Хороскоп за 25 октомври, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на тежка копроматна война. На всички нива се плетат мрежи и се ловят наивници. Не си позволявайте да зависите от друг, ограничете контактите в социалните мрежи и по възможност не подписвайте нови договори. Търговците ще са безмилостни в желанието за бърза печалба. Четете дребния шрифт. Неблагоприятен ден за запознанства и годежи. Лесно се влиза в капани.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Всичко, което ви се предложи ще съдържа някаква уловка. Ден на мрежата. Лесно се попада в капани на лакомията, страстта и завистта. В желанието за бърза печалба може да попаднете в зависимости, от които трудно ще се измъкнете. Тенденцията е да се ловят наивници на всякакви възрасти. И вие ще използвате чуждото предоверяване, за да получите каквото искате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените в третата декада попадат в капани на страстта и амбицията. Някой, който добре ви познава ще ви засегне на болното място. Не се препоръчва обвързване в каквато и да било посока. Ден на мрежата, разпространяват се и лъжливи новини и се играе по тънката струна на душата. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте с обещания, които ще ви вкарат в опасни връзки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес се залагат мрежи за наивници. Някой ще улови златната рибка, която ще работи в негов интерес по три направления в живота. Не влизайте в неравностойни отношения и не коментирайте поверителна информация. Запазете мълчание, независимо кой и как ви провокира да издадете тактическите си намерения и действия в бъдеще. Отложеното за следващите дни ще мине на ниво.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

3

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

За днес не се препоръчват делови контакти в соцалните мрежи. Отложете и сделките за утре. В момента силните на деня се опитват да манипулират и контролират всичко и всички. Бъдете сигурни, че има някаква уловка в предложенията, които получавате или в идеите, които някой ви подхвърля. Не е ден за запознанства и първа среща. Може да налетите на фатално привличане.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес родените в третата декада са подложени на силен конкурентен обстрел. Намалете до минимум контактите в социалните мрежи. Сами може да си създадете проблем с нещата, които споделяте и сте решили да се похвалите. Пазете свои и чужди тайни. Не се обвързвайте точно днес с нови договори за работа. Отложете за следващите два дни срещите, от които очаквате много.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на лъжливите новини и на лъжовните връзки. Да нямате вяра на никого. Всичко да се подлага на проверка по различни канали. Символ на деня е паякът, който е устроил засада на заблудините мухи. Ще се правят опити за заблуждаване на общественото мнение и ще се подхвърлят информации-кукички, на които лековерните ще се хванат. Останете където сте.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

В днешния ден не се препоръчва обвързване под каквато и да било форма. Не сключвайте нови договори и брак. Лесно може да попаднете в капани на страстта и амбицията. Бъдете внимателни с личните данни и не споделяйте нищо излишно. Капанът щраква за наивниците. Връзките са рискови и неравностойни. Очертават се намеси или контрол от трета страна, която остава в сянка.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на опасно въздействие. Хитри рибари са хвърлили мрежи за наивници. Намалете до минимум контактите и сделките в социалните мрежи. Ще попаднете на нелоялни търговци и ще загубите пари. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не сключвайте нови договори, не започвайте съвместни начинания и екипна дейност. Лош ден за първа среща.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес стръвта е заложена в капана и за хитреците остава само да чакат. Ще се пускат зарибяващи реклами и ще се действа по тънката струна на сърцето. Не правете големи сделки и поръчки по телефона. В момент на афект може да влезете в контакт с неподходящите хора. Днес или си ловецът или си жертвата, няма друго положение в игрите, които водим. Не се обвързвайте с никого.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на лъжливите и заблуждаващи новини, които целят личното ни използване и зарибяване. Родените в третата декада ще успеят да се измъкнат от вреден за тях контакт, но за другите ще е трудно. Очите ви са заслепени от блясъка на парите, а сърцето е притихнало в очакване на голямата любов. Този ден ни среща с личните ни химери и с хората, способни да ни прецакат.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на мрежата, в която всички сме вплетени по един или друг начин. Светът е да не се влиза в зависимости и да не се сключват важни партньорски договори. Не теглете кредит и не приемайте нищо на доверие. Зад всяко предложение днес стои намерение да бъдете подведени и използвани. Сделките са неравностойни и дори най-близките ще се опитат да ви изнудват. Останете където сте.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Като лична година 4-ка 2021 носи за вас повече натоварване, повече приети или наложени отговорности. Всичко става по трудния начин. След 30 октомври Марс ще навлезе във вашия знак, където ще остане до 13 декември. Това ще бъде за вас период на целенасочени, активни и настъпателни действия, които ще позволят през 2022 да имате по-голяма лична свобода, възможности за промени, пътувания и устройване в нова среда. До няколко дни заставате на старта на промените.

Родените днес ще бъдат активни, борбени и творчески личности. Ще имат остър ум, пиперлив език и непримиримо перо. Ще се занимават със злободневни теми, към които ще насочват общественото мнение. За родените малко преди изгрева не се препорчва военна кариера, но за родените на обед и това е част от играта им със съдбата.