Хороскоп за 9 декември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за преговори, за сключване на нови договори за срещи с нови бизнес партньори и уреждане на печеливши сделки. Важното е да се води принципна политика и да не се нарушават споразуменията. Хапнете наволя, до обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Но със сигурност в днешния ден може да се напълни банковата ви сметка. Уреждат се и важни законови положения.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Родените в третата декада да не нарушават закони и предписания независимо в какви изкушаващи положения ще влязат. Луна и Юпитер са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Личните ви стремежи и амбиции ще бъдат обект на спорове. Може да бъде пренебрегната и кандидатурата ви за участие в престижни проекти. Ще ви е нужна подкрепа от различни страни и утре ще я имате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес може да преодолеете всяка преграда и да получите изгодни предложения. Постигате нещо, за което отдавна кандидатствате или се борите. Родените в третата декада ще получат благодатен стимул от съвпада на Луна и Юпитер във Водолей. Чакайте подкрепа от чужбина. Използвайте всяка възможност за утвърждаване на по-висока и печеливша позиция. Утре нещата ще се променят.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на неустоимо движение напред и нагоре. Може да се постигне максиалното в ситуацията, да се сключат нови договори и да се получат нови поръчки. Ще се случват събития позволяващи да изкарате добри пари или пък стари задължения ви се изплащат. Този ден ви носи глътка въздух в задушаващата атмосфера на кризата.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Чакайте обаждане от чужбина, което може да промени нагласите, да позволи да се вземат верните решения и да се отиде към съвместни действия. Родените в третата декада ще влезат в конфликт с досегашните си партньори, ако избързат преди работата да е станала. Отложеното за следобед ще мине много по-добре. Ще си осигурите подкрепа на две мета и инвестиции на трето.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Един от хармоничните, ведри и успешни дни за месеца. Луната е в съвпад с Юпитер, а случващото се в момента ще помогне да се вземат правилните за благото на много хора решения. Добре е да водите преговори, да подписвате нови договори и да си търсите правата по всички възможни начини. Поне в една посока правото ще възтържествува. Кандидатствайте за субсидии и спонсорски проекти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един силен и успешен ден, особено за родените в третата декада. Луна и Юпитер от Водолей ви облъчват в брилянтни творчески и стимулиращи аспекти. Водете преговори, сключете нови договори търсете съюзници и съдружници за работата, която предстои. Уредете и юридическите дела, които влачите от доста време. Нужната ви подкрепа и протекция може да дойде и от чужбина.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес и родените в третата декада може да „объркат конците” и да изпаднат в нарушения. Вероятно е да имате проблеми със закона. Но към края на работното време обстановката се изяснява и до вечерта може да постигнете нещо важно и значимо или да подпишете нов договор. Навлизате в силен тридневен период. Планирайте важни делови срещи. Предложенията ви ще се приемат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на активна състезателна програма по всички посоки на деловата активност. Явете се на конкурси, дайте всичко от себе си и ще получите висока оценка. Може да ви предложат отговорен пост. Чакайте и повишение. Сега е момента да задействате планираната програма и да направите нужната инвестиция. Следобед навлизате в труден период. Някой ще се опита да ви използва.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Активизирайте се в посока на най-важната си цел и амбиция, но не подминавайте и дребните шансове. Кандидатствайте за субсидии, явете се на конкурси, търсете си правата и опитайте да вземете инициативата в свои ръце не само на работното място, но и в личния живот. Обадете се на близки и колеги от чужбина. Може да получите подкрепа и финансиране и сами да я дадете на децата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес родените в третата декада може да получат спонсорска подкрепа, да срещнат подходящите за работата и бъдещето си хора и да станат обект на повишен интерес и обгрижване. Добре е за нови запознанства. Подайте ръка и приемете протегнатата. Правото и законът са на ваша страна и ще ви предпазят от грешки. Не бива да се държите агресивно, печели дипломацията.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от силните ви и успешни дни за месеца. Луната е в съвпад с Юпитер, а вечерта навлиза в знака на Рибите. Може да срещнете бъдещите си партньори и спонсори и да подпишете изгодни договори. Водете преговори, търсете начин за внедряване в нова пазарна ниша. Приемайте всяко предложение, ще намерите начин да носите две дини под една мишница и да печелите повече.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 8-и вероятно сте постигнали повече от околните и сте заели по-добра професионална позиция. Имате още време да направите своя избор. Време е за обвързване с нови партньори в работата и в любовта. 2022 ще е за вас година на приключване. Обирате плодовете на 9 годишен труд във връзките и в живота. Ще се наложи с някого и с нещо да приключите, за да може през 2023 да започнете на чисто.

Родените днес ще бъдат покровителствани от висши сили, от съдбата и от родените около 8-20 февруари, които ще бъдат големите им покровители, спонсори и любими хора. Родените на обед ще живеят далече от мястото, където се раждат и ще въздействат с делата си на големи групи хора. Ще имат букет от дарби, ще бъдат добри оратори и много хора ще тръгнат след тях. Ще си спечелят и силни врагове.