Хороскоп за 21 април – 20 май

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Опитайте и вие да запазите равновесие между желания и възможности, амбиции и потребности. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Радвайте се на празника, направете подарък на любимите си хора с  имена на цветя. Не се карайте с никого и не влизайте в конфликти, независимо в какви положения ви поставят. Не си разваляйте настроението и това на околните с неприятните дреболии, които са част от ежедневието ни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Старайте се да не влизате в конфликти. Избягвате неприятните положения и туширайте скандалите в зародиш. Не е нужно никому нищо да доказвате. Отминете с усмивка и без коментар забележките и критиките, които някой ви отправя. Оставете празничният ден да се изниже покрай веселбата с близките и децата, покрай честванията и гостуванията на любимите ни хора с цветни имена. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Давайте го по-лежерно, без много напрежение и амбиции. Радвайте се на красотата наоколо.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Спокоен и светъл ден. Тенденцията е всичко да се развива мирно и тихо. Крясъците разболяват, конфликтите може да провалят стари и нови връзки. В такъв момент е добре да си издигнеш над нещата, да проявиш мъдрост и да не си разваляш настроението по незначителни поводи. Денят носи равновесие между астралното и физическото ни тяло. На спокойствие и в приятна атмосфера ще се чувствате прекрасно. Този ден има някакво особено лечебно излъчване, но трябва да си спокоен и отпуснат, за да го почувстваш и да ти подейства.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Прекрасен ден, с ведро и хармонично излъчване. Родените в третата декада са в по-благориятна и стимулираща позиция. Прекарайте приятни и спокойни часове с най-близките си хора. Цветница е, във всяко семейство има някой с име на цвете, който ще почерпи. Дистанциите се стопяват, грешките се прощават. На всяка цена запазете добрия тон на масата и в общуването с околните. Няма значение кой как се държи, вие не си позволявайте изблици на гняв, омраза и сърдене. Балансирайте умело на всички нива. 

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тежък ден за родените в третата декада. Не прекалявайте с исканията си, не се занимавайте с имотни и наследствени проблеми, особено на масата с роднините събрани по повод нечий имен ден. Днес крясъците и скандалите разболяват и вредят повече от друг път. Природата се стреми да запази равновесието на светилата, но пълнолунието отминава и равновесието се нарушава. Утрешният ден ще ви даде възможност за лична, делова и творческа изява. Ако може днес  бъдете тихи като водата и приведени като тревата.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Спокоен и ведър ден, в който всичко може да се постигне тихо и кротко, с преговори и увещания. Както се казва „вадите някому душата с памук”, изисквате това или онова с мила усмивка и жестове, които другият очаква от вас. Ще изживеете щастливи мигове заедно и ще се радвате на хармония с близките и децата. В крайна сметка всички ще са доволни. Проблемите ще се развихрят утре, когато някой може да се усети, че е пристъпил границата или че в нещо е ощетен. Внимавайте чакат ви два тежки дни.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е синхронен с вашата природа. Стремежът е към равнопоставеност и баланс в отношенията. Не давайте никому излишни предимства пред останалите. Делете по равно семейните придобивки и направете подарък дори и на тези, които нямат имен ден. Намерете време да посетите духовно и свято място, където може да се презаредите и да се излекувате. Днес лекува хармонията, тишината и спокойствието. Осигурете си ги на всяка цена. Не влизайте в неприятни отношения и разправии. Не участвайте в екстремни спортове.

 

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Пътувайте към места на спокойствие и релакс. Досег със свято място ще премахне насъбрания стрес и ще ви презареди. Стремежът на Цветница е да е цветно и радостно в душите ни, да забравим негативните мисли, да си прекараме приятно с любимите хора. Денят се свързва с богинята на чавешката душа Психея, с желанието да се резбираме и да си влизаме един на друг в положението. Днес скандалите и крясъците ще ви разболеят. Прояви на агресия и завист водят към падение. Не бива да се убиват птици и мечти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес от значение за здравето ни е да не си нарушаваме комфорта и спокойствието, да се ограничим в средата, която ни дарява радост, хармония и любов. Не участвайте в конфликти и агресивни състезания. Природата се стреми с всички сила да запази равновесието. Ако вървиш против нея, ако крещиш и се разправяш с околните независимо по какви поводи ще се разболееш. Заемете се с тихи семейни и домашни дела, ограничете се в крага на хора, които не ви натоварват. Кръвта се обновява.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Символ на деня е умереността във всичко и в отношенията към всички. Да не се отива в крайности и да не се влиза в конфликти. Точно днес не се разправяйте с роднини и близки по имотни и наследствени дела. Забравете за неизгледените отношения и интригите на миналото. Пътувайте към приятни и релаксиращи места, посетете близките с имена на цветя. Ако усетите, че сте насъбрали напрежение излезте сред природата. Не оставайте дълго в места, където по някакъв повод качвате кръвното. Днес скандалите разболяват.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в третата декада ще имат натоварена програма. Съветът е на никаква цена да не отивате в крайности, да не работите много, но и да не се излежавате целия ден, докато близките ви се радват заедно, празнуват или се забавляват. Разпределете задължения и отговорности в семейството, нека за всеки да има някаква работа и за всеки да е осигурена почивка. Не се опитвайте да се доказвате, да провокирате околните или да позволявате агресивна намеса в избора ви. Идете на тихо, спокойно и свято място и презаредете.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Прекрасен ден, особено за родените в третата декада. Доверете се на сетивата. Идете там, където усещате, че ще ви приемат с отворени обятия и любов, където ще ви поставят на почетното място, ще ви обичат и ще се радват на присъствието ви. С всички сили избягвайте агресията и конфликта. Не замествайте колега. Вършете само такава работа, която ви носи хармония, радост и лично удовлетворение. Избягвайте месото. Днес кръвта се обновява. Храната да е лека. Сремете се към лекота и в отношенията с околните.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве