Хороскоп за 3 декември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес агресията е повсеместна. За дреболии може да се влезе в конфликти и отношенията да ескалират в битки и разправии. Стопирайте желанието за саморазправа. Днес Марс е в съвпад с Луната. Аспектът провокира емоционалната ни агресия. Контролирайте първосигналната си реакция и бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Агресията е повсеместна. В деня преди новолунието тъмнината е погълнала Луната. Страда женското начало. Вероятни са изблици на омраза и ревност. Луна и Марс ви гледат в опозиция и в конфликт с Юпитер. Не подписвайте нови договори, спазвайте закона. Отложете рискови инициативи и не се замесвайте в спорове Неблагоприятно за гинекологични интервенции.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Утрото подклажда опасни огньове на конфликти и скандали. Тенденцията е да се водят битки за всичко и с всички. Хора в сянка манипулират делата и отношенията, вкарват ви в битка на интереси, дори и с най-близките ви хора. Съветът е нищо важно да не се започва и предприема. Спазвайте диета, ограничете до утре вечер контактите с хора, които и друг път са ви въвличали в интриги и загуби.

4

Работа

3

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за общо прочистване на организма и на личните връзки. Почистете и дома, изхвърлете ненужното и това, което отдавна трупа прахта на забравата. Не носете изделия от кости и рога. Запалете лампите, нека е светло в този ден, в който Слънцето върви към затъмнение и в душите настава тъга и объркване. Нека е светло и в отношенията ви. Нищо важно не започвайте.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят започва с конфликт, особено за родените в третата декада. Ще ви въздействат тежки кармични аспекти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Бъдете особено внимателни и със здравето си. Не рискувайте да тръгвате на път неподготвени. Всичко предприето с голяма абиция ще се провали. Предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение, което ще намали виталитета ни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Конфликтите от този ден ще траят три дни, ще ви вкарват в стресова и разболяваща програма. Нищо ново и важно да не се започва. Отложете за другата седмица отговорните срещи и инициативи. Предстои ограбващо силите новолуние придружено със слънчево затъмнение, което ще се отрази неблагоприятно на виталитета на родените около 1 септември. Щадете, се не се претоварвайте.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Съвпадът на Марс и Луна ни кара да действаме агресивно и първосигнално. Емоциите взимат връх над здравия разум. Така със сигурност ще сбъркате и ще направите ход в грешната посока. Вместо към подобрение връзките вървят към окончателно скъсване. Може да кажете и направите нещо не на място и в неподходящия за това момент. Нищо ново да не се започва, отложете важните срещи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Родените в третата декада са в трудна юридическа позиция. Може да направите нарушение или крачка в грешната посока. Нищо важно да не се предприема. Подписаните договори ще са с полза за друг и ще ви вкарат в разправии и разходи, вместо да донесат чаканата печалба. Една лъжа ще разбули тайни и ще подлюти старите рани. Ограничете контактите, останете си у дома.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Бъдете особено внимателни, не взимайте важни решения, не си превишавайте правата и не предприемайте рискови крачки. Старайте се да минете на пръсти в този ден, да не провокирате конфликти и да не започвате нищо важно за бъдещето си. Луната е погълната от сянката на приближаващото новолуние във вашия знак, което ще бъде придружено със слънчево затъмнение.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

3

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Това може да бъде един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. Голяма е вероятността да направите грешен избор или ход, с който да се обвържете с неподходящите хора. Нищо важно да не се предприема и започва. Тъмнината в отношенията е непрогледна. Не може да разбреш какво ти мисли другият, а и самият ти не даваш верните сигнали. Всичко да се подлага на проверка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в третата декада да не се товарят с много задачи и с чуждите проблеми. Не си режете ноктите. Настройте се на самозащита. Денят е неблагопиятен за хирургически интервенции в областта на половата система. И в секса нещата не вървят. Може да разберете за изневери или да изневерите. По незначителни поводи избухват конфликти. Движете се с повишено внимание.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес съдбата премахва конкурент от пътя на родените в третата декада. За останалите ще има повече рискове и проблеми. Не започвайте нищо важно за бъдещето. Ще приключите успешно планирани дейности и ще получите заслужени пари. Някой може да се възползва от усърдието ви. Не си позволявайте да зависите от странично мнение и преценка. Много неща ще се правят на тъмно.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 2 идваща от духовното число 11 човек трябва да е насочен повече към възвишени и духовни неща, но кризата ще ви сваля на земята към делничното и осигуряването на насъщния. 3-ката на 2022 ще ви даде стимул и шанс да се окопаете на нова по-добре обезпечена позиция и да стабилизирате материалното си положение с нови договори и сделки. До април ще напредвате трудно и може да водите дела, но постепенно ще постигнете стабилност и доходност в работата и заниманията си.

Родените днес лесно ще попадат в капани и сами ще залагат такива. Притежават засилена емоционална агресивност. Могат да бъдат лечители и отровители. В този ден ще се прераждат и участници в чартисткото движение, хора склонни да рушат устоите, ако бъдат подтискани, онеправдани и тормозени. Родените на изгрев Слънце не бива да живеят в страни с размирици и да посещават такива. Не планирайте секцио за утре рано сутринта.