Хороскоп за 1 декември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес и за родените в третата декада ще има притеснителни и тежки моменти в общуването, но следобед правите важна крачка напред, постигате разбирателство и предложенията ви се приемат. Ден на реката от възможности. Приемете протегнатата ръка, време е за обединение на ресурси и интереси. Ще се намери нужната спойка и позициите, около които всички да се обединят.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Предприетото до обед ще тръгне по вода и ще ви донесе придобивки. Подпишете нови договори, не протакайте нужните разговори и опитайте да убедите някой да ви съдейства. Ден на реката от възможности, в която се стичат странични потоци. Може да получите и нужното ви финансиране. Кандидатствайте по спонсорски проекти и помогнете на децата в страничната им дейност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес всичко може да тръгне в благоприятна за бъдещето ви посока. Ще има и спънки, но до вечерта ще ги преодолеете и ще се справите със задачите. Може да привлечете нечия подкрепа, съдействие и финансиране. В този ден получавате глътка въздух в кризата и усещате накъде трябва да вървите. Печелите последователи, а някой ще намери и спонсор. Действайте активно и творчески.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

За родените в третата декада денят е като бягане с препятствия, но и те вечерта ще стигнат до финала и ще се похвалят с победа поне в едно направление. Не се товарете с много задачи, щадете кръста и бъбреците и се доверявайте повече на интуицията. Ден на прозрение за истинската стойност и важност на една връзка. Бъдете избирателин в чувствата и контактите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед може да постигнете максималното и да подпишете нови договори. Действайте активно, без колебание, мотивирано и мобилизирано. Към края на работното време ще се усети напрежение, ще се получат неприятни новини и някой ще обърка добре подредената ви програма. В следващите два дни ще правите нежелани компромиси. Неблагоприятно за гинекологични интервенции на 2-3-и.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на напредък и постижения. Случват се събития, които отпушват натрупаната енергия и нещата започват да се подреждат. Ще срещате подкрепа и може да се надявате на финансиране. Добре е днес и утре да подпишете нов договор и да си стиснете ръцете с изгодни сделки и поръчки. Търсете съюзници, разширете дейноста си и се опитайте да затворите производствения си цикъл.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес на всяка крачка ще срещате прегради. На едно място ще ги заобиколите, а на друго ще ги прескочите и пак ще постигнете своето. Някой може да попадне в замаскирани капани и да работи за чужд интерес, затова внимателно избирайте партньорите си и моментите за атака. В този ден ще се правят много обединения и съюзи в името на една по-далечна цел. Добре е да се работи в екип.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Този ден предлага шансове и изход и от най-неблагоприятната и трудна ситуация. Ден на реката от възможности. Всеки може да намери печелившия стил на плуване, работа и поведение в средата си и да постигне желаните резултати. Важното е да не се отказвате, ако срещнете преграда. Лесно ще се справите с ограниченията и ще постигнете поне една важна за вас и за семейството ви цел.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на пробив. Утрото може да не започне добре, но до вечерта напрегнатата ситуация ще намери решението си и преговорите ще приключат успешно. Ден на реката, която събира сили от много потоци. Добре е за съвместни начинания и за водене на преговори. Ставаме силни, ако обединим усилията си в посока към морето на големите ни очаквания и надежди. Сключете нови договори.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в третата декада чупят прегради и бериери и тръгват по свой път. Венера и Плутон от вашия знак са в конфликт с Луната от Везни. Някой може да започне дело или да го спечели. Очертават се раздели в любовта и семейни недоразумения. Не изневерявайте, може да ви спретнат компромат. До вечерта ще намерите решение на проблема, който ви вълнува и ще се почувствате свободни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

За родените в третата декада този ден носи пробив и шанс да се постигнат стабилизиращи позиции. Сега е момента да се подпишат нови договори, да се преговаря за преназначение и да се влиза в нов колектив. Явете се на конкурси и прослушвания. С голяма вероятност ще бъдете предпочетени. Пазарете се, защитавайте позициите си. Преградите са лесно преодолими. Действайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на вашата родна стихия водата. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода, да се реши от раз или много по-бързо от очакваното. Ще срещате подкрепа и съдействие от различни хора на неочаквани места. Преградите по пътя са лесно преодолими. Може да намерите нужния подход към всеки, с когото ви срещне живота. Подпишете нови договори, бъдете себе си и поемете умерен риск.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 9-ка човек се оглежда и прави лична инвентаризация на връзките, работата и партньорските отношения. Сега е момента да оберете плодовете на дълъг труд и да се замислите къде и в каква посока да вложите дарби и таланти в бъдеще. 2022 ще ви донесе ново начало, ще получете изгодни предложения и може да намерите мястото и човека важни за вас в следващите години.

Родените днес може да влезат в конфликти с родата, ако не уредите навреме имотните и наследствени дела. Родените към обед ще бъдат добри анастезиолози, а може и воена кариера да препочетат. Винаги може да разчитат на подкрепа от родените около 15 февруари. Родените след залеза ще имат бушуващи хормони. С Луна и Марс в Скорпион ще бъдът лесно провокируеми емоционално и доста отмъстителни.