Хороскоп за 4 декември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Още със ставането днес помислете как да стабилизирате и разчистите терена на връзките, как да си върнете дълговете и да подредите нещата в работата и у дома. Спазвайте диета, на новолуние мръсотията лесно излиза. Опитайте да простите нечии грешки и да се сдобрите с тези, без които животът ви не е пълноценен. Прекратете неравностойни връзки, особено по месторабота.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не предприемайте нищо важно през уикенда. Днес в интервала 07ч. 40 мин – 9ч. 40 мин. сме оставени на личния си избор и е добре всеки да се опита да редактира грешките и да направи разбор на връзките си. Върнете си дълговете, обадете са на тези, към които чувствате някакъв ангажимент и грижа. Не оставяйте нищо неуточнено. Добре е да се планира, но стартът да се отложи за 6-и.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца. Не правете крачки в нова и непроучена посока, не влизайте в спорове и противоречие с авторитетите в живота ви. До вечерта се включва и квадратурата с Нептун от Риби, а този аспект ще попречи на разумната ви преценка и може да ви вкара в конфликти на лична и идейна основа. Мечтите са далече от реалноста.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес имаме два часа до 09ч. 44 мин., в които може да постигнем нещо важно без да ни се помага и без да ни се пречи. Оставени сме на собствения си човешки избор в този последен лунен ден. Нищо важно не бива да се започва. Новолунието е слабо енергиен момент, който изцежда сили и средства и обезсмисля предприетите начинания. Добре е за планиране, проучване и осмисляне на фактите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

С новолунието в Стрелец тази сутрин преминавате на нова навивка на развитие. Може да получите изненадващи предложения. Някой ви връща жест на внимание. Получавате стимул и награда за работата си в миналото, за грижата и приятелството. Тенденцията е отношенията ви да излезат от мъртвата зона. Възраждат се нови чувства и в любовта. Предстои болезнен избор.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден ви изправя пред стена от проблеми и рискови случайности. В хороскопа ви се формира кармичен кръст на планетни сили. Смирете амбицията и бъдете внимателни. Нищо ново да не се започва. В интервала 07ч.44мин.- 09ч.44 мин. всичко си зависи от вас. В тези два часа доброто и злото сключват примирие и не се намесват в живота и в избора ни. Спазвайте диета на всички нива.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е слабоенергиен и неблагоприятен за старт на нови начинания и проекти. Добре е да се планира, да се проучват вариантите на избор, но още да не се залага на нищо. В момента върви процес на пречистване и прочистване от шлаката. Спазвайте диета, ограничете контактите и не бързайте с изводите, особено по важните въпроси. Върнете си дълговете и не задлъжнявайте повече.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Новолунието е един от най-слабо енергийните моменти, а това ще бъде съпроводено и със слънчево затъмнение. Прекарайте този ден в лежерна и спокойна атмосфера, не си създавайте излишна работа и главоболия с чуждите дела и проблеми. Добре е да се провеждат прочистващи и разчистващи процедури. Спазвайте диета и в общуванията, ограничете излишните контакти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Новолунието придружено със слънчево затъмнение носи негативни знаци в посока на активността на мъжкото начало. Не се товарете с много задачи и не търсете повод за конфликт с авторитетите в живота ви и с тези, от които сте си позволили да зависите. Не планирайте участия в екстремни спортове и състезания, както и старт на нови делови и семейни инициативи. Смирете се.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

В двата часа от 07ч. 44 мин. до 09ч. 44 мин. можем да постъпваме както ни се харесва и намираме за добре. Нито доброто помага, нито злото вреди. Но като цяло денят е ниско енергиен. Не се препоръчват активни мероприятия. Добре е за проучване и планиране, но не и за старт на нови инициативи в бизнеса и деловите връзки. Не давайте големи обещания. Спазвайте диета.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за връщане на дълговете, но не само финансовите, а и тези на внимание, грижа и обич. Посетете близки и роднини, направете жестовете, които се очакват от вас. Този ден слага край на период от живота ви и в следващите дни тръгвате към нещо ново и значимо. Не оставайте неуточнени отношения. Огледайте се, довършете каквото е пропуснато и след това обърнете гръб на миналото.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят е рисков и слабоенергиен. Ориентирайте се към приключване и връщане на старите дългове. Не си определяйте първа среща и не тръгвайте с голямата кошница в нова посока. Добре е да се спазва диета, да се разчисти теренът на връзките и да се изхвърли от живота всичко вредно и притесняващо. Родените във втората декада да внимават и с дозировката на лекарства и алкохол.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Като лична година 3-ка 2021 позволява да заемете нова пазарна ниша и нова професионална позиция. С новолунието днес преминавате на нова навивка на развитие. Положението ви коренно ще се промени и в следващата година ще имате по-големи натоварвания и отговорности в работата и в живота. Децата порастват, родителите остаряват, ролите се сменят, изискванията и нуждите се променят и повишават.

Денят е неблагоприятен особено за планирано раждане сутринта, а другото е въпрос на лична карма. Денят е слабо енергиен и тези деца ще се нуждаят от много любов, подтик и стимулиране за да постигнат успехи в живота. Родените в интервала 07ч. 44 мин - 09ч. 44 мин. ще изживеят живот-награда за преживените страдания в предишни животи. Всичко ще им се подрежда и околните ще работят за тяхно добро.