Хороскоп за 7 декември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

От обед до утре на обед не се препоръчват съвместни действия и работа в екип. Очертават се предателства, а действията ви ще са като в онази басня за орела, рака и щуката. Родените в третата декада ще бъдат обект на критика и активен натиск или сами ще се опитват да оказват въздействие над околните. Не допускайте нови хора в работата и в бизнеса си. Очертават е конкурентни атаки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важното свършете в първите два часа на работното време. След това до утре на обед не е добре да се работи в екип. Стойте далече от хорските погледи. Препоръчват се двустранни срещи, на които ще се решават партньорски въпроси, но в тях няма да се допускат други участници. Ден на конфеденциалните разговори. Пазете свои и чужди тайни и успехът ще е с вас.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на обрати в отношенията. Започнете с делови и приятелски срещи и постепенно от обед ограничете колективните инициативи. До утре на обед се препоръчват двустранни разговори и преговори на четири очи. Не включвайте трета страна в отношенията. Вечерта ви дава предимства пред хората без самочувствие. Страховете на околните ще помогат да утвърдите позицията си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед действате разсеяно и може да направите куп грешки в работата избора и предпочитанията си. Активизирайте се, защитете си интереса, не позволявайте друг да действа от ваше име. За следобед не планирайте съвместни участия, инициативи и работа в екип. Вероятно е да попаднете на фатално привличане, което да окаже негативно влияние на работата и личните връзки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Важното свършете по най-бързия начин. От обед Луната ще ви гледа в опозиция от Водолей и в съвпад със Сатурн. Очертават се конфликти между родители и деца. Трудно ще се справите с авторитетите и може да отблъснете нужните ви хора. До утре на обед не се препоръчва работа в екип и взимане на общи решения. Родените в първата декада са в по-неблагоприятно положение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

И днес Луна, Плутон и Венера ви гледат стимулиращо от Козирог, а Уран от Телец заздравява конфигурацията и действа благодатно на деловите и любовни връзки. Активизирайте се, огледайте се, преценете обстановката и направете избора, който предстои. Всичко може да се развие благоприятно в бъдеще. Подпишете нов договор. Материалното ви положение ще се стабилизира.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Тази сутрин някой може да се събуди в чуждо легло и вече да съжалява за случилото се. Луна, Венера и Плутон са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Родените в третата декада ще изпият горчивата чаша на едно разочарование и дано проблемите ви са краткотрайни. До утре на обед сте под властта на случайни връзки и контакти. Не се препоръчва работа в екип и колективни инициативи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

На прага сте на изневери и обрати в личните връзки. Денят може да започне оптимистично, с желание за промяна и професионални победи, но постепенно сваляте гарда и се оставяте някой да ви притиска и подтиска. Родените в първата декада ще имат тази вечер проблеми с родители и деца. Луна и Сатурн ви гледат в пречупващ аспект от знака на Водолея. Лъсват комплексите от миналото.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на фатално привличане. Не участвайте в колективни инициативи и не подписвайте договори. Не допускайте странични хора в работата и в личното си пространство. Нищо да не се споделя. Всякакви предоставени данни и информации може да се използват срещу вас. Вероятна е и кражба на интелектуална собственост. Затваряйте си устата, не канете никого в професионалната си кухня.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Сутринта Луната е в точен съвпад с Венера и Плутон. Някой ще се събуди до любимия, а друг е на път да го срещне в този ден, по неочакван начин и на неочаквано място. Срещите ви от днес на обед до утре на обед са белязани с печата на фаталното привличане. Естеството на професионалните ви ангажименти и работата ви водят към изневери, които може да провалят досегашните ви връзки.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед затвърдете постигнатото в предните дни. Следобед Луната навлиза във Водолей и среща Сатурн. Аспектът е стагниращ и стресиращ поради квадратурата с Уран от Телец. Лъсват комплексите от миналото, не е изключено да повторим стари грешки. Не теглете кредити и не се обвързвайте неравностойно. Отложете пътувания и делови срещи. Родители и деца не се разбират.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед действайте активно в работата и в чувствата. Уточнете позиции, намерения и граници в отношенията. Време е да се вземат важни решения и да се тръгне в нова посока. От обед до утре на обед не се препоръчват участия в екипни инициативи. Ще спечелят индивидуалистите, а другите ще бъдат използвани за чужда кауза и интерес. Може да попаднете под фатално влияние.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

През 2021 в личната година 6-ца е било важно да сложите в ред семейните и любовни отношения, да си дадете сметка кого обичате и с кого пътищата ви се разминават. През 2022 доста от приятелските ви връзки ще останат в миналото. Ще тръгнете по нов път след 10 май, когато вашата управляваща планета Юпитер ще навлезе в хармоничния ви Овен. Гответе се за преминаване на нова навивка на развитие, работа и живот.

Родените днес на точния съвпад на Луна, Венера и Плутон ще бъдат познавачи на човешката душевност и чувства. Ще бъдат добри оратори и ще играят по фините струни на околните. Силно ще обичат и мразят. Когато се влюбени ще постигат върхове в кариерата и ще са способни на лични подвизи. Ще бъдат много добри психолози и сексолози.