Хороскоп за 29 ноември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Финализирайте сделки и работни проекти. Каквото прключите до обед ще ви донесе късмет и ползи, а каквото започнете следобед ще носи повече загуби и вероятно ще се плащат неустойки. Пазете се от случайни контакти. Не приемайте предложения и не влизайте в зависимости от хора, които не познавате добре. Приключеното днес ще донесе награда, а започнатото загуби и вреди.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Всяко отклонение от предварително съгласуваната програма и от поетите задължения ще ви води към провал и ще предизвиква конфликти у дома и на работното място. Не позволявайте случайно срещнати хора да променят плановете ви. Изпълнете всичко, което сте планирали и след това се чувствайте свободи за всякакви други инициативи. Бъдете лоялни.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените около 29-30-и юни са на прага на губещ ход, ако променят намерения и решения. Днес Слънце и Меркурий са в точен съвпад и в опозиция на вашето Слънце. В такъв момент може да позволите намеси и да изпаднете под чуждо влияние. Някой опитва да се облагодетелства от труда и постиженията ви. Следвайте своята цел и не се отклонявайте независимо изкушенията.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят ще ви предложи набор от изкушения, всяко от които ви води в задънена улица. Не се отклонявайте от пътя, от програмата си за този ден и от ангажиментите, които вече сте поели. Всяка намеса или допълнително поето задължение ще ви вкарва в преразход и ще проваля замислите ви. Родените в първата декада са в трудна и рискова позиция. Гледайте само напред. Не изневерявайте.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените около 1 август са в силна и пробивна позиция. Слънце и Меркурий ви облъчват в точен и хармоничен аспект от знака на Лъва. Ще изкачите висок връх и може да финализирате печеливша сделка. Длъжниците се издължават, подчинените предават готовата продукция, а шефовете приклюват успешно водените преговори. Така може да се постигне ново стартово ниво за бизнеса.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий със Слънцето. Родените около 1 септември може да вземат грешното решение подведени от обещания за бърза и лесна печалба. Съветът е да продължавате в посоката, която до момента сте следвали. Нищо не бива да въздейства на взетите в предните дни решения. Спазвайте дадените обещания и уговорки.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не проявявайте излишна активност, особено по отношение на любовните връзки поместоработа. Луната навлиза във Везни и в следващите два дни сключва печупващ аспект с Венера и Плутон. Вървите към фатални срещи, след които отново ще сте влюбени и изгубени в неравностойни връзки. Нищо ново не започвайте. Не си определяйте първа среща, а и втората да почака. Следвайте си плана.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес егото надделява над разумната преценка. Слънцето е в точен съвпад с Меркурий, а това положение може да изкачи някого на върха и да детронира друг, който е предприел необмислени и ненавременни действия с цел печалба. Съветът е да си вървите по пътя, да не поглеждате встрани и да довършите обещаната работа, особено ако от това зависи успеха или дейността на някой друг.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Точният съвпад на Меркурий и Слънце във вашия знак кара някого да се държи като глупак, а друг стимулира към гениални прозрения и постъпки. Всяка крайност е възможна, затова съветът е да не променяте програмата си, да отидете там, където сте решили и да направите това, което отдавна сте намислили и синхронизирали с колеги и близки. Прибързаните действия и промени ще ви провалят.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес пътя ви пресичат хора и фактори, които се стремят да променят избора ви и посоката, в която вървите. Съветът е да не поглеждате встрани, да не се поддавате на изкушения и привидно изгодни предложения. Не е добре да започвате нови инициативи. Това би ви обвързало с хора, чиито стремеж е да ви използват и подчинят на личните си амбиции и желания за печалба.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените около 1 февруари днес може да направят важен избор и да заемат престижна позиция. Бъдете внимателни, точният съвпад на Меркурий и Слънце ни държи на границата между глупавите и умни постъпки. Умникът може да се прецака, а глупакът да излизе напред и да спечели овации. Втората половина на деня ще е по-успешна, не бързайте, изчакайте си шанса.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на грешни ходове и ненавременен избор. Правете само това, което сте решили в предните дни и сте съгласували с колеги, близки и партньори. Ако се отклоните в различна посока ще сбъркате и ще претърпите загуби. Днес бавно и полека реализирате една стара мечта и възможност. Слушайте гласа на интуицията и се пазете от случайните контакти, които може да ви навредят.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

2021 си отива като лична година 9-ка, която носи приключване на определен цикъл от живота ви. С него си отива детстото или младоста ви, отговорностите стават по-големи и изискванията към вас също. Време е да застанете на старта на нови делови и бизнес инициативи. За няколко месеца животат ви ще се промени, ще излезете на светло, ще започнете нова връзка или нова бизнес инициатива. До края на април вървите и към нови договорни отношения.

Родените днес с Луна в съвпад с есенното равноденствие ще са балансирани и уравновесени, но може би на една по-късна възраст ще се разбере. Родените около 04 ч. 40 мин. на точния съвпад на Слънце и Меркурий ще проявяват гениалност и неподозирани таланти, но други хора ще се опитват да ги използват. Бързо трябва да патентоват изобретенията и хрумванията си.