Хороскоп за 5 декември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Събуждате се с нови идеи, с някакво неустоимо привличане към определени хора и храни или отблъскване от други. Доверете се на сетивата, днес е денят на устата и тялото ни дава знаци кое е добро или вредно за него. Някой ще направи и нов професионален избор. Задвижват се фирмени отношения и се прави опит за летене в нова посока. Добре е да се планира и да се проучват вариантите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на преговори, на проучване и планиране и на решение да се стартира нова фирмена дейност. Някой отново ще реши да отвори магазин или офис, а друг ще инвестира в съвместна дейност. Обединете семейните ресурси и интереси. Не губете време в празни приказки. Проученото и научено днес ще ви влезе в работа и ще ви осигури защити. Правете това, което ви идва от вътре.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Доверявайте се повече на усещанията вместо на разумната преценка. Има факти, които не знаете и които не само враговете, но и приятелите скриват от вас. Но в този ден интуицията не може да излъжеш. Ако чувствате нещо подозрително непременно си го изяснете. Ако нещо ви е неприято не го правете и не тръгвайте в тази посока. Но това, което ви хареса и ви привлече, е добро за вас.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед късметът е с вас, интуицията ви подава ръка и ви спасява от тежките проблеми и трудности по пътя. Ако се налага да правите избор, то оставете да ви води вътрешното усещане за нещата. Логиката днес не дава верните сигнали. Всичко може да се развие в непредвидима посока. Може да вземете решение за старт на нов бизнес. Добре проучете и планирайте всичко преди това.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за проучване в тила на конкуренцията. Може да откриете мястото, което търсите отдавна за търговия и паралелен бизнес. Доверете се на усещанията си. Ще ви носи късмет това, което неустоимо ви привлече. Нормите и предписанията може да се пренебрегнат, особено ако изкуствено са създадени, за да ви пречат и ако интуицията ви сочи друго. Гответе се за своя лъвски скок.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Оглеждайте се, днес се движите разсеяно поради проблеми и грижи. Може да попаднете на нещо важно и търсено отдавна и просто да го подминете. Умът ви е зает с делови въпроси и сметки и някак оставате на заден план интуитивните възприятия. Случващото се днес ще ви покаже, че случайностите ни водят към истински важните за нас места, хора и терени. Вашето си идва при вас.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

До обед се доверете на усещанията и предчувствията и не правете това, към което чувствате някакво недоворие или притеснение. От обед навлизате в проблемен период с навлизането на Луната в нехармоничния ви Козирог. Очертават се проблеми във връзка с пряката ви дейност и работна програма. Не си и помисляйте за отсъствия от дома и изневери, особено на работното място.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на прозрение за правилната посока, за избора, който предстои и за нещата, които пряко ви действат или ви интересуват. Вътрешното ви усещане е правилно, може да се доверите на това, което ви хрумне и да се опитате да го реализирате. Ще доловите и ще се възползвате от тайните на околните. В следващите дни трудно ще се справите с желанието за изневери и странични забежки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес интуицията дава точните напътствия и съвети. Тръгнете в тази посока, която ви привлича и ви се струва печеливша. Съгласуваното и премисленото преди може и да отпадне, ако на преден план излезе нещо много по-важно и актуално. Бъдете готови да коригирате в движение взетите решения, независимо кой и как ще реагира. Правете това, което смятате за правилно.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Съветът на деня е да се вслушваме в гласа на интуицията и да не подценяваме усещенията си. Доверете се на подсъзнателния си избор и ако нещо ви привлича тръгнете в тази посока, а ако нещо ви отблъсква поне временно го отложете, докато се изяснят нещата. И храната се избира по каприз и предпочитания. Не позволявайте на никой да ви налага своя избор за едно или друго нещо.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на интуитивни прозрения и на усещания, които не бива да се пренебрегват. Това, което ви привлече наистина ще е добро и подходящо за вас. Търсете нови места, на които да се внедрите и да започнете печеливша дейност. И хора, които спрат вниманието и задържат интереса ви ще играят важна роля в живота и работата ви. Оглеждайте се, не пропускайте подробности и детайли в разговора.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на интуитивни прозрения. Доверете се на вътрешното си усещане и тръгнете в посоката, която ви носи радост. Не правете нищо насила и не се дръжте ултимативно. Това е денят на личния ни избор, в който всеки трябва да постъпи както го усеща и както съвестта и душата го съветват. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Вредно е това, което ви е неприятно.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Излизате от лична година 4-ка, която ви е донесла големи натоварвания, отговорности и ограничения на права и пълномощия. Но 5-цата на 2022 обещава промени, преместване на по добро място, повишение и преназначение. Приемайте всяко предложение. Добре е да ви подарят за празниците нова чанта, шапка и куфар. Гответе се за пътуване, търсете начин за внедряване в нова среда. До април всичко ще става трудно, но после обирате всички екстри.

Родените днес са дълбоко интуитивни деца с делова и търговска насоченост. Добре е да имат един ден собствен магазин, офис или терен на който да развиват определена дейност. Ще бъдат успешни търговци, ще намерят доходна ниша и ще привличат голяма клиентела. Ще бъдат и добри кулинари. Притежават дегустаторски талант, особено ако имат и географски език.