Хороскоп за 25 ноември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един силен и победоносен ден за вас. Ще постигнете важна цел и ще уредите проблем, който ви мъчи отдавна. Пътувайте, преговаряйте на място, не оставайте нищо неизяснено и несподелено. Може да подпишете изгодни договори и да си върнете загубени в миналото позиции и чувства. Днес протягаме ръка един към друг и си връщаме доверието. Водете принципна политика.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес може да се окаже, че смятаните за врагове всъщност може да станат приятели. Може да се подпишат съвместни договори, с които да се ограничат трети страни и да се действа екипно в защита на двустранните ви интереси. Вървите към съюз, който ще ви осигури защити на много нива, но ще се наложи да направите и доста компромиси. Така и двете страни вдигат нивото си в средата.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес може да намерите търсената свободна ниша и да се включите в печеливш съвместен проект. Действайте активно, сключете нови договори, търсете нова работа и дейност паралелна на вашата. Във всеки момент е важно да се води честна и принципна политика. Бъдете сигурни, че и другата страна е осведомена и добре ви е проучила. Справяте се с болките, ден на изцеление.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Символ на деня е колесницата на победата. Планирайте пътувания, срещи и преговори на място. На всички нива търсете компромисния вариант и се опитайте да подпишете нови партньорски договори. Тенденцията е нещата да тръгнат към оправяне и в обществен план. Поне в една посока усилията ви ще дадат резултат. Осъществяват се взаимно изгодни сделки.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на неочаквани обрати, на конфликти и попадение в целта, от което някой ще го заболи. Вървите към изясняване на отношения и ако до момента сте се колебали кого да предпочетете, то случващото се днес ще ви подскаже къде са верните ви партньори и истинските приятелства. Ден на подадените ръце след тежки изпитания и конфликти. Бъдете верни на принципите си.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Това може да бъде един от най-успешните ви и творчески дни за месеца. С успех ще осъществите контакти с полезни за бъдещето ви хора. Може да получите нужния допуск и да подпишете изгоден договор, чрез който ставате част от успешна бизнес програма. Време е за преговори и делови срещи. Направете предложения и приемете предложените оферти. Денят носи и така нужното ни изцеление.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един успешен ден, в който може да намерите нова работа, да подпишете изгодни договори и да получите чаканото повишение. Идват награди за добре свършената работа. Насрочете си срещи, стиснете си ръцете с взаимно изгодни договори и тръгнете заедно в нова посока. Ден на неудържимо движение напред и нагоре към нови цели и възможности. Всичко може да се постигне и уреди.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес се дава клетва за вярност. Ще има проблеми този, който наруши приетите договори и споразумения и се опита да измами другия. Поемайте умерени рискове и не се обвързвайте с хора, които не познавате добре. Доверете се на родителите и подкрепете децата, без да си превишавате правата и да рискувате общите пари. Не яжте тежка храна и не казвайте тежки думи.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес може да направите силен и обезпечаващ ход. Водете преговори, подпишете нови договори, търсете нови партньори и уредете важни сделки. И двете участващи страни ще спечелят от деловото си сътрудничество. Влезте в защитаващи дейноста ви творчески съюзи. Може да се поемат умерени рискове. Ден за активност по всички направления на живота. Стимулира се личната ви амбиция.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за пътуване, за преговори и огледи на място. Не ползвайте посредници. Идете там, където смятате да осъществите някаква делова връзка или да намерите ново място за работа и живот. Явете се на конкурси. Всяка активност и инициатива в този ден ще носят късмет и ползи. Подайте ръка, подпишете нов договор. Може да се поднови при по добри условия и старият ви делови ангажимент.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

За родените около 1 февруари денят носи напрежение, изпитва чувствата и калява волята. Луната е в опозиция на Сатурн от вашия знак и в конфликт с Уран от Телец. Непрежението ще нараства, ще се водят тежки разговори, ще се поставят ултиматуми и отношенията с родители и деца ще се обтегнат. Едно пътуване ще ви срещне с хора, които задълго може да останат в живота ви.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за поемане на умерени рискове и за активна предприемаческа дейност. Сключете нови договори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. Може да ви направят отстъпки, а и вие е добре да дадете повече от себе си, за да запазите една дългогодишна връзка. Ако излъжете, това ще е краят. Водете принципна и лоялна политика и се постарайте да улесните работата на партньора.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична  година 6-ца е важно да си дадете сметка кого обичате истински и с кого сте близки само поради кризата. На прага сте на важни решения. Предстои ви преход към нови връзки, нова работа и нов делови ангажимент. Навлизате в година на отлив, в която е важно да се преосмислят ценностите и да се заложи на това, което усещате за правилно и добро за вас. В момента като Диоген с фенера търсите Човека и мястото важни за бъдещето.

Родените днес ще създават нови закони, нови обединения и партии. Ще редактират отношенията, които подхранват неравностойност и са повод за конфликти. Може да се насочат и към военна кариера, но трябва добре да преценят на каква кауза да служат. Малко преди да тръгнат на училище, родителите им ще се преместят на по-добро място за тяхното бъдещо развитие.