Хороскоп за 2 декември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят е благоприятен за водене на имотни и наследствени дела и делби. Правят се различни замени, които ще помогнат да намерите жилище за себе си или за децата. Не оставайте неразрешен имотен спор, за да не прехвърлите на децата родовите проблеми. Нищо важно не насрочвайте за утре. Днес всяко начинание ще е успешно и ще приключва с полза за всички страни в спора.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес интересите ви са противопоставени на тези на близките и родата. Зациклят имотни и наследствени дела. Трудно се водят и преговорите на работното място. Не влизайте в конфликт с авторитетите. Днес и утре в хороскопа ви действат рискови аспекти. Очертават се провокации. Някой ще ви засегне на болното място или обвини в нелоялност. За утре нищо важно не планирайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят е благоприятен за уреждане на имотни дела, за брокерски инициативи и търсене на подходящ терен за работа и живот. Всичко предприето ще носи ползи и придобивки. Вечерта може да се доберете някаква информация или тайна, която ще ви вгорчи живота. Не бързайте да реагирате, премълчете и проверете. 3-4-и може да се окажат губещи, ако избързате в действията си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от най-силните ви и успешни ден за месеца. Някой ще се уреди с имот и ще оправи бъркотията в семейните и наследствени отношения. Чудесен момент за старт на нови делови и творчески инициативи. Ще давате и ще получавате верни и навременни съвети. Ден на разтварящият се лотос. Отворете се и вие към света и към тези, с които имате взаимност в чувствата и интересите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените във втората декада ще трябва да изчакват чуждите решения и да са готови на отстъпки. Бъдете гъвкави, направете завой, ако срещнете непреодолима преграда и пак подгонете целта. Не отивайте към директни сблъсъци, а тихо подкопавайте преградите по пътя си. Може да спечелите някой от противниковия лагер и да прокарате поне едно важно за вас решение.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Работете в посока на обезпечаване на семейството и децата. Не оставайте неуредени имотни и наследствени дела. В този ден може да капарирате имот и да намерите базата за бъдещата си дейност и производство. Търсете и давайте консултантски услуги. Всичко предприето има тенденция да ви подсигурява и да се разраства в бъдеще. Нищо важно не отлагайте за утре.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден, в който родителите е добре да се погрижат за бъдещето на децата си и да решат имотните въпроси с родата. Луната е в конфликт със Сатурн и родителите трудно се разбират, а това ще се използва от децата, които ще се измъкнат от семейната опека и контрол. Следете кръвното, не се напрягайте прекалено с тежка физическа работа. Прочистете се, спазвайте диета до новолунието.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната от Скорпион образува конфликтни аспекти с Уран и Сатурн. Старите и младите не се разбират, може да се наложат имотни делби. Някой планира покупко-продажба, която е добре да се синхронизира с нуждите на родители и деца. Не правете нищо, което не сте обмислили и уточнили с цялото семейство. Назряват конфликти, вечерта Луната е в съвпад с Марс, агресията ескалира.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден с ведра, хармонична и оздравяваща енергетика. Семейните отношения лесно ще се напаснат. Може да се договорите за покупко-продажби на имот, за уреждане и разпределяне на собствености и наследства. Добре е да се започне диета и да се вземат решения, които ще помогнат на семейството и на отношенията ви с околните. Тази вечер може да сънувате пророчески сън.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят е особено благоприятен за имотни сделки и покупо-продажби на жилище. Уредете и наемните отношения. В този ден е важно да се заземиш, да си осигуриш подходящо място и достатъчно доходи за зимния сезон. Обезпечавате и децата и помагате на близките според възможностите си. Всичко предприето ще носи ползи. Вечерта е натоварена с емоции и страсти.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луната от Скорпион сключва пречупващ аспект със Сатурн от вашия знак. Трудно ще се разберете с родители и деца. Някъде може да се стигне до ултиматуми, които не водят до нищо добро. Вечерта Луната настига Марс и в утрешния ден конфликтите са неизбежни. Може да се наложи да делите имоти и пари. Никой няма да остане доволен. Както и да постъпите ще сте виновни. Сдържайте емоциите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Преговаряйте по имотни и делови въпроси. Днес може да спечелите дело, да уредите проблем с наследства и завещания. Някой намира и отдавна търсеното жилище за себе си или за децата. Очертават се срещи, които ще ви подсигурят с нещо ценно или с предимство пред останалите участници и претенденти за определена сделка. Нищо важно не отлагайте за утре, когато друг има предимство.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В година 1-ца човек слага начало на нов 9 годишен цикъл от живота си. Не се страхувайте да направите важните избори до края на годината. Всичко предприето ще носи успехи в дейностите ви и в живота. Явете се на конкурси, търсете нова работа или започнете самостоятелен бизнес в нова пазарна ниша. 2022 започва с отлив на сили и енергия. Чак в началото на април ще се активизирате. До тогава лежите на старите лаври.

Родените днес и утре на съвпада на Луната с Марс в Скорпион ще са лесно провокируеми емоционално. Опасно е да си им враг. Девизът им е „дозата прави отровата”. Ако попаднат в негативна среда ще развият отмъстителни качества, а ако попаднат в хармонична и подкрепяща ги среда ще станат лечители и добри психоаналитици. Давайте им цялата си обич и не ги провокирайте.