Хороскоп за 26 октомври, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Родените в първата декада днес ще срещат прегради на всяка крачка. Пътят ви е като бягане с препятствия. Трудно ще покриете норматива на тези, които бягат без препятствия, които използват протекции и връзки. Конкуренцията е жестока, вероятно е да се окажете в резервите. Не губете увереност и се борете докрай за желаната позиция в бизнеса и в обществото. И у дома е неразбория.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес преградите са лесно преодолими. Не се плашете от условностите, от забраните които не важат за всички и от нежеланието на околните да ви съдействат. Ще постигнете целите си, ако се концентрирате само в една посока и вложите всички сили и средства за постигането на една важна за вас цел. Ако се разпилеете в много дейности и задачи няма да свършите нито една като хората.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес е добре да вземете важно решение и да направите първата крачка в желаната посока. От особено значение е да не ви разсейват странични дела и ангажименти. Вложете цялото си време, старания, знания и душа в делата и проектите, с които се занимавате. Ще постигнете много и може да привлечете погледите на евентуални спонсори. Само не се възгордявайте и не прекалявайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е благоприятен за старт на нови проекти, дейности и начинания. Няма незначителни неща или невъзможни такива. Всичко може да се постигне и подреди с умела и добре планирана игра и политика. Символ на деня е орела, който е набелязал жертвата и я преследва докрай. Важното е да не губите концентрация и да не изпускате от погледа си целта, която искате да постигнете.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Добре е да се стартират както незначителни дела, така и проекти, на които смятате да се опрете и разчитате в бъдеще. С мъка ще си пробивате път. Конкуренцията е убийствена и дори приятелите няма да ви съдействат. Възможностите ви са ограничени. Не се занимавайте с много неща едновременно. Започнатото сутринта приключете до вечерта. Планирайте пътувания и делови срещи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ако днес преследвате методично целите си и не се отказвате, ще спечелите и ще пробиете в нова творческа или приятелска среда. До вечерта може да се похвалите с нова работа или с предложение и награда за положените в миналото усилия. Водете преговори, представете готовите си проекти или продукцията и творчеството си пред вещи лица. Не се отчайвайте, лесно се преодоляват прегради.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят ще е труден за родените в първата декада, а утре и другите ще трябва да направят своите компромиси. На пътя ви се изпречват прегради, които са според възможностите ви. Ако се потрудите достатъчно ще ги преодолеете и ще постигнете нещо важно до края на деня. Нищо няма да се получи само, ако се разпилявате с много неща и дейности и не следвате точно определена посока.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес и утре Луна от Рак и Нептун от Риби образват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Активизирайте се максимално и си гонете интереса. Този ден ще е като бягане с препятствия, но до вечерта ще стигнете финала и ще се похвалите поне с една победа или постижение. Явете се на прослушвания и конкурси. Може да елиминирате конкурент и да заемете мястото, което ви се полага.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно да се афишираш и рекламираш, да застанеш на старта и да покажеш какво можеш. Ще ви притискат стари проблеми и задължения, но до вечерта ще успеете да се освободите и да направите важен ход и избор. С лекота се постига консенсус, отхвърлят се съмненията и се взима решението, което дълго е отлагано. Изберете кое е приоритет и го уредете без протакане до вечерта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Луната навлиза в знака на опозицията ви Рака. и до утре ще задвижи тежки аспекти. Нищо няма да става по лесния начин. Ще чакате по опашки, ще ви връщат и пререждат, ще се ядосвате и влизате в конфликти. Важното е, че до вечерта ще уредите това, което ви е личен приоритет. Препоръката е да се концентрирате само върху една задача и чак след като я постигнете да започнете друга.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за нови начинания и срещи, за старт на нови дейности и професионални задачи. Може нещата да не тръгнат изведнъж, но от този момент нататък вече гоните една определена цел, вместо да се впускате в различни направления. Ден за гладуване и духовно прозрение. Вечерта преди заспиване се концентрирайте над проблемите си и си поръчайте сън, в който да видите решението им.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес ситуацията коренно си променя. Преградите падат, справяте се с проблемите и правите решителна крачка напред. Енергията ви нараства, но не бива да влизате в преразход. Екстрасенси да не лекуват. Концентрирайте се върху най-важния ви ангажимент и дейност за деня. Гледайте само в една посока и в любовта. Слънце и Луна сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 5-и чакайте промени. Голяма част от тях ще предизвикате сами с активните си действия от началото на ноември, когато Марс ще навлезе в Скорпион. Гответе се за качествен скок в живота. 2022 ще ви помогне да се устроите на завладените позиции, ще ви срещне с нова любов и може да донесе нов член в семейството. Чакайте наследства и придобивки. Животът ви навлиза в обезпечена фаза още в първите месеци на новата година.

Родените днес на обед ще имат късмет не само в работата, но и в любовта особено ако намерят своя партньор роден около 20-30 юни. Винаги ще се разбират с родените в началото на Рака, а родените в края на Водолея и началото на Рибите ще бъдат естествените им покровители и закрилници. Тези деца ще бъдат много добри лечители и психолози. Ще упражняват лечебно въздействие върху околните.