Хороскоп за 7 декември, петък

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Предприетото между 07ч 30 мин. и 09 ч. 20 мин. ще зависи само от вас, ще ви помогне да се освободите от влиянието на странични фактори, както такива, които искат да ви навредят, така и от такива, които искат да помогнат. В тези два часа властва 30-ия лунен ден, което рядко се случва. Доброто и злото ни оставят на собствен ход. Може би точно в този момент ще получите лична самостоятелност, която ще ви помогне да вземете обективно решение. До края на деня правете планове и проучвания в избраната посока.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

След 09 ч. 20 мин. Луната започва да нараства. Започва нов цикъл, в който ще нарастват и личните ни амбиции. Добре е до този час да направите това, което отдавна искате и все не опирате до него поради влиянието на едни или други фактори и хора. Всеки на своето ниво е добре да се постарае да бъде себе си и да постъпи така както той смята за добре. Не се месете в живота на другите. Не се препоръчва и планирано секцио до към обед. Липсва енергия за внедряване в нова среда. Нищо отговорно да не се започва поне до обед.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Тежък ден, особено за родените в неговата опозиция на 7 юни. Старайте се да не се противопоставяте на закона, на хора и изисквания, на нещата, които в момента не зависят от вас или просто нямате сила да промените. В този ден не се „рита срещу ръжена”, не се задвижват отговорни делови и лични проекти, независимо че вашата управляваща планета Меркурий от вчера вече върви в директна посока. Луната се стреми да се измъкне от примката на новолунието. Личните ни активности и възможности са на ниско ниво.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес от 07ч. 30 мин. до 09 ч. 20 мин. добрите и злите сили сключват примирие и ни оставят на собствен ход. Това е момент за анализ на изминалия път, за връщане на дългове, за приключване на отношения и дейности. Луната приключва един цикъл на развитие, а в такъв момент и за Рака, който е силно подвластен на фазите на Луната е добре да приключи със старото, за да се издигне на нова навивка на развитие в следващите дни. Предстоят ви тежки битки, които ще започнат още в събота вечер и ще изискват цялото ви внимание.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за прочистващи и разчистващи инициативи. Разчистете и грамадада от задължения, която пречи на движението ви напред и нагоре, към нови цели и възможности. В този ден е добре да си върнем дълговете и да не правим нови. Отдайте се на планиране и проучване, направете и генерално почистване на дома и офиса. Ако чувствате и някакъв дълг на обич към някого, направете нужните жестове и посещения на добра воля. Край и с едно сърдене или неприязън. Помирете се или се разделете и всеки да си тръгне по пътя.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на голямата подготовка преди старта на новите ви инициативи. И както в онази приказка изчакайте да се оттече черната вода и да дойде златната. Ден за пречистване, за разчистване на камъните в градината на личния ни интерес. Направете основно почистване на дома, уредете отношения, които напоследек не ви дават мира. Постарайте се да се освободите от неприятните ангажименти и да насочите цялото си внимание към бъдещите планове и намерения. Не правете крачка в нова посока, ще сбъркате и ще си си създадете грижи.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един магичен ден, в който е добре да се планира, да се правят нови програми и да се проучват новите пътища за развитие. Сега е момента да се изхлузим от старата кожа, да се измъкнем от отеснелите рамки на старите задължения, отговорности и заплащене и да бъдем готови да поемем и прегърнем новите възможности и изисквания на бъдещето. Ден на преход, в който трябва да си дадете сметка за това, което искате да вземете със себе си или да оставите зад гърба си. Разделяме се с досегашния си начин на живот.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Има някаква особена магична сила в тази сутрин, в която Луната приключва своя цикъл, измъква се от примката на новолунието и от 09ч. 20 мин започва отново да нараства. Двата часа преди това са ни дадени да се оправяме сами, да постъпим така както усещаме и ни идва отвътре. Старата програма вече не действа, а новата още не е в ход. Доверете се на инстинктите, бъдете себе си, измъкнете се поне от някои окови. Ще се случват събития, които разчистват пътя, които определят една нова посока и ни позволяват да прозрем в близкото бъдеще.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Този ден може да ви помогне да намерите брод в блатото от грижи, да се измъкнете от проблемите на миналото, но и да си създадете нови с прибързани действия. В момента най-важната политика за вас е тази на прочистването, пречистването, планирането и проучването. Всичко, което предприемете днес с голяма амбиция и хъс ще се провали. Спазвайте диета, внимавайте как се отнасяте с тези, които бичате и максимално дистанцирайте враговете. В момента миналото ви си отива с болка. Не планирайте секцио до обед.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за планиране. Нека мечтите и плановете ви са оптимистични, ведри и чисти. Всеки опит за навреждане ще се връща като бумеранг и ще поставя всеки на мястото му. Двата часа преди 09ч 20 мин. са един своеобразен коридор на ненамеса в работите и дейностите ни човешки. Доброто и злото са сключили примирие, разчитайте само на себе си. Изчистете всичко вредно и разбояващо, отървете се от нагативизма и се обърнете с лице към новите възможности и инициативи. Ден за преосмисляне на връзките с майката, с децата и родителите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за разчистване на връзките. Смъкнете от гърба си ризата на старите задължения, изчистете натрупаните дългове и кажете думите, които отдавна обмисляте и смятате, че ще се отразят благотворно на зациклените ви отношения. Дайте си сметка кой какво точно иска от вас, към какво се стреми и къде поставя връзката ви в скалата на ценностите си. Ако усетите, че някъде вече няма място за вас, вземете се довиждане и се обърнете с лице към новото, което ви очаква. Краят дава ход на едно ново начало в следващите дни.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от най-тежките дни, особено за родените във втората декада. Старият ви начин на живот си отива. Не се опитвайте да задържите статуквото. Преминаваме на нова навивка на развитие. Очертават се болезнени промени, особено за тези, които не са готови да ги приемат. Сложете край на всичко вредно и разболяващо. И тялото ви ще покаже цялата си алергичност към нещата и отношенията, с които го тровите и разболявате. Спазвайте диета по отношение на храната и на вредните връзки. Откажете се от вредните навици.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве