Хороскоп за 6 декември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

В деня преди точното новолуние властват тъмни сили. И независимо, че Меркурий тръгва в директна посока не бързайте със старта на новите си търговски начинания. Кулите на големите амбиции може да се срутят. Ще видите как колеги прекрачват забраните и губят позиции. Останете където сте, бъдете отговорни в дела и намерения и не се впускайте в съвместни проекти. Днес и пророчествата са лъжливи и дано прогнозата ни не излезе толкова негативна. Все пак родените в първата декада имат повече защити и закрила.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на фалша в отношенията, на фалшивите връзки, думи и обещания. Прекратете контакти, в които се чувствате ощетени и излъгани. Нищо съществено да не се предприема, да не се дават обещания и да не се вярва на такива. Не участвайте в публични мероприятия. Не са изключени провокации, където се съберат много хора. Бъдете отговорни в думи и дела, проверявайте с какво се занимават децата и дали родителите ви нямат някаква нужда. Проведете общо прочистване на организма.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Всичко, което предприемете днес ще ви донесе проблеми и ще влоши още повече нещата, които искате да оправите. Родените в дните около 7 юни са в особено неблагоприятна и рискова позиция. Очаквайте провокации и конкурентна атака. Ще се действа подмолно и завоалирано. Трудно ще разберете откъде ви идват неприятостите. Днес и утре тъмни сили се опитват да ви объркат и предизвикат. Нищо отговорно да не се започва. Отложете срещи и разговори, пазете си гърба и се обградете с доверени и лоялни хора.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Предприетото в този ден със сигурност ще тръгне накриво, ще се нуждае от поправки и корекции, от допълнителни вложения на сили, средства и пари и доста ще ви затрудни. Изчакайте ходовете на околните и не реагирайте на провокации. И най-малкото усилие ще ви изнерви. Лесно се влиза в преразход на енергия, лесно се казват думи, от които после ще ви се иска да се откажете и да постъпите различно. Отложете преговори, не сключвайте нови договори, независимо че Меркурий вече тръгва в директна посока.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес в хороскопа ви действат едновременно разширяващи и стагниращи фактори. На едно място ще получите повече шансове и право на достъп, но на друго може да ви изтикат от хранилката и поилката. Отложете важните разговори за утре в първите часове на работното време. Днес неведоми и задкулисни сили направляват живота ни, играят си с чувствата и провокират намеси в неподходящия момент. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, особено във връзка с някои реклами. Отношенията са неравностойни.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Притаете се, по никакав начин не се афиширайте и се старайте да не привличате погледите. Родените около 1 септември са в особено неблагоприятна позиция. Не предпримайте нищо важно и отговорно, не приемайте и не правете предложения, не сключвайте нови договори и не правете излишни коментари. Очертават се компроматни игри и провокации, които ще провалят някои отношения и връзки. Внимавайте с храната, проверявайте сроковете на годност. Не се опитвайте да лъжете и манипулирате, ще ви хванат. Тежък и рисков ден.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е неблагоприятен за поемане на нови ангажименти, за приемане на нови закони и разпоредби. Тълпата ще бъде провокирана. Новолунието ощетява женското начало, страдат жените и децата. Не работете в екип, не споделяйте тайни и намерения. Неблагоприятно за участия в митинги и демонстрации. Нещо тъмно и агресивно се промъква в живота на много хора и поставя връзките ни на изпитание. Препоръчва се диета. Добре сварете и опечете храната си. Запалете свещ и обиколете стаите на дома.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

В деня преди новолунието тъмните сили се ативизират, провокират конфликти и насочват вниманието ни към губещи и неравностойни връзки. Не се занимавайте с нищо амбициозно, не се включвайте в колегиалните битки и не предприемайте стъпки в нова посока. Всяка дейност и инициатива стартирана днес ще обслужва незнайно чии интереси и ще ви вкара в преразход на средства, чувства и пари. Вероятно е да се сключат тайни съглашателства, които да обслужват противообществени интереси и цели.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на провокации, както в мисленето, така и по отношение на връзките и здравето. Бъдете внимателни, не позволявайте да ви въвличат в скандали. Провокациите ще са на всяка крачка. Ще се възобнови стара алергия към храни и химикали. Ще ви ядоса колега с действията или бездействието си и по някакъв начин ще се изприщите от притеснение. Ходовете ви ще бъдат парирани от странични хора и фактори. Личният ви ентусиазъм за работа ще бъде яхнат и насочен в грешна посока. Намалете активноста си до минимум.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Както и да постъпите днес ще засегнете нечии интереси и ще навредите на своите. Препоръчва се пасивност, отказ да се предприеме каквото и да било, особено под нечия диктовка. Енергията е на кота нула. Трудно ще се защитите от агресивната чернота наоколо. Нищо важно да не се предприема. В момента всичко тръгва накриво и обслужва задкулисието. Отворените днес заведения или търговски обекти ще имат двойнствена дейност или неуредена собственост. Постойте край огън, запалете лампите, нуждаем се от светлина.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на провокации и неуредици. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Отложете делови и лични срещи. Не давайте непоискани съвети, а и поисканите отложете за след два дни. Новолунието засяга болезнено женското начало. Очетават се проблеми в любовта, тенденция към фалшиви връзки и тайни, които може да се използват като компромат. Точно днес не изневерявайте. Едно запознанство в момента може да провали дългогодишна връзка. Отложете за утре сутрин отговорните срещи и разговори.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре може да се очакват тежки изпитания и здравословни проблеми. Родените около 6-10 март се намират между чука и наковалнята. От една страна нарастват изискванията в работата, без да ви се осигуряват необходимите делови условия. От друга близките ви поставят пред невъзможен избор. Не взимайте важни решения. Всяка нициатива днес може да бъде яхната и употребена от хора стоящи в сянка. И не на последно място този ден засилва алергичностите, вкарва ви в капаните на лакомията, които може да ви докарат стомашен проблем.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве