Хороскоп за 30 октомври, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес всичко трябва да се прави бавно, методично и без бързане, за да не се допуснат грешки, от които конкуренцията ви може да се възползва. Пазете се от случайни срещи, точно днес не подновявайте стари връзки и контакти. До вечерта концентрирайте усилията си върху постигане на важна цел. Ще извървите мъчителни моменти, но крайната победа ще ви зарадва.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ако се съсредоточите върху точно определена цел до вечерта ще я постигнете и ще спечелите. Не се разсейвайте и не поглеждайте встрани от избрания път. Не проявявайте излишна активност и не се месете в чуждия избор и начин на живот. Ограничете контактите с тези, които постоянно ви разпитват и искат да научат подробности за живота ви. Започнете диета, време е за прочистване.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на пасивност, която за вас ще е трудно постижима. Каквото и да започнете ще се окаже, че сте сбъркали. Ще се охарчите излишно, а ползата ще е никаква. Съветът за днес е да се върви към финала, да се приключва с обещаната работа и да се слагат в ред личните връзки. Намерете тихо и спокойно място, обмислете нещата. Може би и личното ви възприятие към света ще се промени.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на заслужени награди за положените в миналото усилия. Не се товарете с проблемите на другите, гонете си целите и се концентрирайте върху делата, които не търпят отлагане. Не променяйте посоката, която сте уточнили с близките независимо кой и за каква услуга ви моли. Може да попаднете в неприятни ситуации, които ще ви вкарат в дългове и ще ви скарат с половинката.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Следвайте до края на деня избраната сутринта посока и не позволявайте на странични хора и фактори да ви отклоняват от нея. Всеки поглед встрани ще ви вкарва в проблеми и затруднения и ще ви скарва с най-близките ви хора. Този ден помага да стигнем до финала на важни намерения и замисли. Някой слага край и на аргенския живот или приключва важен проект.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес не бива да се започва нищо ново, а да се приключват отдавна започнати дела и дейности. Всичко да се прави без бързане и с нужната концентрация. Ще бъде мъчително, но ще е нужно и важно да се откажете от едно, за да имате друго. Този ден показва кой е най-важният ви приоритет, а това по някакъв начин ще ви успокои и насърчи да действате активно в избраната цел и посока.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес може да стигнете до финала на дълго протакани отношения и дейности. Ориентирайте се към приключване на стария начин на живот. Един приключва с дадена работа, друг с ергенлъка. Този ден помага да стъпите на нова база, която ще даде възможност за разширение и окопаване в бъдеще. Пазете се от случайни контакти. Не позволявайте на странични хора да ви отклоняват от целта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на фатално привличане, на нежелани контакти и вмешателства. Не вдигайте телефона на странични хора. Движете се в тесен семеен и приятелски кръг и не позволявайте на никого да ви отклонява от набелязаните цели. Всяка промяна в програмата ще ви вкарва в неприятности и излишни разходи, ще ви носи болка и проблеми. Някой се опитва да използва силата ви за лични цели.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за чистене от шлаката, за разчистване на терени и отношения. Не започвайте нова дейност и връзка, независимо добрата възможност. Започнете прочистваща диета и се ориентирайте към довършване на поетите в миналото ангажименти. Днес и утре може да направите доста грешки с решенията, които взимате. Не пришпорвайте събитията, изчакайте ходовете на другите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и утре Луна и Уран от другите два земни знака стимулират личната ви активност, помагат за реализиране на цели и стремежи. До вечерта ще изкачите поредния си връх, ще се радвате на придобивка и приключване на дълъг период на търсене и любов. Чакайте награда за положените в миналото усилия. Разчитайте на старите си партньори, днес не е добре за нови запознанства.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Съветът на деня е да се бърза бавно, да не се пришпорват околните със срокове и изисквания. Важното е да не сменяте посоката от вчерашния ден и да не правите промени под въздействие на случайни срещи и хора, които и друг път са ви поставяли в рискови положения. Започнете прочистваща диета, прочистете се и от шлаката в душата. Стигаме до финала на отношенията си.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Не се отклонявайте от целта и гледайте само напред, независимо изкусителните предложения наоколо. Нищо ново да не се започва, ако не искате да страдате, да се провалите, да загубите пари и предимства. Ще получат награда само тези, които съберат сили и стигнат до финала, които изпълнят дадените обещения и представят готовите си решения или продукти. Време е да се рапортува.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Като година 9-ка 2021 носи разделите в живота ви. Не започвайте нови начинания, защото те едва ли ще продължат дълго. Започнатата в тази година работа ще приключи бързо или ще се трансформира в нещо друго през 2022. Новолунието във вашия знак на 4-5 ноември ще е повратната точка, която ще разчисти терена на връзките и само истинските ще останат. 2022 ще ви донесе ново начало, нова връзка и нов начин на живот. Не се обръщайте назад, застанете на старта.

Родените днес са стари духове. В живота им ще действа пръстът на съдбата, който ще ги насочва към хората, които са познавали и обичали преди. Родените на изгрева ще са известни и пробивни, ще се отличават с агресивен ум и вдъхновено перо, ще са успешни журналисти и борци за свободи. Родените на обед може да имат и лекарска или военна кариера, но ще се разминат с брака.