Хороскоп за 28 октомври, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за проучване. Може да намерите важна информация, която използвана добре ще ви осигури престижна работа или важен ангажимент. Сега е момента да влезете в нова група по интереси и да си осигурите подкрепа за амбициозните си проекти и начинания в бъдеще. Лесно се усвояват нови знания и езици. Търсете учител за вас или за децата. И сънищата ви носят някаква подсказка.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес лесно се усвояват нови знания и умения. Всеки трябва да намери своята група по интереси. Запишете и децата за някакви тренировки или извънкласни занимания. Ще имате силна конкуренция, ако се явите на конкурси, но ако спречелите пред вас ще се отворят нови хоризонти и възможности. Нищо да не се прави повърхностно, опитайте да стигнете до корена на нещата.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес е важно да се проучва, особено в посока на конкурентните проекти. Бъдете сигурни, че и вашите намерения и начинания се проучват. Който е добре информиран ще води в играта, а който се отнесе несериозно към подадените данни ще загуби. Родените в първата декада ще имат проблеми с родители и деца, които ще ги поставят пред свършен факт с една необмислена постъпка.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за проучване и огледи на места и терени. Не се отнасяйте повърхностно към делата, които движите. Всичко трябва да се обмисли добре, да се направят нужните разчети и проучвания и да се потърси мнението на специалисти в съответната област. Може да ви предложат работа по специалността. В този ден учителят си намира ученици и обратното. Създават се полезни връзки.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Луната навлиза в Лъв и образува негативни аспекти със Слънцето и Сатурн. Очертават се намеси в пряката ви дейност и в личния избор. Родители и деца не се разбират. Препоръчва се проучване и консултации със специалисти преди да се предприемат каквито и да било важни за работата, ученето и бизнеса ви начинания. Родените в първата декада са с намален виталитет.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е добре да се включите в нова творческа среда, да намерите своя екип или треньор, с които да развивате и упражнявате хобито си. Търсете нужните консултации. Не започвайте нищо без щателно проучване на условията и изискванията. Лесно се усвояват нови умения и знания. Може да се намери и нужното лекарство или консултация със специалист. Препоръчва се растителна храна.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Тръгвате мъчително и с тежки съмнения дали нещата ще се подредят както очаквате. До вечерта ще получите каквото ви е необходимо, стига да сте потърсили странично мнение. Консултирайте се с подходящите хора. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която използвана добре и на място ще помогне да уредите най-важните си проблеми или да намерите работа.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на скритото знание. Вероятни са опити за манипулация. Някой има намерение да прикрие действията и амбициите си спрямо вас и да ви постави пред свършен факт. Може да загубите позиции и пари, ако не проучите как стоят нещата в действителност при сделките, които подготвяте. Нищо важно да не се споделя, независимо желанието ви да се оплачете или похвалите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят е добър за проучване и запознаване с новите изисквания в работата или в дейноста, която започвате. Запишете се за някакъв нов курс, вложете сили и таланти в ново знание, което в бъдеще може да ви донесе и успешни творчески ангажименти. Усвоеното днес ще стане база, на която ще печелите и ще разширявате влиянието си в бъдеще. Внедрете се в нови пазарни ниши.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да си добре осведомен за нещата, с които ти предстои да се сблъскаш. Не отивайте неподготвени на изпит или на важна среща и прослушване. Печелят добралите се до поверителна информация позволяваща да предвидят нечии ходове. Родените в третата декада ще бъдат обект на проучване и натиск. Участвайте предимно в екипни проекти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за учене и събиране на информации за едно и също нещо, но по различни канали. Влизате в спорове с основните си конкуренти. Разширява се пропастта в отношенията. Защитавате различни позиции в работата и у дома. Напрежението непрекъснато ще нараства. Вечерта се приберете навреме у дома. Не си изкарвайте натрупаното неудовлетворение върху семейството и близките.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес идва време за учене и проучване, за да може успешно да покриете нормативите в новата среда и при новите условия. Заемете се здравата с ученето, особено ако имате да наваксвате нещо пропуснато. Постарайте се да овладеете всичко важно на новото работно място или да направите някакви нововъведения на старото с цел улесняване на вашата работа и тази на колегите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Приключвате с лична година 7-ца, която е изисквала от вас да направите доста компромиси, за да запазите нивото си. Това е година на довен отлив, който ще почувствате в личен и професионален план, но и здраето ви може да бъде засегнато. От края на октомври с навлизането на Марс в Скорпион енергийният ви потенциал се активизира, излизате от латентната фаза и в следващата година ще постигнете лични и материални успехи. Силните ви периоди за 2022 ще бъдат до май месец и след това от края на октомври до Коледа.

Родените днес с Луна в Лъв ще са известни и пробивни личности. Ще печелят сърцата и ще се изявяват на сцената като музиканти и артисти. В живота също ще играят роли и ще се опитват да изкачат върхове, които семейстовто им не познава. Ще се опълчат на авторитетите, ще застанат срещу родителите си дори, ако не им дават свобода на действие. Подкрепяйте ги без да ги ограничавате.