Хороскоп за 30 ноември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Родените предимно във втората декада ще изживеят притеснителни моменти на работното място. Очертават се разправии за дреболии и засилен конфликт на интереси на работното място. Може да ви стоварят чужда вина и отговорност. Не е добре да се провеждат събрания и да се работи в екип. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен да се съобразява с друг. Качвате кръвното.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ако се включите в общия хор и спорите излишно няма да свършите никаква работа днес. Препоръчват се двустранни разговори и старт на самостоятелни инициативи. Не включвайте нови хора в екипа си. Увеличете дистанциите и отложете за следващите два дни съвместните делови проекти. Посетете учителите си. Нужен ви е съвет от капацитет в проблемната за семейството област.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес се държим като стадо, тръгваме в посоката, в която ни водят хора без нужната квалификация и опит. Очертават се спорове и конфликти, които няма до доведат до никъде и ще ви загубят времето. Прекъснете вредни връзки, въздържайте се от активна дейност, не насрочвайте събрания. Колкото хора се съберат, толкова и мнения ще има, а един ще се окаже предател.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на безсмислени спорове и обсъждания, които не водят доникъде и не решават натрупалите се проблеми. Препоръката е да се провеждат само двустранни срещи и да не се използват посредници. Спеделеното за един ще послужи на друг и ще обърка общите ви планове. Проведете здравни консултации със специалисти в нужната ви област. Слушайте съвета на капацитетите, а не на лаиците.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят носи разнобой на интереси, мнения и позиции. Всеки иска да се наложи, да заеме най-доброто място и да спечели повече от другия. Някъде ще се стигне и до остри нападки и удари под кръста. Но, ако се погледнем отстрани ще видим, че всички сме в калта и само още повече затъваме с разправите и разединението. В този ден ще имат успех само разговорите на четири очи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес много часове и нерви може да се загубят в напразни спорове и демонстрации на сила, без да се вземат нужните и важни за момента решения. Губите си времете в дреболии и конфликти и изпускате нишката на важните за бъдещето ви начинания. Старайте се да не издребнявате при спорове, за да свършите важното, което сте планирали. Нужна е трезва оценка на реалностите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Андреевден. Поверието е, че от този ден светлината започва да надделява над тъмнината. Разделени сме на лагери, водят са непрекъснато спорове, но в крайна сметка до вечерта ще има светлина в тунела от искания и възможности. Посетете капацитет за съвет. Не се занимавайте и не давайте съвети за неща извън личната си компетентност. Не се опитвайте да оправяте света.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Колкото хора се съберат на едно място толкова и мнения ще има в този ден. Едва ли ще се стигне до консенсус. Неблагоприятен момент за  провеждане на събрания и важни делови срещи. Тенденцията е да си загубите времето в разправии и конфликти за дреболии. Важното ще остане някъде встрани, няма да се постави на дневен ред и няма да се реши. От това всички ще страдат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Трудно би се намерил изход при положение, че никой никого не слуша и не е склонен на компромис. Денят е неблагоприятен за работа в екип, за провеждане на преговори и съвещания, особено ако от това ще зависи работата и битовите проблеми на много хора. От една накриво казана дума ще пламнат свещенни войни. А така всички ще загубим.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на разправии, на напразно суетене, на конфликти и спорове, които ще попречат на правилната преценка и на взимането на отговорни решения. Движим се заслепени от собствените си постижения и не може да приемем другата гледна точка. Съветът е да не участвате в събрания и колективни мероприятия. Всеки си пее неговата песен, а така със сигурност ще настане какофония.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Докато другите спорят и се карат вие ще извлечете ползи и ще постигнете максималното в тази проблемна ситуация. Препоръчват се двустранни разговори. Посетете капацитет за съвет, а може и да спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Не се включвайте в екипни дейности, за да не ви използват. На вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще свършите много добра работа, ако планирате участие в двустранни срещи и преговори. Не се препоръчва работа в екип. Така ще си загубите времето в разправии. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има и работата ще зацикли. Намерете начин да говорите с всеки от важните за деня хора поотделно, така всичко ще се изясни и ще си дойде на мястото.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

През 2021 в лична година 1-ца всяко стартирано мероприятие, действие, работа и проект ще ви носят в бъдеще популярност и слава, и ще ви окопават на по-добри и обезпечаващи позиции. Не губете време, подпишете нови договори. 2-ката на 2022 ви вкарва в отлив. Ще се нуждаете от партньорско рамо и от подкрепата на близки и приятели. Постарайте се да привлечете нужните ви хора за сътрудничество, работа и семеен живот.

Родените днес разбират от мода и дизайн, но и лекарската професия ще ги привлича. Може да станат добри пластични хирурзи или реставратори на паметници на изкуството. Родените около изгрева ще имат писателски талант и ще се ровят в историята. Ще бъркат приятелството с любовта, но партньор роден около 1 октомври няма да ги разочарова.