение. Не се дръжте прекалено разкрепостено и ултимативно. Алкохолът е лош съветник. Контролирайте емоциите и премисляйте всеки ход. Не участвайте в колективни инициативи и в дейности където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Конкурентите ви се обединяват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве