Хороскоп за 27 октомври, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес и за родените във втората декада ще има трудни моменти и предизвикателства. Включете се в състезателна програма, дори и да усещате, че не сте съвсем подготвени. Денят се свързва с колесницата на победата, която е за смелите. Водете преговори, създайте нови връзки, посетете панаири и изложби, рекламирайте се по всички начини и късметът ще ви се усмихне.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

За днес се препоръчва делова активност и методичност. Водете преговори, стиснете си ръцете с взаимно изгодни споразумения и подпишете новите си трудови договори. В този ден честността е най-добрата политика. Който спазва уговорките и не нарушава дадените обещания ще се похвали с печалби и придобивки. Вървите към революционни преустройства в начина ви на работа и живот.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на победи, постижения и лични рекорди. Символ е колесницата на победата. Пътувайте, уредете си срещи на място, преговаряйте, огледайте имоти и се разберете за условията по различните сделки. Ще се отпушат стопирани проекти и дейности. Може да се направят големи поръчки, да се вложат средства и усилия в перспективни начинания. Скючете нови договори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Най-добрият ден в месеца за старт на нови дейности и инициативи, за подписване на нови договори и за осъществяване на стабилни лични и работни връзки. Водете принципна политика, търсете контакти с полезни за бъдещето ви хора и се опитайте да привлечете публика и симпатизанти към проектите, които представяте и започвате. Всяка среща е от значение и ще ви вдига нивото.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за преместване, за предприемаческа дейност и покупко-продажби на всички нива. Включете се в голямата игра, търсете спонсори и сами подкрепете нечия инициатива. Добре е да се създават всякакви сдружения, да се обединяват сили, ресурси и интереси. Всичко уредено днес ще помогне в следващите дни да елиминирате голяма част от проблемите и загубите. Чакат ви трудни дни.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес всеки може да намери начин да реализира печалби, да продаде непродаваемото и да купи нещо насметка. Търсете директни контакти, не използвайте посредници. Уредете си срещи на място и направете нужните огледи на терени и имоти. Може да отидете за едно, а да намерите друго, което отдавна търсите. Но това е и денят на доброволната жертва в името на близките и децата.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес Меркурий от вашия знак е в конфликт с Луна и Плутон. Ще правите болезнени компромиси не само в чувствата, но и в материален план. Ще се наложат пътувания. Някой прехвърля имоти, друг върви към важна покупко-продажба. Бъдете справедливи и чисти пред съвестта си. Този ден ще ви донесе някакво чакано изцеление и разрешение на здравословен или семеен проблем.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят се свързва с колесницата на победата. Всеки може да постигне максималното в положението, в което се намира. Пътувайте, водете преговори, подпишете нови партньорски договори и се опитайте да влезете в нова творческа среда. Ще намерите последователи и съмишленици, ще осъществите поне един проект и може да уредите важни документи. Действайте активно и настойчиво.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за нови начинания, за преговори и съвместни действия в нова среда. Стиснете си ръцете с нови договори и поръчки, създайте нов кръг от приятелства и съдружия и опитайте да се подкрепите взаимно в кризата. Денят е добър за пътуване и преговори на място. Нека всеки направи своите стъпки и отстъпки и работата ще потръгне. Може да се поемат умерени и съгласувани рискове.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

И днес нищо няма да ви се даде даром. Постарайте се повече, поемете нужните рискове и поставете утиматуми на тези, които ви пречат в живота и ви мътят водата в личен и професионален план. Добре е да се уреждат срещи на място, особено по отношение на имотни и наследствени дела. Може да купите и продадете нещо на сметка. Дава се клетва за вярност. Водете честна игра.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Оглеждайте се, днес до вас вървят тези, които може да бъдат основните ви партньори в бъдеще. Няма случайни срещи. Съдбата ви изпраща покровител, спонсор или любим. Щастливците ще намерят всичко това в лицето на един човек. В хороскопа ви действа пръстът на съдбата и в тези дни животът ви може да се промени към по-добро. Днес и злото е за добро и го предизвиква.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от най-добрите дни в месеца за сключване на нови договори и за преход в нова среда. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени, на които може да се внедрите. Проведете разговори с работодатели и бъдещи партньори и се опитайте да прокарате исканията си. Водете принципна политика. Този ден носи нужното ви изцеление, но една лъжа може да провали всичко.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Като лична година 6-ца 2021 ви носи придобивки и любов, независимо материалните затруднения. Време е да се обвържете в личен, делови и творчески съюз. В момента палите газта и започвате низ от промени. До май месец 2022 подредете живота и работата си така, че да знаете къде сте, какво може да очаквате и да дадете и с кого продължавате напред. Най-големите успехи чакайте от края на октомври до Коледа 2022г.

Родените днес около изгрева ще бъдат активни и творчески личности, ще наследят имоти и терени, които на всяка цена трябва да запазят, защото силата и работата им в бъдеще ще зависят от тях. Родените на обед притежават огромен енергиен потенциал, който ще им помогне да се изправят и тръгват отново напред след преживените трусове в живота. Партньор роден около 5-15 юли ще им донесе късмет и щастие в брака и договорните отношения.