Хороскоп за 15 януари, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на трансформация. Ще се яви на дневен ред проблем, чието решение от доста време сте отлагали. До вечерта се постарайте да излезете от ситуацията, ако не искате в следващите дни друг да „командва парада”. Сондирайте мнение с децата и близките. Водете преговори с настоящи и бъдещи партньори. Може да изберете нов екип, с който да тренирате и работите. Привличате нужните хора.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед посетете център за разкрасяване. Полезните вещества прекрасно циркулират в тялото и лесно се абсорбират. До утре на обед проведете уточняващи разговори с настоящи и бъдещи партньори. Работете в екип, соловите изпълнения не са за препоръчване. Постарайте се гърбът ви да  е защитен от хора, на които вярвате и вече сте ги проверили. Обсъдете съвместните инициативи.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените в третата декада действат непримиримо и прокарват нови пътища във връзките. Бъдете внимателни в храната. Може да се обостри старата ви алергия. И в контактите проявявате голяма нетърпимост, ако нещата не стават така както сте ги планирали. Отношенията лесно може да се развалят, ако партньорите ви не са съгласни на компромис. Бъдете дипломатични.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес колелото на съдбата се завърта и което  е било важно до момента губи значението си и отстъпва пред нещо друго, което ще изисква тотално разместване в плановете. Всяка промяна, дори и във външния ви вид ще изиграе положително въздействие в развитието на нещата във ваша полза и интерес. Луната навлиза в Рак и утре ще бъде в опозиция на планетите в Козирог.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

На 15-и пренареждате задачите, нещо оставено на втори план става актуално. Отделете време за себе си, проведете някои релаксиращи процедури и наблегнете на полезните продукти. Ще получите нова информация, която използвана добре ще ви помогне да направите важен избор и да вземете крайно решение. Денят е магичен, може да се освободите от това, което ви тежи и пречи. Стар проблем ще намери своето решение, ще престане да ви тормози и въздейства.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в третата декада попадат под тежко въздействие и натиск. Вероятни са здравословни проблеми. Намалете темпото и не бързайте с избора. Нещо ще се случи в последния момент и ще развали добре подредената ви програма. Но може би всичко ще е за добро, защото ще се разкрие и трета възможност, която в бъдеще ще даде много по-добри резултати и ще ви осигури предимства.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес предстоят срещи, на които е добре да се представите с цялото си великолепие. До обед всичко върви по план и според очакванията ви. Ще се представите добре на срещите, които предстоят, може да спечелите конкурси, да привлечете спонсори и симпатизанти. Следобед навлизате в рисков и неблагоприятен период, в който професионалните амбиции и семейните отношения ще се сблъскат челно. Очертават се изневери, връзките зациклят.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес е благоприятен за лечение. Полезните вещества прекрасно циркулират и се усвояват от организма ви. Позволете си релаксиращи и оздравителни процедури. Денят е магичен, до вечерта намирате изход поне в едно направление на живота, в което сте зациклили или не успявате да се справите. Ще се случват събития помагащи да се освободите от тежестите на миналото и да продължите напред.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на колелото. Което е вървяло ще зацикли, но нещо създаващо проблеми ще отпадне. Намирате пролука и до вечерта се измъквате от наложените забрани и ограничения. Бъдете внимателни. Луната от Близнаци и Нептун от Риби са в конфликт с Марс от вашия знак. Очертават се прояви на алергия и непоносимост към хора и храни. Движете се сред свои, сгответе си сами.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Променете прическа и визия и така ще насочите погледите към външността си, а не към душевните си терзания.

Един от дните, в които видимо порастваме или остаряваме. Ще се случват събития, които ще променят плановете ви в следващите дни. Ще ви поставят ултиматуми. Както и да постъпите ще сте недоволни, а и никого няма да може да удовлетворите. До 19-и не водете преговори, особено по имотни и наследствени дела.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за срещи и запознанства, от които в бъдеще няма измъкване. За родените в третата декада днес действа пръстът на съдбата. Очертават се срещи, които ще променят насоки и съдби, ще ви вкарват в игра, която може и да не се играе по вашите правила, но в бъдеще ще приемете с радост както свободите, така и ограниченията и. Прегърнете промяната, за да живеете при по-добри условия. Животът ви тръгва в нова посока, с нови хора и на ново място.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на прибързани и рискови решения, на проблеми във връзките и на изневери, които ще се отразят пагубно на чувствата ви. Луна и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Контролирайте емоциите, не влизайте в спорове. Отделете повече време на външния си вид. Днес полезните вещества прекрасно се усвояват. Променете диетата си.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В година четворка натоварването ви ще е максимално поради допълнителната работа и грижите за близките. Поемете си отговорностите, оженете се. Време е да се разрешат наследствени дела и спорове, да се уточнят позиции, права и задължения. В края на февруари и началото на март Внера, Марс и Плутон ще бъдат в съвпад със Слънцето ви. Това ще бъде преломен момент изискващ и нови решения.

Родените днес трудно ще понасят натиск и разпоредително поведение. Добре е да ги тествате и за някаква алергия и непоносимост към определени храни и напитки. Трудно ще се напасват в социума. Отглеждате бялата врана или бялата лястовица, която е предвестник на проблеми, но и на голямо щастие.