Хороскоп за 8 декември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на комплексарите, на хората, които няма да съберат сили да се изправят срещу враговете си, а това ще ги постави в още по затруднено положение. В момента кризата затяга своята хватка и ако искаш да се справиш трябва да се изправиш, да погледнеш другия в очите и да се противопоставиш на тези, които се опитват да печелят на твой гръб. От обед навлизате в стабилизиращ период.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Родените около 1 май днес ще бъдат притискани и подтискани, ще изпитват ограничения, с които трудно ще се преборят. Към края на работното време ще се види светлина в тунела, ще ви се обаждат със стимулиращи предложения и поне един проблем ще се реши. Не планирайте рискови пътувания или участие в екстремни спортове. Каквото се развали трудно ще се оправи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Съвместните дела отложете за следобед, когато навлизате в силен и доминиращ период. Днес и утре постигате максималното в преговорите и може да подпишете изгодни договори. Ще намерите нужните средства, както и хората, с които в бъдеще може да си сътрудничите и работите съвместно. Водете принципна политика и не се отмятайте от думите си в последния момент.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят започва със съмнения и ниско самочувствие, с неувереност във възможностите и нуждите и опасност от намеси в личния ви избор. Старайте се да действате самостоятелно до обед. Не споделяйте планове и намерения, особено с хора имащи интерес от това, с което се занимавате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес и за родените във втората декада ще има неприятни изненади. До обед сте обект на фатално влияние и привличане. Не сключвайте нови договори и отложете важните срещи за утре следобед. В момента има някакво съглашателство или съвместна уговорка в лагера на конкуренцията, което въздейства на потенциалните ви партньори. В следващите дни ще си върнете предимствата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед си вършете работата сами и не позволявайте намеси. Подтисканата робска психика доминира и ни кара да се преклоним пред авторитетите, дори и да не го заслужават. Но с напредването на деня се отърсвате от зависимостите и до утре на обед може да извоювате престижни позиции в работата и в обществото. Не се ограничавайте и в храната.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Каквото отложите за следобед ще ви върне загубени позиции и самочувствието, че сте във форма и че нещо зависи от личния ви избор. Днес и утре може да сключите перспективни договори, на които ще се опирате дълго време. Преговаряйте и не се отказвайте от предложенията, които получавате. До утре на обед не се пълнее, но със сигурност банковата ви сметка се пълни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Бъдете внимателни, не тръгвайте рано на път, особено ако обстановката е тежка или не се чувствате на ниво. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. До обед не е добре за провеждане на събрания. Наблегнете на хубавата храна. До утре на обед не се пълнее, но проблемите има тенденция да се разрастват и да засягат повече хора. Бъдете честни в отношенията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Важните разговори и делови срещи отложете за следобед, когато вече сте решили голяма част от проблемите и сте взели окончателното решение. Добре е да се подписват нови договори до утре на обед. Планирайте преговори и съвместни проекти. Време е да се обединяват ресурси и интереси в името на общи цели. Търсете съмишленици и играйте по правилата. Другият ви е проучил.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Този ден не дава шанс на комплексарите, на тези, които действат под нечия команда или не изразяват активно своето мнение и намерение. Важните делови срещи насрочете за следобед. До края на работното време може да подпишете изгодни договори и да влезете в перспективна среда. Днес и утре вратите са отворени, който се чувства способен и готов е добре да действа.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед преговаряйте само двустранно. Където се съберат повече хора ще се появи предател и друг ще контролира играта. Следобед навлизате в силен и успешен период и до утре вечер може да направите печеливш ход. Сега е момента да се подписват нови договори, да се правят заверки и регистрации, да се кандидатства за субсидии и да се търсят възможности за странични доходи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Утрото идва с притеснение и притискане от страна на близките и децата. Стоварва ви се чужда грижа. Не бързайте, проблемът ще се реши следобед, когато ситуацията ще се преобърне във ваша полза и интерес. Ще получите изгодни предложения и в следващите дни ще изживеете приятни и релаксиращи моменти. Работата ви потръгва, а някой ще намери и нова доходна ниша.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Излизате от лична година 7-ца, която ви е донесла доста самота, изолация и неразбиране, но в 8-цата на 2022 ще постигнете напредък и ще се утвърдите на престижна позиция в работата и в живота. От средата на май ще навлезете в продуктивен и творчески период, ще ви повишат или преназначат и личните ви връзки ще се стабилизират. Заставате на старта на нови инициативи. Помислете и за укрепване на семейните връзки.

Родените днес ще имат трудно детство и по някакъв начин може да развият комплекси спрямо един от родителите, който ще бъде или прекалено строг и изискващ или ще ги неглижира. Не бъдете прекалено взискателни към тях и винаги им показвайте обичта си. С родените под Водолей ще са кармичните им връзки. На всеки 12 г в живота им ще настъпват генерални промени.