Хороскоп за 18 ноември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Най-добрият ден в месеца за съвместна делова и творческа работа. Сега е момента да се провеждат общи събрания, да се свикват срещи, на които ще се взимат колективни решения засягащи живота и работата на много хора. Всеки трябва да намери своята група по интереси или да създаде такава. Ще се намери начин за финансиране на предложените проекти. Всеки старт ще е успешен.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Бъдете особено внимателни. Днес може да спечелите, ако правилно изберете средата, в която ще се развивате и екипът, с който ще работите, ще организирате или водите в бизнеса. Ще си проличат хората с дарба в търговията, маркетинга и рекламата, в различните позиции на материалния живот и личното обезпечаване. Не правете компромиси, бъдете там, където се усещате силни.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес ще спечелят тези, които играят колективно и са обединили ресурси и интереси в името на важна цел. Проведете нужните делови срещи, привлечете нови партньори, търсете спонсори и подпишете бързо обезпечаващите работата ви договори. Сега е момента да се работи в екип и да се защитават общите интереси. Който се отдели ще загуби и ще бъде елиминиран от играта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ще водят в играта тези, които са обединили сили, ресурси и интереси и могат да се наложат над желанията и мненията на другите. Не е добре да действате като вълк-единак. Със сигурност ще бъдете елиминирани или хванати в капан във финансов и професионален план. Няма да се чувствате добре и няма да успеете и ако сте влезли в грешната група или сте направили компромис.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят носи повече грижи и проблеми за родените във втората декада. Нужна ви е партньорска защита. Не си позволявайте да действате сами срещу всички. Ден на тръбача, който свири сбор и събира съмишеници под знамената на личната си активност. Без доверени хора ще загубите играта и ще изпаднете от една класация. Тази вечер ви наляга меланхолия.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е от значение да влезете в средата, в която ще се чувствате защитени и удовлетворени в в живота и в бизнеса. Родените във втората декада може да намерят добре платена работа и да получат изгодни предложения в личен и делови план. Не се отказвайте в този ден от изгодните и благоприятни възможности за развитие в една или в друга посока. Ставате част от проспериращ екип.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Участвайте в съвместни инициативи на екипа и се постарайте да заемете такава позиция, която ще ви даде възможност да развивате личния си потенциал и да се чувствате удоволетворени и добре заплатени в работата си. Не оставайте на места, където не ви оценяват или имате таван на реализация. Мястото ви е там, където се чувствате на ниво и добре се справяте с изискванията.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес се отваря пропаст в отношенията, разделяме се на групи по интереси, мнения, позиции и амбиции. Родените във втората декада трудно си намират мястото и по някакъв начин се дистанцират и самоизолират. От действията ви в момента може да загубите пари и позиции или поради личния си избор да попаднете в неблагоприятна за бизнеса и начинанията ви среда.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно да влезете в определена група или екип, в който ще бъдете добре защитени и подсигурени. Не отказвайте допълнителна работа. Може да ви предложат изгодни условия и на старото работно място. Не оставайте там, където усещате, че не сте добре оценени. За всеки ще има шанс, стига да се огледа и да знае какво иска. Ще се почувствате добре в среда от съмишленици.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Влезте в ролята на организатор и вдъхновител на съвместни делови проекти. Ден на призив, който събира хора с различни интереси за съвместна работа в името на една обща цел. Всичко предприето в името на общото и семейното благо ще помага да се задвижи колелото и да започнем да живеем по-добре. Вложете знанията и дарбите си в колективни проекти. Не се изолирайте.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е от особено значение да намерите своето място в социума, своята група по интереси или екипа, в който да се развивате и работите в бъдеще. Не си позволявайте да оставате в нехармонична среда или да работите с някой, чиито модел на поведение и дейност не одобрявате. Идете там, където всичко ви е познато, близко и пасващо на светогледа и на разбиранията ви.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес всеки се привлича от средата, в която намира свои хора и подкрепа за развитие. Кандидатствайте за работа и подпишете нови договори. Правата ви ще бъдат защитени по-добре, ако работите в екип и сте под шапката на колективните интереси. Соловите играчи днес ще загубят и ще бъдат изтикани от хранилката и поилката. Съвместните усилия дават резултат.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Излизате от година 7-ца, която ви е донесла лична и емоционална изолация и отлив в живота ви. Подгответе се за качествен скок още в края на годината и в първото тримесечие на 2022, когато Юпитер ще навлезе в знака на хармоничните ви Риби. Вървите към личен и материален подем. Ще повишите доходите си, ще подпишете нови договори и ще се устроите на по-добро място. Всичко предприето през 2022 ще ви вдига нивото и затвърдява позицията ви в обществото.

Родените днес трудно ще бъдат прогнозирани и изчислени. Притежават нестандартен подход към всички и всичко. Ще бъдат богати и подсигурени, но ще се сблъскат с установените традиции и законите в страната. Ще водят и имотни дела. Винаги може да разчитат на родените около 17-и февруари.