Хороскоп за 24 октомври, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на маскарада, който ще ви въвлече в двойнствени връзки. Всеки играе своята игра и е склонен да поукрасява нещата или да скрива неизгодното за него. Всичко получено като информация или предложение да се проверява по странични канали. Може да не ви приемат така както очаквате в местата, където отивате, но със сигурност ще направите нужното впечатление.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Този ден може да ви откаже от една илюзия, но и да ви вкара в поредната. Всеки се оглежда в своето огледало. За един то е криво за друг реално отразява живота. За вас това ще е ден на проверка на връзките и поглед към нова среда. Може да се разочаровате от някого и да му обърнете гръб. Предстои инвентаризация на връзките. Днес и утре не се обвързвайте с никого на никаква цена.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес ви въздейства кармичен планетен кръст. Изправени сте пред болезнен избор с кого да бъдете и накъде да продължите. Ден на леденото сърце. Всеки мисли само за себе си, за своите нужди и амбиции и не търси мнението на близките. С действията си наранявате нечие честолюбие или авторитет и си спечелвате врагове. Бъдете сигурни, че играта ви и в любовта е на път да се разкрие.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е в сила поговорката” каквото повикало, такова се обадило”. Старанията се възнаграждават, вложените чувства и средства се отплащат и някой ви предпочита в избора си. Вървите към делово и лично обвързване с голяма перспектива. Не е изключено и противодействие от страна на засегнатите неприятно. Правите важни разкрития и виждате точно как стоят нещата в отношенията ви.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ако в душата ви е мрачно и навън ще е такова времето или поне така ще ви изглежда. Днес ви водят илюзорни представи или нежеланието да приемете реалноста такава каквато е. Нещата са се променили, вече не сте доминиращата фигура в отношенията с партньори. Може да попаднете в принудителна или доброволна изолация, ако не се активизирате и не разчитате на близки и приятели.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на преобразяването. Три планети образуват кръст с вашето слънце. Ще се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Ще срещате неразбиране дори и от страна на тези, които вчера са ви приемали с обич. Вероятни са конфликти у дома и трудности около пътуване. За родените във втората декада се очертават и проблеми в любовта. Разбирате за изневери или изневерявате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на външни и вътрешни промени, върви програма за трансформиране на връзките. Може да срещнете приемащи или ледени сърца. Ще се случват събития, които ще ви показват къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. Пред всеки от нас ще има огледало, за един то ще е криво, за друг правилно ще отразява реалностите. Постарайте се да оправите нещата, които усещате, че са криви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Този ден поставя на нова основа роднинските връзки. Предстои трансформация. Някой среща ледено сърце, друг намира разбиране, подкрепа и закрила. Давате си точна сметка докъде стига чергата ви от възможности и докъде може да се разпрострете. Ако едно обещание не се изпълни, значи така ще е и в следващите дни. Събитията показват, на кого може да разчитаме в бъдеще.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на леденото сърце. Един прави неприятни разкрития, друг остава излъган в чувствата. Внимавайте с изневерите, връзките ви са поставени на изпитание. Не е добре за пътувания, отсъствия и командировки. Една лъжа ще ви излезе солено. Не разчитайте на съдействие от приятели. Днес всеки си пази територията и трудно би се съгласил да си разваля комфорта заради чуждите проблеми.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на разминаване и двойнствени игри. Трудно ще успеете да бъдете на две места едновременно, а ако го уредите и на двете ще направите някакъв гаф или може да се почувствате не на място. Ще видите някого в истинската му светлина и ще разберете за истинските му претенции и намерения към вас. Предстоят моменти на болезнено изтрезняване от емоциите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на външна и вътрешна трасфомация. Ако се събудите с желание за някаква промяна не изчаквайте повече, а тръгнете в тази посока. Светоусещането ви се променя, виждате близките в нова светлина и си давате сметка за пропуските и грешките в подхода. Предстоят разтърсващи разговори, които ще помогнат на всеки да си намери пътя и човека, с когото да върви напред.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес родените във втората декада ще почувстват осезаемо студенина в отношенията с околните. И независимо колко сте си били близки с един или друг човек, днес контактът трудно ще се получи, особено ако отивате на среща с някакави претенции или другата страна ви поставя пред тежък избор и изисквания. Този ден ще покаже на всеки какво си е заработил и заслужил в миналото.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

3-ката на 2021 ви дава възможност да се закрепите на нова равнина на развитие и да поемете по нов път. Ако сте родени около изгрева на Слънцето постарайте се около рожденния си ден да подпишете нови договори, които ще ви осигурят стабилност в следващата година. 4-ката е година на допълнителни ангажименти и натоварване, което ще ви издигне на по-висока навивка на развитие, но чак през 2023г. В момента е важно да взимате всичко, което ви се дава като възможен нагажимент и работа.

Родените днес на опозицията Луна-Венера ще трябва да научат болезнени уроци в любовта. Склонни са да изневеряват и да имат паралелни връзки. Ще бъдат известни, ценени и пробивни и ще печелят добре. Луна и Меркурий са в брилянтен аспект в хороскопа им. Ще имат много почитатели, но трудно ще срещнат и задържат истинската любов.