Хороскоп за 6 декември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес всичко при вас ще става по трудния начин, ще изисква повече усилия и ще води към неравностойни отношеня. Активизират се емоционалните и любовни връзки поместоработа. Лесно се отива към изневери, които ще се окажат съдбоносни не само в личен, но и в професионален план. Ограничете страничните контакти, не си позволявайте да изпаднете в зависимости.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Празничен ден, който стимулира любовните и емоционални връзки по естеството на работата и професионолните интириси. Ще прекарате приятно, може да се запознаете с важни за бъдещето ви хора и да се решите на участие в съвместна делова и творческа работа. Днес и утре Луна, Венера и Плутон ви изпращат стимулиращи сигнали от знака на Козирога. Събуждат се стари чувства и симпатии.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на прозрение за правилната посока, мисия и цел. Празничното настроение ще отвори врати и сърца и ще премахне някои прегради в любовта и отношенията. Край с изчаквателната политика. Активизирайте се, гонете си интереса, съчетайте приятното с полезното и работата ви може да потръгне както и личните връзки. Вечерта Луната е в стимулиращ съвпад с Венера и Плутон.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Работата и семейните дела са противопоставени, а някой върви и към изневери. Възможни са връзки по естеството на работата и деловите отношения, които може и да ви разведат. Една командировка привлича компроматна атака. Може да изпаднете в трудна и конфузна ситуация. Не правете това, което не искате да ви се случи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Край с изчаквателната политика. Днес късметът е в ръцете на дейните и енергични хора, които няма да се оставят на случайноста и ще си гонят интереса до дупка. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже травма може да получи от седене и мързел. Вечерта Луната е в съвпад с Венера и Плутон, а този аспект активизира чувствата и сексуалността. Не оставайте сами.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Активизирайте се, дайте всичко от себе си в работата и в личните отношения. Може да срещнете любовта на работното място или поради насрочените делови срещи. Днес ви въздействат брилянтни звездни аспекти. Съчетайте полезното с приятното и не изпускайте нито една възможност. С един непланиран ход и избор може да си уредите не само професионалния, но и личния живот.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените във втората декада да не се активизират прекалено, защото веднага на плещите им ще се стоварят непредвидени отговорности. Не се препоръчва да работите по заместване, а да останете с децата и внуците. Ще бъдете затруднени в личните дела и ще трябва да се съобразявате с всички, от които сте си позволили да зависите. Вечерта лесно се отива към изневери.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Събуждате се с желанието за определена храна, но за днес се препоръчва риба. Доверете се на нуждите на тялото, не е нужно точно да се спазва канона. Обадете се и на тези, за които мислите или желаете да видите, независимо как стоят нещата. Този ден чупи старите стереотипи, изглажда различията и помага отново да се съберем заедно, независимо условностите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Празничният ден ни събира на чашка или на трапезата. Трудно се удържа напора на страста. Вероятни са изневери, а някой може да направи и предложение. Съвпадът на Луна, Венера и Плутон действа на дълбоко и чувствено ниво, където разумът не стига. Може да изживеете вълнуващи моменти, да кажете и направите нещо, от което после може и да се откажете или да го забравите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ще се събудите с определено намерение в каква посока да тръгнете. Време е да се натисне педала, да се действа амбициозно и без протакане в работи и дейности, от които смятате да печелите в бъдеще. Ден на леопарда, който е набелязал жертвата и вече се готви за скок. До края на деня вземете решението, което не търпи отлагане. Правите крачка и към голямата любов.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Събуждате се с готово решение на задача или проблем и до обед започвате да го реализирате. Край с изчакването, с подканянето някой да се активизира и да започне да действа инициативно. Днес може да заемете изгодна позиция в бизнеса и деловите връзки, а някой ще срещне и любовта. Дано намерите време за всеки и за всичко, без да изпускате добрите шансове и възможности.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и работата върви и любовта се навърта наоколо. Вечерта е магична. Може да привлечете тези, които харесвате или ви харесват и да споделите напиращите чувства. В тези дни се стимулират любовни връзки по естеството на преките ви служебни ангажименти. За един празничният шаран е на масата, а за друг в леглото. Вероятни са изневери. Няма да забравите този ден.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Излизате от лична година 5-ца, която е донесла промени на всички нива в живота ви и шанс да се окопаете на нова бизнес позиция или да влезете в нова пазарна ниша. Не се отказвайте от предложения и покани за съвместна работа и живот. 2022 ще ви дари с любов и заслужени придобивки. Късметът ви в юридически план ще проработи от началото на май месец, ще уредите имотни и наследствени дела.

Родените днес особено в обедните часове ще са водачи на общественото мнение, ще бъдат известни артисти и публицисти, познавачи на човешката психика и чувства. Родените към полунощ ще стигнат до дълбините на любовта и омразата и нищо човешко няма да им е чуждо. 2032г ще донесе генерална промяна в живота им, преместване и важен професионален избор.